- 13 Temmuz 2016
- 58
- 51
- 31
Tamam canım okuyalım bakalım bende çoğu kişiden duydumD duyguuuMMM canim burasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım okuyalım bakalım bende çoğu kişiden duydumD duyguuuMMM canim burasi
Aynen canim bak bakalimTamam canım okuyalım bakalım bende çoğu kişiden duydum
Teşekkürlerpirlanta97 burasi canim
Uzayan akıntıyı gördük diyelim ne kadar sonra ilişki olması erkek bebeğe yatkın olur.Hayır canım ona demedim ben ugulama takvimi doğru değil demiştim ben yumurtlama sonrası olduysa Allahü âlem erkek olabilir
P
Uzayan akıntıyı gördük diyelim ne kadar sonra ilişki olması erkek bebeğe yatkın olur.
Ben varım ve oğlum olacak inshallah:)
Hayırlı gelsin prensesin eminmisuAdetimin son günü hamile kaldım. Kızımız olacak inşallah.
Adetimin son günü hamile kaldım. Kızımız olacak inşallah.
Temizlendigin gün oldu degilmiAdetimin son günü hamile kaldım. Kızımız olacak inşallah.
mec zup mrb daha önce arkadaşım adet bitimi 4. Günde hamile kalmış diye msj yazmıştım. Cinsiyeti öğrenince yazarım demiştim, doktor 12+5 te yüzde 60 erlek bebek demiş. Hatta plasentası sağda büyük ihtimal erkek diye de eklemiş canım
Benim bebeğim değil ama arkadaşımın bebeği adet bitimi ilişki ile erkek oldu. Maşallah şimdi 3,5 yaşında. O yüzden erkek diye oyladım canımYorum yapan tüm sevgili arkadaşlar anketi oylarmisiniz yardimci olması açısından yeni eklendi
B
Benim bebeğim değil ama arkadaşımın bebeği adet bitimi ilişki ile erkek oldu. Maşallah şimdi 3,5 yaşında. O yüzden erkek diye oyladım canım
Amin canım çok teşekkürlerTşkler canım Allah bağışlasin insAllah
Hayi
Hayırlı gelsin prensesin eminmisu
Eminmisin gününden bir de tek ilişki mi oldu prenses hayırlı gelsin
Temizlendigin gün oldu degilmi