- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
Ben c life macun kullandım kuzum herşey Allahtan ama onunda etkisi olduğunu düşünüyorumDemekkı zamanı varmıs ovulasyonda yakalasak bıle olmuyor malesef kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben c life macun kullandım kuzum herşey Allahtan ama onunda etkisi olduğunu düşünüyorumDemekkı zamanı varmıs ovulasyonda yakalasak bıle olmuyor malesef kuzum
Aldım canım hamileyimCanım aldın mı tahlil sonucunu
Onu duydum ama bılgım yok nerden satın alınıyor nasıl kullanııyor bıde hamıle kaldıgın ayın takvımını ataabılır mısınBen c life macun kullandım kuzum herşey Allahtan ama onunda etkisi olduğunu düşünüyorum![]()
Anladım canım akşam bakcam artikDevlet yapmıo maalesef canım
Nette sitesi var instagram adresi de var kullananlar olumlu yorumlar yazmış ben macunun yarısında kaldım canım. Adette sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyorsun bal gibi kıvamı. Yumurtlama günü de bırakıyorsun. Ağda kutusu kadar geliyor sipariş zaten. O da 2 ay rahat yeter ilk ay kullandım yarısı duruyor macunun. Düzenli de kullanmadım aslına bakarsanOnu duydum ama bılgım yok nerden satın alınıyor nasıl kullanııyor bıde hamıle kaldıgın ayın takvımını ataabılır mısın
Gözünaydın canım.Aldım canım hamileyimama tam olarak ne kadarlık bilmiyorum değerim düşük çıkmış biraz yarın tekrar gitcem
Yaaaa çok sevindim gözünaydın canım 30. Günüm bugün yine test yaptım yine negatifAldım canım hamileyimama tam olarak ne kadarlık bilmiyorum değerim düşük çıkmış biraz yarın tekrar gitcem
Sen sadece ovulayon testı pık yapımca bırde ıkı gun once ılıskı yapadak mı hMıle kaldın. Canım 21kasımda pık yaptıgı gun mu yemedın macun?Nette sitesi var instagram adresi de var kullananlar olumlu yorumlar yazmış ben macunun yarısında kaldım canım. Adette sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyorsun bal gibi kıvamı. Yumurtlama günü de bırakıyorsun. Ağda kutusu kadar geliyor sipariş zaten. O da 2 ay rahat yeter ilk ay kullandım yarısı duruyor macunun. Düzenli de kullanmadım aslına bakarsan
Sağol canım Allah razı olsun darısı başına inşallahGözünaydın canım.
Amiinn canım Allah razı olsun Rabbim size de nasip etsinYaaaa çok sevindim gözünaydın canım 30. Günüm bugün yine test yaptım yine negatifAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm
Hayırlı olsun canim bize dua etAldım canım hamileyimama tam olarak ne kadarlık bilmiyorum değerim düşük çıkmış biraz yarın tekrar gitcem
19unda bıraktım canım. Adet bitiminden sonra da 19 20 21i 1den fazla diğer günlerde de bazen her gün 1 kere bazen 1 gün aralıklı ilişkim oldu yumurtlama dönemi dışında öyle planlı olmadıSen sadece ovulayon testı pık yapımca bırde ıkı gun once ılıskı yapadak mı hMıle kaldın. Canım 21kasımda pık yaptıgı gun mu yemedın macun?
Sen pık ı gordukten sonra dıger gun ılıskı yasadın mı canım19unda bıraktım canım. Adet bitiminden sonra da 19 20 21i 1den fazla diğer günlerde de bazen her gün 1 kere bazen 1 gün aralıklı ilişkim oldu yumurtlama dönemi dışında öyle planlı olmadı
Canm bu oranlar hiç belli olmaz bi anda artarak gittiği için sağlıcakla kucağına alırsın inşallah kuzumAmiinn canım Allah razı olsun Rabbim size de nasip etsin ❤ üzülme ya belki geç döllenme olmuştur dur bakalım bi geçsin bak benim 3 gün geçmesine rağmen değerim düşük çıktı sat a göre 5 haftalık diyorlar ama değer düşük o hafta için 55 çıktı
Canım kullandığın ovülasyon testi hangisi 30 luk olan19unda bıraktım canım. Adet bitiminden sonra da 19 20 21i 1den fazla diğer günlerde de bazen her gün 1 kere bazen 1 gün aralıklı ilişkim oldu yumurtlama dönemi dışında öyle planlı olmadı
Evet canım 1gün önce 1 gün sonra ve yumurtlama günü ilişki olduSen pık ı gordukten sonra dıger gun ılıskı yasadın mı canım
Benımde bu ay ole oldu beklemedeyımEvet canım 1gün önce 1 gün sonra ve yumurtlama günü ilişki oldu
Laboquick canım. 30 test 1 erken gebelik 2 de gebelik testi 29 liraydıCanım kullandığın ovülasyon testi hangisi 30 luk olan
Belirti arama canım benim 5 gün önce testte çıktı kimisinin 5 gün geçiyor öyle çıkıyor. Hala adet olacakmışım gibi belim kasığım ağrıyor.Benımde bu ay ole oldu beklemedeyım
Aramıyorum ama cok merak edıyorum adet gunum pazartesı gunu ogun yapmayı dusunuyorum testBelirti arama canım benim 5 gün önce testte çıktı kimisinin 5 gün geçiyor öyle çıkıyor. Hala adet olacakmışım gibi belim kasığım ağrıyor.![]()