- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
Değer cidden çok yüksek ikiz olabilir. Hadi hayırlısı bakalımMerhaba ikiz belietilerin nelerdi bende ikiz olabilir düşincesindeyim ben ikizim küçük akrdeşimde ikiz merak ettim hamile oldugunuzu erkenmi öğrendiniz nasıl oldu ikizler
Yarın nasip olursa tekrar baktorcam bakalım dotor ne diyecekDeğer cidden çok yüksek ikiz olabilir. Hadi hayırlısı bakalım
Bugün eczaneden aldım belki 3 eczaneye sordum yoktu en son birinde buldum oda tanesi 15 tlymiş sen nerden alıyorsun 2 tane idarelik aldım bugün kadın doğuma gittim kasıklarım çok ağrıyordu şimdi test yaptım atsam anlar mısın ben hiç yapmadım anlamıyorum
Anlarım tabi at canım ama netten al daha cok uygun olureczamede pahalı
Attım cnm yukar da var birisi silik çizgi biri koyu sanırım yok daha çatlamaEvet ya int den alıcam valla eczane de çok pahalı
Aynen canım hergün bi taneyumurtlama dönemi iki tane bile yapılıyor gunde
Heralde sipariş etsem yetişmez sanırım yada bugün bakarım sipariş ederim cnm
Bugün yarın versen p.tesi gelir canim
Evet ona göre bakıcam cnm yine kiste çevirmesinden korkuyorum 2 ay önce de yumurtlama olmadığı için kiste çevirmişti ve şuan sağ yumurtalığım bugün çok ağrı yaptı inşallah yine aynı sorunla karşılaşmam benim hemen kist oluyor yada iltap o kadar dikkat etmeme rağmen
Niye sessiz buralar yav nerelerdesiniz hanımlar nasıl gidiyor hayatlarını yeni hamileler varmı aramızda
İyiyiz canım hamdolsun idare ediyoruz hala tehlikem devam ediyor pazartesi gidicem inşallahIyiyiz canım şukür sen naptin nasılsın son durumun ne ?
İyiyiz canım hamdolsun idare ediyoruz hala tehlikem devam ediyor pazartesi gidicem inşallah
Canım tarama yaptırdım hamdolsun bir sorun yok şuanlok 3 aylık oldukAytanesii canım son durumun ne ve diğer arkadaşlar var mı hamile olan
Canım tarama yaptırdım hamdolsun bir sorun yok şuanlok 3 aylık olduk
Canım dün alerji oldum diye başka doktora gittim ikili testide o yaptı ultrasonlada bakto ama birşey demedi sordum da kendi doyorumda bunları baska doktorum yaptığını gördü kızdı ultrasonla bakmadı din bakt8rmışson dedi öyle ginderdi ultrasonu nub teorisinin oldugu yere attom erkek diyorlar kesin ama bilmiyorum şuanlok anloycağın CanımIyi çok şükür adına çok sevindim .. cinsiyeti belli oldu mu peki minnagin