• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetten kaç gün öncesinde gebeliği öğrendiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklemekten çok sıkıldım her boş animda aklıma geliyor pazartesi neden gelmek bilmiyor galiba belirtilerim psikolojikti şuan hiç biri yok

Adete 5 gün kala akşam test yaptım 2.çizgi hemen çıktı. 4gün kala kanda 150ydi

13 14üncü güne denk geliyor canım ama çizgi netti yani 11 gün kala falan yapsam da bu seferde görürdüm çizgiyi muhtemelen sadece daha silik olurdu
Ozaman adet dongunuz uzun sızın cunku ben yumurtlama 1aralıkta oldu suan 10gun gectı yumurtlamadan 16aralıkta adet gunum yanı suan 5gun var adetıme ama 10.gundeyım

Beklemekten çok sıkıldım her boş animda aklıma geliyor pazartesi neden gelmek bilmiyor galiba belirtilerim psikolojikti şuan hiç biri yok
Beklemek gerçekten sinir bozucu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 benmde regl başlangıcım bugün belim ağrıyor ama gelen giden yok ili gün önce test yaptığımda negatifti daha test yapmak bile istemiyorum . Bi regl olsam olmadıkça acabamı diye düşünüyorum

Beklemek gerçekten sinir bozucu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 benmde regl başlangıcım bugün belim ağrıyor ama gelen giden yok ili gün önce test yaptığımda negatifti daha test yapmak bile istemiyorum . Bi regl olsam olmadıkça acabamı diye düşünüyorum
Insallah hamılelık vardır bence bugunde yapın

Back