canım hangi hastane bu ?
ozel dogum hukmeni diyosun sanirimm oda sayaclara gore hesap ediyorr :))
merhaba hanımlar. bizde 2. bebeği düşünüyoruz. çok tatlı bir kızımız var, 2.sini de Allah izin verirse erkek bebek istiyoruz ama önce bir araştırma yapayım dedim. bir hastanenin sitesini buldum. orada ki dr beye mesaj atıyorsunuz son 3 aylık adet tarihlerinizi yazıyorsunuz dr da size hem sizin hem de eşinizin yapması gereknleri anlatıyor. biz henüz denemdik çünkü önce sigarayı bırakmam ve folic asit kullanmaya başlamam gerekiyor.
Neden hep erkek bebek üzerine bu dular?
yaa bir de kizlar her sey guzel hosta ben cok kiz bebek isteyen biri olarak bu gun olayini ciddiye almak istememe ragmen asilamada ve ozelikle tup bebekte dogan bebeklerin hic de oyle erkek agirlikli olmadigini kiz erkek esit oranda oldugunu goruyorum. dusunun tup bebekte baba adayi 4 gun iliskiye girmemis, spermler topalniyor yumurtanin yanina birakiliyor bir tupun icinde oyle olsa hep "y" ler gidip once dollemez mi ve genelde bebekler erkek olmaz mi??? sistemin pek de dogru olmadigi burdan belli degil mi? Allah herkese gonlundekini oncelikle saglikli evlatlar versin Insallah.
bızde reglımın bıttıgını gunun ertesı gunu ılıskıye gırmıstık oglum oldu..
ama o zaman boyle bısey oldugunu bılmıyordum :)))
üstüne görmüş olmayasın...
ama allah bilir tabiki...benim en az 8 gün sürer..siklusumda 28 29..
seninki kaç..
Aynen benimde öyle oldu.25 haftalık hamileyim.Bebeğim erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?