- 21 Kasım 2016
- 1.192
- 1.351
Oglum olacak tatlım
Sağlıkla gelsin canım paşan .. tek ilişki mi oldu birde tam olarak hangi gün oldu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oglum olacak tatlım
Adet bitiminden iki gun sonra tekrar iki gun ve tekrar iki gun sonra toplamda ayda 3 kere tatlimSağlıkla gelsin canım paşan .. tek ilişki mi oldu birde tam olarak hangi gün oldu acaba
Adet bitiminden iki gun sonra tekrar iki gun ve tekrar iki gun sonra toplamda ayda 3 kere tatlim
Canım ben değil ama üç kızı olan bir arkadaşım adet bitimi tek ilişki ile oğlu oldu
Adeti bitiyor o gün gusül abdesti alıp ilişki oluyor .
O da öyle duymuş ve onu denemek istemiş Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inş benimde üç kızım var
Bizim 6.günde tek ilişki oldu oglum var çok şükür
Adet bitiminden sonraki 6.gün adet başlangıcından 11 gun sonra oluyorAdet başından 6. Gün değil mi bu arada Allahü teâlâ bağışlasin
Arkadaslar konu ile ilgili ben de bir sey sorabilir miyim? Ben boyle bir durum oldugunu yeni duydum ve mumkun degil diye biliyordum.Adetim ayin 21 inde bitti ve ayni gun korunmasiz 2 kere iliskiye girdim esimle ve tekrar ayin 24 unde.Benim hamile olma ihtimalim var mi yani? ve şu an boyun,sırt agrilarim var .ilac kullanmam lazim.hamilelik varsa ne zaman belli olur? cok telaslandim.
Benim bi tanıdığımda daha adet bitiminde hamile kaldı banada öyle demisti adet bitiminde dene ozaman kaldm ben demisti nasip artık bende bu ay gün aşırı denedim olursa bende yazarım bat 9 ekim
Erkek maşaallah nede güzel rabbim gönlünden geçeni nasip etsin herkeseInsAllah tutmuştur .. tanıdık bebeginizin cinsiyeti belli mu acaba?
Erkek maşaallah nede güzel rabbim gönlünden geçeni nasip etsin herkese
Cevapladiginiz icin tesekkur ederim eeken gebelik testini yapicam artik ya da adet belirtilerinin baslayip baslamadigina bakicam zaten benim adet belirtileri 2 hafta onceden basliyor.Evet atılmamiş yumurta adet bitimi dollenmeye hazır olabiliyor bazen .. erken gebelik testinde ilişkiden sonra 13.gün çıkmıştı benim
Cevapladiginiz icin tesekkur ederim eeken gebelik testini yapicam artik ya da adet belirtilerinin baslayip baslamadigina bakicam zaten benim adet belirtileri 2 hafta onceden basliyor.
evet ben de baktim gercekten belirtiler birebir aynı. test yaptiricam ya da kana baktiricam. zaten dusunuyoruz ve cok istiyoruz ama o zaman ilac kullanmam gerekiyordu. agrilarim siddetli oldugu icin ondan kararsiz kaldim. cok tesekkur ederim tekrar.Rica ederim adet ve gebelik belirtileri de çok yakın olabiliyor hayırlısı olsun insAllah
evet ben de baktim gercekten belirtiler birebir aynı. test yaptiricam ya da kana baktiricam. zaten dusunuyoruz ve cok istiyoruz ama o zaman ilac kullanmam gerekiyordu. agrilarim siddetli oldugu icin ondan kararsiz kaldim. cok tesekkur ederim tekrar.