Teşekkür ederim canım.Bakalim ben kesin sonucu alıyım öyle sevincemkanda görürsün canım bence normal testler daha güvenilir, hayırlı olsun çok sevindim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım.Bakalim ben kesin sonucu alıyım öyle sevincemkanda görürsün canım bence normal testler daha güvenilir, hayırlı olsun çok sevindim![]()
Hıx belırtı vs hıssetmıyorum gunde belkı 1 2kere kasıgımda cok ınce sızlama oluyorOlur canım.Bi dene.Belirtiler nasıl.
Canım aldın mı tahlil sonucunuYani bende kesin birşey diyemem ama genelde silik olunca hamile sayılıyosun gebelik çok yeni olduğu için silik çıkıyo canım
Bende aynı durumdayım pazartesı gunuBeklemekten çok sıkıldım her boş animda aklıma geliyor pazartesi neden gelmek bilmiyor galiba belirtilerim psikolojikti şuan hiç biri yok
Inşallah bekleyisimiz boş değildir sen ne zaman test yapacanBende aynı durumdayım pazartesı gunu![]()
Pazartesı yapmayı dusunuyorum ovulasyon testınde pık gunum1aralıktıInşallah bekleyisimiz boş değildir sen ne zaman test yapacan
Hayırlısı ben yapmayayım geçince kan vereyim dedim ama bekleyemeyebilirim cuma yaparım belkiPazartesı yapmayı dusunuyorum ovulasyon testınde pık gunum1aralıktı
Ne zaman yumurtlaman oldu?Hayırlısı ben yapmayayım geçince kan vereyim dedim ama bekleyemeyebilirim cuma yaparım belki
Merhaba yumurtlamadan kac gun sonra test yaptınız yanıAdete 5 gün kala akşam test yaptım 2.çizgi hemen çıktı. 4gün kala kanda 150ydi
13 14üncü güne denk geliyor canım ama çizgi netti yani 11 gün kala falan yapsam da bu seferde görürdüm çizgiyi muhtemelen sadece daha silik olurduMerhaba yumurtlamadan kac gun sonra test yaptınız yanı
Ozaman adet dongunuz uzun sızın cunku ben yumurtlama 1aralıkta oldu suan 10gun gectı yumurtlamadan 16aralıkta adet gunum yanı suan 5gun var adetıme ama 10.gundeyım13 14üncü güne denk geliyor canım ama çizgi netti yani 11 gün kala falan yapsam da bu seferde görürdüm çizgiyi muhtemelen sadece daha silik olurdu
Beklemek gerçekten sinir bozucu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBeklemekten çok sıkıldım her boş animda aklıma geliyor pazartesi neden gelmek bilmiyor galiba belirtilerim psikolojikti şuan hiç biri yok
Insallah hamılelık vardır bence bugunde yapınBeklemek gerçekten sinir bozucu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahbenmde regl başlangıcım bugün belim ağrıyor ama gelen giden yok ili gün önce test yaptığımda negatifti daha test yapmak bile istemiyorum . Bi regl olsam olmadıkça acabamı diye düşünüyorum
Ortalama 29 günde bir adet oluyorum ama doktor erken gebelik dediOzaman adet dongunuz uzun sızın cunku ben yumurtlama 1aralıkta oldu suan 10gun gectı yumurtlamadan 16aralıkta adet gunum yanı suan 5gun var adetıme ama 10.gundeyım
3 aralikNe zaman yumurtlaman oldu?
Canım oZaman adet bıtımınde yaptıgın ılıskıde tutmus muhtemelen cok sevındım saglıkla ılerlesın ınsallah ne zamandır denıyordunuzOrtalama 29 günde bir adet oluyorum ama doktor erken gebelik dedi
Adet dongun kac gun3 aralik
Sağolasın canımCanım oZaman adet bıtımınde yaptıgın ılıskıde tutmus muhtemelen cok sevındım saglıkla ılerlesın ınsallah ne zamandır denıyordunuz