İki kızımdada adet olmama 1 hafta kala hamile kalmıştım çok iyi hatırlıyorum.İkiside geç döllenme olmuştu.
Hiç anlıyamıyorum ki canım evet dediğin gibi adete yakın yumurtlamam oluyo galiba benim çünkü adete yakın ilişkide döllenme olmuşBu durumda yumurtlamaya yakın mi hamile kaldın canım?
Hiç anlıyamıyorum ki canım evet dediğin gibi adete yakın yumurtlamam oluyo galiba benim çünkü adete yakın ilişkide döllenme olmuş
mec zup merhaba canım bende bu arada yazmak istedim. Benim adet 99mayısda başladı 18 mayıs cuma yıkanabildim 19 mayıs cuma ve yumurtlama dan sonraki 22 mayıs deneme oldu yani adetten sonra 1.gün ve 4.gün daha 2 ay var bakalım sonuç ne olacak yazarım inşallah...
Canim ablalarim we sordugum bi cok kisi zaten. Gun asiri iliskiyle ogullarna hamile kaldilar.Arkadaslar adetten hemen sonraki 5 gun icinde takip yoluyla hamile kalanlar var mı ? Bebeklerinizin cinsiyetini paylasirmisiniz?
İkinci oğlumdan çok eminim doktor sol yunurtalıktan yumurtlamışsın dedi. O ay hamile kaldım. İlk muayenede Sol yumurtalıkta döllenme olmuş dedi ve oğlum olduCanim ablalarim we sordugum bi cok kisi zaten. Gun asiri iliskiyle ogullarna hamile kaldilar.
Benim inandigim sag sol yumurta isi.
Eski topiktete ultrasonla takip yaptiran . O ay sag taraftan yumurtlayan.. arkadaslarin oglu olmus.
Bu soru kafami cok kurcaliyo..
Cevanin icim tesekur ederim canm.İkinci oğlumdan çok eminim doktor sol yunurtalıktan yumurtlamışsın dedi. O ay hamile kaldım. İlk muayenede Sol yumurtalıkta döllenme olmuş dedi ve oğlum oldu
Cevanin icim tesekur ederim canm.
Sagdan olupta kizi olan varmi onuda merak ediyorum.
Himm. Tesekur ederim canim bende soldan yumurtladigim zamanlari esmi gecsem diye dusunyodum..Canim benim kızda sağdan
Benim iki oglumda adet sonrası oldu temizlendikten sonra
Benim iki oğlumda adetten sonra oldu bence tamamen nasip kismet
Benimde adetten sonra oldu gununden eminim oglum olacak
Ben de adet bitimi hamile kaldim. Oğlum olacak Allah'in izniyle❤❤
Canım ben ozman kuruluktu vs vs hiçbişey dikkat etmiyordum küçük oglum doğduktan sonra kız bebek için araştırmalar yaotim ole şimdi ovu testi vs vs hersey ogrendimKızlar peki ilişki sırasında kuruluk varmıydı? Adet sonrası birliktelik oldu ama kupkuruydum acaba tutma ihtimali varmı merak ediyorum
Erkek benim
Adet bitimi ilk 5 gun icindemi hamile kaldınızErkek benim
Adetin bittigi gunAdet bitimi ilk 5 gun icindemi hamile kaldınız
Adetin bittigi gun
Tesekkurler.Canim saglikla al bebegini kucagina Insallah.
Adet döngün kaçtı peki?