• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetten kaç gün öncesinde gebeliği öğrendiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12 gün geçtikten sonra öğrendim 🥴

Nezaman yumurtladığına bağlı canım bebek döllendikten 12 gün sonra hem kanda hem kaset testte belli oluyor

Ama bebeğin döllendiği vakti bilemezsin
Yumurtladım dediğin gün değilde 3 4 gün sonra döllenmiş olsa geç çıkar mesela

Selam kızlar sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı 😇 birazdan kan vermeye gitcem yarın kesin belli olur sonuç
Çok sevindim canim darısı başımıza hiç belirgin oldu mu benim bugün alt karin bölgem sertleşmiş ve şişmiş idrar testini ne zaman yaptin

Çok sevindim canim darısı başımıza hiç belirgin oldu mu benim bugün alt karin bölgem sertleşmiş ve şişmiş idrar testini ne zaman yaptin

Canım çizgi çok net renk olarak ama çizgisi ince biraz şüphelendirdi beni acaba bozuk olabilir mi diye 🙁 valla benim ilişkiden beridir kasıklarım ve alt karnım rahim bölgemde ağrı var yüz üstü uzanınca acır karnım lavaboya değdi mi acır 2 gün geçti adetim bugün üçüncü gün ve hala birşey yok

Canımmm cokk tebrık ederım nasıl degerlendırmıstın

Çok teşekkür ederim canım inşallah doğrudur 😊 biz adetin bittiği gün başladık ilişkiye sık ilişki hergün oldu yumurtlamaya 2 3 gün kala kestik ilişkiyi yumurtlama bittikten sonra 1 2 kere daha oldu adetime 6 gün vardı kan verdim çıkmadı 2 gün kala idrar testi yaptım çıkmadı şimdi 2 gün geçti sabah yaptım çok belirgin rengi ama çizgi ince

Back