Adetten sonra ki 5 içinde hamile kalanlar var mı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    58

Hadi hayırlısı gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin Rabbim .. ilişki zamanını hatirlayabiliyor musun?

Hadi hayırlısı gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin Rabbim .. ilişki zamanını hatirlayabiliyor musun?
Gün aşırı oldu zaten yumurtlama zamanı ozamandı belki daha incesinde oldu bilmiyorum ki ama adete 10 kala yerleşme belirtileri başlamoşto adetten ince öğrendim zaten adetten birgün önce degerimi saglok ocağı ölçemedi 1000 izeri gösteriyordu sadece :)

meryl streep B Bendeniz07 arkadaşlar son durumunuz ne gebelik oluştu mu sizde

Ben ameliyat oldum cnm bugün 2 günüm tüpüm kapalıymış benim laparoskopi oldum doktorum çok iyi geçti açtık tüpleri bundan sonra aşamaları takip etcez 4 ay içinde Bebek yapcaz sana dedi ya inşallah kızlar brz Ağrı'm var daha mec zup

Çok geçmiş olsun canım agrin olmasi normal insAllah en kisa zamanda bebeşin tutunur sana

Allah şifa versin tez vakitte kucağına da hayırlı evlat inseAllah

H HCA25 var mı sizde bi gelişme?

Geçnis olsun inşaAllah Canım Rabbim en kısa zamanda bir evlat nasib eder sana bu acılarıda utursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…