• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetten kaç gün öncesinde gebeliği öğrendiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu duydum ama bılgım yok nerden satın alınıyor nasıl kullanııyor bıde hamıle kaldıgın ayın takvımını ataabılır mısın
Nette sitesi var instagram adresi de var kullananlar olumlu yorumlar yazmış ben macunun yarısında kaldım canım. Adette sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyorsun bal gibi kıvamı. Yumurtlama günü de bırakıyorsun. Ağda kutusu kadar geliyor sipariş zaten. O da 2 ay rahat yeter ilk ay kullandım yarısı duruyor macunun. Düzenli de kullanmadım aslına bakarsan

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-11-12-03-34.png
    Screenshot_2019-12-11-12-03-34.png
    391,9 KB · Görüntüleme: 94
Nette sitesi var instagram adresi de var kullananlar olumlu yorumlar yazmış ben macunun yarısında kaldım canım. Adette sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyorsun bal gibi kıvamı. Yumurtlama günü de bırakıyorsun. Ağda kutusu kadar geliyor sipariş zaten. O da 2 ay rahat yeter ilk ay kullandım yarısı duruyor macunun. Düzenli de kullanmadım aslına bakarsan
Sen sadece ovulayon testı pık yapımca bırde ıkı gun once ılıskı yapadak mı hMıle kaldın. Canım 21kasımda pık yaptıgı gun mu yemedın macun?

Yaaaa çok sevindim gözünaydın canım 30. Günüm bugün yine test yaptım yine negatif 😕 Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm
Amiinn canım Allah razı olsun Rabbim size de nasip etsin ❤️ üzülme ya belki geç döllenme olmuştur dur bakalım bi geçsin bak benim 3 gün geçmesine rağmen değerim düşük çıktı sat a göre 5 haftalık diyorlar ama değer düşük o hafta için 55 çıktı

Sen sadece ovulayon testı pık yapımca bırde ıkı gun once ılıskı yapadak mı hMıle kaldın. Canım 21kasımda pık yaptıgı gun mu yemedın macun?
19unda bıraktım canım. Adet bitiminden sonra da 19 20 21i 1den fazla diğer günlerde de bazen her gün 1 kere bazen 1 gün aralıklı ilişkim oldu yumurtlama dönemi dışında öyle planlı olmadı

19unda bıraktım canım. Adet bitiminden sonra da 19 20 21i 1den fazla diğer günlerde de bazen her gün 1 kere bazen 1 gün aralıklı ilişkim oldu yumurtlama dönemi dışında öyle planlı olmadı
Sen pık ı gordukten sonra dıger gun ılıskı yasadın mı canım

Amiinn canım Allah razı olsun Rabbim size de nasip etsin ❤ üzülme ya belki geç döllenme olmuştur dur bakalım bi geçsin bak benim 3 gün geçmesine rağmen değerim düşük çıktı sat a göre 5 haftalık diyorlar ama değer düşük o hafta için 55 çıktı
Canm bu oranlar hiç belli olmaz bi anda artarak gittiği için sağlıcakla kucağına alırsın inşallah kuzum

Back