• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetten kaç gün öncesinde gebeliği öğrendiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim canim.En iyisi kan testi.Devlet hastanesi acil yapiyomu acaba

Ben gittim geçen hafta yapmadılar canım kadın doğum acile git dediler oraya da gitmiştim onlar da yapmadı gebelikten şüpheleniyorum dedim yapmadılar bugün sağlık ocağına gidip kan verdim yarın sabah alıcam inşallah sonucu

Ben gittim geçen hafta yapmadılar canım kadın doğum acile git dediler oraya da gitmiştim onlar da yapmadı gebelikten şüpheleniyorum dedim yapmadılar bugün sağlık ocağına gidip kan verdim yarın sabah alıcam inşallah sonucu
1gunde meraktan çatlarım ben.Ozeller desen lüzumsuz yere çok fazla alıyorlar.

Inşallah Rabbim gönlüne göre versin canim

1gunde meraktan çatlarım ben.Ozeller desen lüzumsuz yere çok fazla alıyorlar.

Valla bende çatlıyorum meraktan ama ilkteki gibi değilim şuan ya birde sancılarım var şimdi fazla düşünmemeye çalışıyorum. Aynen özel pahalı ya ben sadece ilk hamileliğimde cinsiyeti öğrenmek için gittim özele onun dışında hep devlet hastanesine gittim

Valla bende çatlıyorum meraktan ama ilkteki gibi değilim şuan ya birde sancılarım var şimdi fazla düşünmemeye çalışıyorum. Aynen özel pahalı ya ben sadece ilk hamileliğimde cinsiyeti öğrenmek için gittim özele onun dışında hep devlet hastanesine gittim
Ben ilkte ozel hastanede oldu muayene dogum ama fiyatlar bukadar degildi.Bende catlicam meraktan.Bakalim nolcak

Kızlar merhaba bat 12 aralık . İlk gebeliğim kürtajla sonlandırıldı . Belirti göğüs dolgunluğu ve ağrısı dışında başka bi belirti yok bunu adet döneminde de yaşıyorum . İdrar testini kaç gün öncesinde yapsam çıkar acaba ? Beş gün öncesinde yapıp öğrenen kişiler gördüm . Ama evde tek bir tane test olduğu için beklesem mi diyede düşünüyorum
4 gün kala öğrendim

merhaba canim sat 11 kasimdi.gectigimiz cuma kahverengi lekelenme oldu hemen test yaptim pozitif cikti.dun kan verdim 129 cikti.yarin kontrol amacli tekrar verecegim.benimde testim silikti. ayrica cok belirtilere takilma bende hic belirti yok

merhaba canim sat 11 kasimdi.gectigimiz cuma kahverengi lekelenme oldu hemen test yaptim pozitif cikti.dun kan verdim 129 cikti.yarin kontrol amacli tekrar verecegim.benimde testim silikti. ayrica cok belirtilere takilma bende hic belirti yok

Aaa benim de 11 Kasım sat 2 gün kala test yaptım çıkmadı bugün üçüncü gün olmadım test yaptım pozitif çıktı acaba benim kaç çıkacak değerim çok merak ettim kaç haftalık şuan?

Aaa benim de 11 Kasım sat 2 gün kala test yaptım çıkmadı bugün üçüncü gün olmadım test yaptım pozitif çıktı acaba benim kaç çıkacak değerim çok merak ettim kaç haftalık şuan?
4 haftalik ama tam gununu bilmiyorum.once artisina bakicaz dedi doktorum yarin oyuzden tekrar kan vericem.bi arkasim daha var onun ovulasyonu 23 kasimdi pazar gunu 115 cikti degeri.bu dedigim arkadasim gecen pazartesi kan vermisti hicbisey cikmamisti

4 haftalik ama tam gununu bilmiyorum.once artisina bakicaz dedi doktorum yarin oyuzden tekrar kan vericem.bi arkasim daha var onun ovulasyonu 23 kasimdi pazar gunu 115 cikti degeri.bu dedigim arkadasim gecen pazartesi kan vermisti hicbisey cikmamisti

Benim de ovulasyon 24 kasımdı ama ondan 2 3 gün önce kestik ilişkiyi ovulasyon günü olmadı birkaç gün sonra oldu ilişki acaba öncesinde mi hamile kaldım sonrasında mı anlayamadım bende ayın 2 sinde kan vermiştim birşey çıkmadı şuan 2 gün gecikti üçüncü gündeyim idrar testi pozitif çıktı kan yarın belli olacak inşallah

Back