- 26 Mayıs 2011
- 7.201
- 21.134
- 33
bn kız istiom ama hiç farketmez ikiside yok aonçtaHayır canım ona demedim ben ugulama takvimi doğru değil demiştim ben yumurtlama sonrası olduysa Allahü âlem erkek olabilir
bn kız istiom ama hiç farketmez ikiside yok aonçtakaynana olurum nolcak bnm hakkımdada konu açarlar burda hahahaha
Canım adetin kaçıncı günüydü ilişki oldugundaBen canim :) tek iliski ile hamile kaldim ... cok eminim gunuden :) ve kizim var şükür simdi....
Benim iki oglumda adet sonrası oldu temizlendikten sonra
Küçüğü ole büyüğü hatırlamıyorum bebek olsun diye uğraşıyorduk ama adetten temizlenince hemen oluyordu Amin inşeALLAH Rabbim gönlüne göre versinAllah bağışlasin canım tek ilişki mi oldu ?
Küçüğü ole büyüğü hatırlamıyorum bebek olsun diye uğraşıyorduk ama adetten temizlenince hemen oluyordu Amin inşeALLAH Rabbim gönlüne göre versin
Aminnn inşeALLAH cumlemizin gönlünden geçen hayırlısı ile nasip olsun kızınız mi varAmin bil mukabil canım Rabbim ginlunden geçeni nasip etsin
Aminnn inşeALLAH cumlemizin gönlünden geçen hayırlısı ile nasip olsun kızınız mi var
Kiziniza nasıl kaldinizEvet Rabbim bagislarsa prenses sahibiyim :)
Kiziniza nasıl kaldiniz
Tek ilişki yani olemi öncesi oldumu sonrası veyaCanim hamile kalayim diye ovulasyon testi kullandım ilk kullandigim ay hamile kaldım çift çizgiyi gördüğüm gunu değerlendirdik
Tek ilişki yani olemi öncesi oldumu sonrası veya
yumurtlama günü ve ertesi günmü olmuş oluyor yani sizin öleÖncesi olmadı canım ertesi gün yine Text yaptım yine çift çizgi oldu o günü de degerlendirdik iki ilişki oldu o ayda ve hamile kaldım
Peki cabim ovu testi ne zman siliklesmeye basladiÖncesi olmadı canım ertesi gün yine Text yaptım yine çift çizgi oldu o günü de degerlendirdik iki ilişki oldu o ayda ve hamile kaldım
Peki cabim ovu testi ne zman siliklesmeye basladi
yumurtlama günü ve ertesi günmü olmuş oluyor yani sizin öle
aman allah biliyor işte sadece boşuna debeleniyozCanim teste göre yumurtlamadan önce herhalde ama kendi takibimle yumurtlama günüm çünkü akıntı vardı o gün
aman allah biliyor işte sadece boşuna debeleniyozallah hepimize hayrlısını vrsin :)
Evet yani lac saat sonra catladi yumurtanÇift çizgiden sonraki silikleşme mi?