merhabalar bnm de 4 yaşında kızım var adet öncesi ilişkiyle kalmıştı adetim bitti ertesi gn lekelenme olmuştu öylelikle öğrenmiştim hamile olduğumu. Bu ayda adet bitimi tek ilişki oldu adetime var daha olmazsam test yaparım bakalım nasip artık bi kızım var bide oğlum olsun isterim tabiAllah herkesin gönlüne göre versin =)
Amiiinnnnn tabi yazarimAllah gonlunuzden geçeni nasip etsin insAllah ..takipte olun paylaşın bizimle olur mu
Benımde 2. Hamılelıgı ılkınde 5. Gun döllendıgı ıcın 2.de de özellıkle 5. Gun denedık sonuc yıne pozıtıf oldu ılki düştü gercı ama 2. Hamılelıgım erkek 14. Haftadayım
Adetın bıttıgı gun ve ogun ztn 1 hafta 10 gun ıcınde anladım tuttugunu kasıklarımda ınanılmaz hareketlenmeler vardıSağlıkla gelsin bebişintek ilişki mi oldu
Saglicakla kucagina alirsin ins. Cnm. Ayyy hadi ins. Adetime 4 gn kaldi olmazsam test yapicam ama sanki olcakmisim gbi bi his var hayirlisi bakalimBenımde 2. Hamılelıgı ılkınde 5. Gun döllendıgı ıcın 2.de de özellıkle 5. Gun denedık sonuc yıne pozıtıf oldu ılki düştü gercı ama 2. Hamılelıgım erkek 14. Haftadayım
Adetın bıttıgı gun ve ogun ztn 1 hafta 10 gun ıcınde anladım tuttugunu kasıklarımda ınanılmaz hareketlenmeler vardı
Evet , 1 kız 1 erkek
Çok şükür Rabbim bağışlasın , evet ikizIkiz mi oldu sizin
Çok şükür Rabbim bağışlasın , evet ikiz
Sadece 2 ay klomen ve duphaston kullandım . Aile geçmişimizde de ikiz var , artık Mevlam artık vesile kıldimi bilmiyorum , çok şükür nasip etti :)Allahım bağışlasin size .. ilaç tedavi oldu mu ?
Sadece 2 ay klomen ve duphaston kullandım . Aile geçmişimizde de ikiz var , artık Mevlam artık vesile kıldimi bilmiyorum , çok şükür nasip etti :)
Amiiiin cumlemizinkileri Allah razı olsunElhamdulliah Allah bagislasin :)
mec zup mrb daha önce arkadaşım adet bitimi 4. Günde hamile kalmış diye msj yazmıştım. Cinsiyeti öğrenince yazarım demiştim, doktor 12+5 te yüzde 60 erlek bebek demiş. Hatta plasentası sağda büyük ihtimal erkek diye de eklemiş canım
mec zup arkadaşımın bebeği kesin olarak erkekmiş dün öğrendi.
Geçen gün gelen ilkokul arkadaşım 3. Çocuğuna adet bitimi ilk 5 gün içinde hamile kalmış. Hamile kalmam diye dikkat etmemişler. 2. Çocuğu daha 1,5 yaşındaydı. Plansız bir hamilelikti yani. Onun da oğlu oldu şimdi 5 yaşında maşallah.
Böylelikle sadece benim tanıdıklarım içinde bile adet bitiminde hamile kalıp oğlu olan 3 kişi oldu canım