Adetten sonra ki 5 içinde hamile kalanlar var mı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    58
Canım dün alerji oldum diye başka doktora gittim ikili testide o yaptı ultrasonlada bakto ama birşey demedi sordum da kendi doyorumda bunları baska doktorum yaptığını gördü kızdı ultrasonla bakmadı din bakt8rmışson dedi öyle ginderdi ultrasonu nub teorisinin oldugu yere attom erkek diyorlar kesin ama bilmiyorum şuanlok anloycağın Canım

Hadi hayırlısı gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin Rabbim .. ilişki zamanını hatirlayabiliyor musun?

Hadi hayırlısı gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin Rabbim .. ilişki zamanını hatirlayabiliyor musun?
Gün aşırı oldu zaten yumurtlama zamanı ozamandı belki daha incesinde oldu bilmiyorum ki ama adete 10 kala yerleşme belirtileri başlamoşto adetten ince öğrendim zaten adetten birgün önce degerimi saglok ocağı ölçemedi 1000 izeri gösteriyordu sadece :)

meryl streep meryl streep B Bendeniz07 arkadaşlar son durumunuz ne gebelik oluştu mu sizde

Ben ameliyat oldum cnm bugün 2 günüm tüpüm kapalıymış benim laparoskopi oldum doktorum çok iyi geçti açtık tüpleri bundan sonra aşamaları takip etcez 4 ay içinde Bebek yapcaz sana dedi ya inşallah kızlar brz Ağrı'm var daha mec zup mec zup

Ben ameliyat oldum cnm bugün 2 günüm tüpüm kapalıymış benim laparoskopi oldum doktorum çok iyi geçti açtık tüpleri bundan sonra aşamaları takip etcez 4 ay içinde Bebek yapcaz sana dedi ya inşallah kızlar brz Ağrı'm var daha mec zup mec zup

Çok geçmiş olsun canım agrin olmasi normal insAllah en kisa zamanda bebeşin tutunur sana

Allah şifa versin tez vakitte kucağına da hayırlı evlat inseAllah

merhabalar bnm de 4 yaşında kızım var adet öncesi ilişkiyle kalmıştı adetim bitti ertesi gn lekelenme olmuştu öylelikle öğrenmiştim hamile olduğumu. Bu ayda adet bitimi tek ilişki oldu adetime var daha olmazsam test yaparım bakalım nasip artık bi kızım var bide oğlum olsun isterim tabi :KK66: Allah herkesin gönlüne göre versin =)

H HCA25 var mı sizde bi gelişme?

Geçnis olsun inşaAllah Canım Rabbim en kısa zamanda bir evlat nasib eder sana bu acılarıda utursun

X