Adetten sonra ki 5 içinde hamile kalanlar var mı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    58
Bendede bir haftadır değisik belirtiler var salı günü muhtemelen test icin gidicem doktora bugün yoktu doktor pazartesi de yok aran8zda yunurtlamadan 8 veya 9 gün sonra lekelenmesi olan varmı kasık ağr8sı baş ağr8sı gibi bu beliruler olduğunda 10 gün vardı şimdi 5 gün var göbek deliğinde iğne batması basakta kasılma falan yas8yorum

Adete bir iki gün kala erken gebelik testinde çıkar .. benim ilişkiden 12 gün sonra çıkmıştı insAllah tutunmustur bebişin

Canim benim yerleşme kanamam olmadı ama çoğu kişide oluyor kasık ağrım göğüs ağrım çoktu sonra sonra baş donmesi bulantı felan eklendi
Bulantı yok ama dünden beri hafif baş dönmem var salıya kadar bekleyim bakalım ne olacak

Kızlar çift çizgiyi gördüm ama adetima daha var resim atamadm uygulamadan nedense açm8yor resimleri lekelenmem oldu demistim ya bugün öylesine test yapayım yoktur ama dedim daha 5. Saniyede çizgi çıktı

Hayırlı olsun o zaman canım hamilesin :)
IMG_20181005_222941.jpg canım google dNdan oldu sonunda yükleyebildim bak

Kızlar çift çizgiyi gördüm ama adetima daha var resim atamadm uygulamadan nedense açm8yor resimleri lekelenmem oldu demistim ya bugün öylesine test yapayım yoktur ama dedim daha 5. Saniyede çizgi çıktı
Canim testi tam olarak kacinci gun yaptin? biz de bu ay ilk kez yumurtlama zamanini degerlendirdik.ben de beklemedeyim.daha adetime iki hafta var.

Canim testi tam olarak kacinci gun yaptin? biz de bu ay ilk kez yumurtlama zamanini degerlendirdik.ben de beklemedeyim.daha adetime iki hafta var.
D7n akşam yaptm canım adetime üçgün var eylülin 29 unda lekelenmem olmuştu dedim bi bakalım yoktur ama dedim ve var bir haftad8r hastalandm sandm baya bir zor gecti kasıklarm başım hep ağrodı boğaz kulak ağr8sı birde artık yorulunca daha cok ağrıyor kasığım bacakta kasılma göbekte iğne batmaları inan cok sordu bu hafta oyizden noluyor diye baya korktum başka birşey var diye

D7n akşam yaptm canım adetime üçgün var eylülin 29 unda lekelenmem olmuştu dedim bi bakalım yoktur ama dedim ve var bir haftad8r hastalandm sandm baya bir zor gecti kasıklarm başım hep ağrodı boğaz kulak ağr8sı birde artık yorulunca daha cok ağrıyor kasığım bacakta kasılma göbekte iğne batmaları inan cok sordu bu hafta oyizden noluyor diye baya korktum başka birşey var diye
anladim canim. ama.neyseki sonu hayır olmuş. benim adetime de 13 gun var daha. bekliyorum.

Öyle canım rabbim hayra çıkardı sıkıntılarımı benim 10 gün kala lekelenme oldu erken yerleşti ne acelesi varsa inşaallah seninkide aceleci olurda birnyer edinir rahminde
canim guzel dilegin icin cok tesekkur ederim. şu an benim de 10 gun var adetime .umutlanmak istemiyorum kendimi dinlemiyorum ama.dun temizlik yapiyordum sol yumurtaligimda daha once hissetmedigim cok hafif hareketlenme gibi boyle damar atmasi gibi degisik bir sey hissettim. o an umutlandim biraz. baska da belirti yok. adetimin gecikmesini bekliyorum.

Screenshot_2018-10-08-19-24-54.png bakın kızlar daha adet günüm yarım bu değr çok değilmi ya demiştim ya lekelenmem olmustu adete ongün kala şimdi nekadarlık oluyor bu

X