- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Daha once ovulasyon testı flm yapmısmıydın kuzumSağolasın canım1 bucuk yıldır deniyordum rabbim bu aya nasip etti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha once ovulasyon testı flm yapmısmıydın kuzumSağolasın canım1 bucuk yıldır deniyordum rabbim bu aya nasip etti
31 gündeAdet dongun kac gun
O zaman senın bat pazartesı olmıyorkı canım 3aralıkta yumurtladıysan 18ı 19u regl gunun olması gerekıyor31 günde
Peaap uygulaması kullanıyorum günü güne oluyorum şuan 16 gosteriyoO zaman senın bat pazartesı olmıyorkı canım 3aralıkta yumurtladıysan 18ı 19u regl gunun olması gerekıyor
Beklemede kalalım ozaman canımPeaap uygulaması kullanıyorum günü güne oluyorum şuan 16 gosteriyo
Hayırlısı inşallah kanda kaç gün önceden cikiyo yarın yapsam çıkar miBeklemede kalalım ozaman canım
Ben adetıme 5gun varken erken test yaptım cıkmadı,adet olcagım gun erken test yaptım resımdekı gıbı cıktı bu testı yaptırtıktan 2gun sonra betaya baktırdım 20cıktı deger yanı suanda kan ıcınde erkenHayırlısı inşallah kanda kaç gün önceden cikiyo yarın yapsam çıkar mi
Bekleyeyim ozamanBen adetıme 5gun varken erken test yaptım cıkmadı,adet olcagım gun erken test yaptım resımdekı gıbı cıktı bu testı yaptırtıktan 2gun sonra betaya baktırdım 20cıktı deger yanı suanda kan ıcınde erken
Belirtiler cidden daha da sersem ediyo.Ben de akşam acile gidip kan testi yaptircamBeklemekten çok sıkıldım her boş animda aklıma geliyor pazartesi neden gelmek bilmiyor galiba belirtilerim psikolojikti şuan hiç biri yok
adet gunun ne zaman canımBelirtiler cidden daha da sersem ediyo.Ben de akşam acile gidip kan testi yaptircam
Erken test hala negatif cikiyo benim.Evde vardı denedim.Normal test 2.çizgi silik.Adetim 2gun gectiBen adetıme 5gun varken erken test yaptım cıkmadı,adet olcagım gun erken test yaptım resımdekı gıbı cıktı bu testı yaptırtıktan 2gun sonra betaya baktırdım 20cıktı deger yanı suanda kan ıcınde erken
Foto atarmısın. CanımErken test hala negatif cikiyo benim.Evde vardı denedim.Normal test 2.çizgi silik.Adetim 2gun gecti
2gun geçti canimAd
adet gunun ne zaman canım
Ben yapıp attım testi.Baktim herbiri farklı sinirim bozuldu canım.Foto atarmısın. Canım
O zaman en ıyısı kan vermek tatlımBen yapıp attım testi.Baktim herbiri farklı sinirim bozuldu canım.
Özele gitmek istemiyorum 65tl dedi.Saglik ocagi 1gun sonraya atiyo.Devlet acil yaparmi acabaO zaman en ıyısı kan vermek tatlım
Hıc bılgım yok canım ben ozelde yaptırdım 1saat sonra cıkmıstıÖzele gitmek istemiyorum 65tl dedi.Saglik ocagi 1gun sonraya atiyo.Devlet acil yaparmi acaba
Devlet yapmıo maalesef canımÖzele gitmek istemiyorum 65tl dedi.Saglik ocagi 1gun sonraya atiyo.Devlet acil yaparmi acaba
Evet ovulasyonla takip ediyordum zaten canım netten 30 lu olan testlerden almıştımDaha once ovulasyon testı flm yapmısmıydın kuzum
Demekkı zamanı varmıs ovulasyonda yakalasak bıle olmuyor malesef kuzumEvet ovulasyonla takip ediyordum zaten canım netten 30 lu olan testlerden almıştım![]()