- 26 Ekim 2018
- 128
- 18
- 13
- 42
- Konu Sahibi Kordugummm
Inşallah cnm benimAynen kuzumhayırlı haberler verirsin inşallah
bende biraz kilo verip hamile kalmak istiyorum 2.ye inşallah doğumdan sonra veremedim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah cnm benimAynen kuzumhayırlı haberler verirsin inşallah
bende biraz kilo verip hamile kalmak istiyorum 2.ye inşallah doğumdan sonra veremedim
![]()
Inşallah canım benim ümitliyim senden Allahım nasip eder inşallahInşallah cnm benim.havalar güzel yürüyüş yaparsın
.. bende ikinciyi istiyorum 2 yıldır oğlumuza 3 yıl beklemistik.arada kist oluyo geciyo suan yok cok şükür.. eşimde zaman zaman görev gereği yanımda olamıyor.. bakalım olursa mutlu olucaz olmazsa allahın takdiri..olsada canlansa topik
![]()
Amin cnm inşallah allah buraya hayırlı haberler yazmayi nasip etsin her ikimize de..ve candan gönülden isteyen herkese tabi.masallah.Alllah bir tane nasip etmiş şükür insallah ikinciye de sevindirir.iyi geceler cnm yarin test yapınca yazarimInşallah canım benim ümitliyim senden Allahım nasip eder inşallahbende de pko var maalesef o yüzden zor oluyor benim. Kızıma evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım Allaha şükür tedavisiz şuan 2 yaşında kızım doğumdan beri hiç korunmadık zaten zor oluyor diye inşallah banada nasip eder Allahım tekrar anneliği
![]()
Öyle kuzum şükürler olsun tattık anneliğiAmin cnm inşallah allah buraya hayırlı haberler yazmayi nasip etsin her ikimize de..ve candan gönülden isteyen herkese tabi.masallah.Alllah bir tane nasip etmiş şükür insallah ikinciye de sevindirir.iyi geceler cnm yarin test yapınca yazarim❤
Valla canim yanlis anlama beni ben de cok istedigim icin aenin icin de cok heyecanlandim aksam ruyamda da ikizlerim oldugunu gordum allah hayirlisini nasip etsin herkes icinIzmirdeyim cnm gel tabii.. pazartesi gidicem kan vermeye merak etme.. ve hemen yazicam sonucu
![]()
Amin cnm.. olur mu niye yanlış anlayayım ilgine tesekkurler ..az önce gebelik testi yaptım negatif hatta ovaluasyon da yaptım silik cıktı bu defa..sanırım yanlış alarmValla canim yanlis anlama beni ben de cok istedigim icin aenin icin de cok heyecanlandim aksam ruyamda da ikizlerim oldugunu gordum allah hayirlisini nasip etsin herkes icin![]()
Cnm testler negatif üste gebelik altta ovaluasyon oda silik bu defa.yarinda kan vericem adetin gecikti çünkü başka bir sebebi mi var öğrenicem.Öyle kuzum şükürler olsun tattık anneliğiAllahım nasip etsin herkese bu duyguyu
hayırlü haberlerini bekliyoruz inşallah bir an önce kuzum resim de at atabilirsen hayırlı geceler
❤
![]()
Çok ilginç kuzum ya direk doktora git istersen muayene etsin kan verirsin bide bende merak içerisinde kaldım valla ya hakkımızda hayırlısı kuzumCnm testler negatif üste gebelik altta ovaluasyon oda silik bu defa.yarinda kan vericem adetin gecikti çünkü başka bir sebebi mi var öğrenicem.
teşekkürler cnm amin.ilgin icinÇok ilginç kuzum ya direk doktora git istersen muayene etsin kan verirsin bide bende merak içerisinde kaldım valla ya hakkımızda hayırlısı kuzum![]()
cnm bunlar bekledi 7 8 saat ve böyle oldu 5 dk dan sonra geçersiz derler ama böylede olmamıştı hiç bi bildiğim varmı tam umudu kesiyorum ki kafam karisiyo yarin gitcem allahtan yoksa düşün düşün olmayacak böyle.Cnm testler negatif üste gebelik altta ovaluasyon oda silik bu defa.yarinda kan vericem adetin gecikti çünkü başka bir sebebi mi var öğrenicem.
