Inşallah canim.Bugün 6gbi oğlumu ananeye bırakıp gitcez dr.a.Bakalim nolcak.Sağol canım Allah razı olsun darısı başına inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canim.Bugün 6gbi oğlumu ananeye bırakıp gitcez dr.a.Bakalim nolcak.Sağol canım Allah razı olsun darısı başına inşallah
2020 ye müjde olsun inşallahAramıyorum ama cok merak edıyorum adet gunum pazartesı gunu ogun yapmayı dusunuyorum test
Teşekkür ederim canm bende gebelik testi ve ovülasyon testi sipariş vereyim artık eczaneye gitmeye çekinir oldumLaboquick canım. 30 test 1 erken gebelik 2 de gebelik testi 29 liraydı
Yaaaa ınsalllahhh canım2020 ye müjde olsun inşallah![]()
İnşallah canım inşallahCanm bu oranlar hiç belli olmaz bi anda artarak gittiği için sağlıcakla kucağına alırsın inşallah kuzum
Hadi bakalım canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahInşallah canim.Bugün 6gbi oğlumu ananeye bırakıp gitcez dr.a.Bakalim nolcak.
Ederim canım Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahHayırlı olsun canim bize dua et
peki bu durumda reglden önce mi hamile mi kalmış oluyorsunuz?Adetten 8 gün sonra
Inşallah canım.Hadi bakalım canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Cıkar kuzum sılık belkjKızlar benimde sat 14 Aralık, bugün test yapsam sonuç çıkar mı?
Geç döllenme olmadıysa çıkar canım ilk gebeliğimde 3 gün kala çıkmıştı şimdiki 2 gün geçti öyle çıktıKızlar benimde sat 14 Aralık, bugün test yapsam sonuç çıkar mı?
Yap canım korkma varsa çıkar benim de sat 11 kasımdı belirtiler vardı şüphelenip test yaptım 2 gün kala negatif çıktı 2 gün geçtikten sonra kan verdim şuan pozitifBenimde sat 11 kasımdı. yumurtlamamdan 3-4 gün sonra dişim çekildi. Antibiyotik kullanacağım için tedbir amaçlı test yaptım. Negatif çıkmıştı. Bugün dahil adetim 3 gün gecikti. Midem de kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı var 9-10 gündür. Test yapmaya da korkuyorum ama yarın yapıcam sanırım.
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşAllah benimde pozitif çıkar. Daha 2.5 aylık evliyim ama çok istiyorum. Rabbim kimseye aratmasınYap canım korkma varsa çıkar benim de sat 11 kasımdı belirtiler vardı şüphelenip test yaptım 2 gün kala negatif çıktı 2 gün geçtikten sonra kan verdim şuan pozitif![]()
Amiinn inşallahAllah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşAllah benimde pozitif çıkar. Daha 2.5 aylık evliyim ama çok istiyorum. Rabbim kimseye aratmasın![]()
İnşAllah, teşekkür ederim. Veririm tabi kiAmiinn inşallahRabbim size de nasip etsin inşallah pozitif çıkar bize de haber verin sonucu
![]()
2 gün sonra bi daha ver canim bazen geç döllenmeden olabiliyormusBelirtiler testler falan tamam ama kan verdim sonuç 1.20 negatif cıktı.Saskinim.Regl de gecikti
Aşırı mide bulantim var sürekli wc deyim.cok şaşırdım.Gecikti de saat gibidir benim regl.Hic şaşmazdı.Bakalim ne olacak2 gün sonra bi daha ver canim bazen geç döllenmeden olabiliyormus