• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetten kaç gün öncesinde gebeliği öğrendiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de ovulasyon 24 kasımdı ama ondan 2 3 gün önce kestik ilişkiyi ovulasyon günü olmadı birkaç gün sonra oldu ilişki acaba öncesinde mi hamile kaldım sonrasında mı anlayamadım bende ayın 2 sinde kan vermiştim birşey çıkmadı şuan 2 gün gecikti üçüncü gündeyim idrar testi pozitif çıktı kan yarın belli olacak inşallah
aynen pazartesi 2 si oluyo iste onunda degeri 0.100 cikmisti ayni gun.insallah sende guzel haberini alirsin sende:)

kızlar ne dersiniz şu ilişkiden 5 gün sonra kesin sonuç diyen gebelik testleri güvenilir mi?
yaniltabiliyor.o bildigim kadariyla iliskiden sonra degilde yumurtaya girisinden 6 gun sonra.mesela benim pazar gunu iliskim oldu ama sali yumurtlamam olmus.ogun basladi.(sperm 3 gun dayandigi icin tutmus)

yaniltabiliyor.o bildigim kadariyla iliskiden sonra degilde yumurtaya girisinden 6 gun sonra.mesela benim pazar gunu iliskim oldu ama sali yumurtlamam olmus.ogun basladi.(sperm 3 gun dayandigi icin tutmus)
bu ay bakmam diyordum ama yine merak başladı, beklemek gerek ama merak da ağır basıyor :halay: bari birkaç gün kalana kadar bekleyim

bu ay bakmam diyordum ama yine merak başladı, beklemek gerek ama merak da ağır basıyor :halay: bari birkaç gün kalana kadar bekleyim
canim bekle bence arkadas iliskiden 8 gun sonra gitti 0.100 cikti degeri pazartesi gunuydu gecen hafta.cuma gunu test yapti(predictor) pozitif cikti.pazar gunu kan verdi 115 cikti.normalde bu pazartesi adet olucakti.ama iste pazartesi o kan sonucunu aldiginda biz dedik asla cikmaz die onemli deil o sonuc dedik oylede cikti

canim bekle bence arkadas iliskiden 8 gun sonra gitti 0.100 cikti degeri pazartesi gunuydu gecen hafta.cuma gunu test yapti(predictor) pozitif cikti.pazar gunu kan verdi 115 cikti.normalde bu pazartesi adet olucakti.ama iste pazartesi o kan sonucunu aldiginda biz dedik asla cikmaz die onemli deil o sonuc dedik oylede cikti
daha epey var zaten adetime canım, hayırlısı diyelim çok da kafaya takmamak lazım

Ben yaptım negatif cıktı canım.Normal test yaptım 2.çizgi silik cıktı.Yarin da kan testi yaptircam.O da farklı çıkarsa bilmiyorum artik
Canım adete kac gun kala test yaptım benım adetım haftaya pazartesı 16sı sence ne zaman yapayım?

Merhabalar Bende iç çamaşırı günlük ped ve tayt vardı nişanlımda ise boxer ve pantalon. Doğurganlık dönemimdeydim. Beni eliyle tayt üzerinden tatmin ederken bende onu ediyordum ve eliyle organını düzeltip tekrar beni tatmin etmeye devam etti bu şekilde gebelik oluşabilir mi? Boşalmadığını söyledi ama yinede tedirginim. Okb hastasıyım kusura bakmayın lütfen.. ve bugun regl olmam gerekiyordu olmadım ıdrar testı yaptım negatif cıktı bahsettığım olay olalı 20 gün oldu. Geçen ay iki gün önce regl oldum ondan gecıkme olmus olabılır mı

Back