Usatteki hcg mi?cnm bunlar bekledi 7 8 saat ve böyle oldu 5 dk dan sonra geçersiz derler ama böylede olmamıştı hiç bi bildiğim varmı tam umudu kesiyorum ki kafam karisiyo yarin gitcem allahtan yoksa düşün düşün olmayacak böyle.
Yok cnm o LH alttaki hcg dünde benzer sonuç cıktı ama bu 7 8 saat gecikmeyle böyle oldu yazılara bakıyordum bende bununla alakaliUsatteki hcg mi?
Umitlendirmek istemem ama bence var cubku olmayinca hic cizgi cikmiyo kupkuru oluyoYok cnm o LH alttaki hcg dünde benzer sonuç cıktı ama bu 7 8 saat gecikmeyle böyle oldu yazılara bakıyordum bende bununla alakali
Bilmem ki cnm bugün ilk 5 dk hiç yoktu baktım 7 8 saat sonra böyle olmuştu iki testde de belirginleşmişti gerci hcg silik.eczaneler negatif diyor burdaki forumlarda bu şekilde öğrenen olmuş yarin kan testiyle öğrenicem bakalım cnm.insallah öyledir öncellikle hayırlısi olsun tabi.Umitlendirmek istemem ama bence var cubku olmayinca hic cizgi cikmiyo kupkuru oluyo
Insallah canim bizimle de paylas ne olurBilmem ki cnm bugün ilk 5 dk hiç yoktu baktım 7 8 saat sonra böyle olmuştu iki testde de belirginleşmişti gerci hcg silik.eczaneler negatif diyor burdaki forumlarda bu şekilde öğrenen olmuş yarin kan testiyle öğrenicem bakalım cnm.insallah öyledir öncellikle hayırlısi olsun tabi.
Tabi ki cnm yazarım hemen iyi yada kötü çıkan sonucuInsallah canim bizimle de paylas ne olur
Cnm benim ovaluasyon testi 6 gundur koyu bi bugun silik cikti o da 7 saat sonra yine koyulasti benim adet gecikeli 6 gün oluyor.aslinda 16 gün önce ovaluasyon zamanlarımdı benim.garip bir durumum var anlamadım bendeBenım de ovulasyon testınde adet oncesı 3. Gun koyu cıkmısti acaba diyorum ben adete yakın mı yumurtkuyorum cunku oncesınde hıc bu kadar koyu olmamıstı
Canım ya sonradan hcgnin silikleşmesi var gibi geldi banada baya belirgin yani çok çoi silik olsa ciddiye alma derim ama belirgin bende bilemedim haberlerini bekliyorum sabirsizliklaCnm benim ovaluasyon testi 6 gundur koyu bi bugun silik cikti o da 7 saat sonra yine koyulasti benim adet gecikeli 6 gün oluyor.aslinda 16 gün önce ovaluasyon zamanlarımdı benim.garip bir durumum var anlamadım bende![]()
Evt cnm dünki test ılk on dk da cıktı çok silik olduğundan fotoda belli olmuyordu atmadim o test mesala sonradan koyulasmadi. bugün tekrarladım testi normal sürede çıkmadı 7 8 saat sonra böyle oldu.fotodada belli. bilmiyorum cnm yarin herşey belli olurhemen yazarim.Canım ya sonradan hcgnin silikleşmesi var gibi geldi banada baya belirgin yani çok çoi silik olsa ciddiye alma derim ama belirgin bende bilemedim haberlerini bekliyorum sabirsizlikla![]()