Amin canim benim.evet erkekde ayaklar cok usuyor.rahat geciyor hamilelik.ne bulanti ne bir sey.simdikindede cok rahatim ya.dua et benimcin kizim olsun.bende senincin dua edicem saglikli bir erkek evladin olsun
Kizlar bende adeten hemen sonra hamile kalanlardanim 7+3 gunluk hamileyim son adet tarihimde 22 nisan yani adet tarihimden hemen sonra gebe kalmisim bunu dr da soyledi ama bende erkek hisediyorum mide bulantim yok kendimi hamile bile hisetmiyorum dur bakalim cinsiyeti ne olcak cok merak ediyorum
Kizlar bende adeten hemen sonra hamile kalanlardanim 7+3 gunluk hamileyim son adet tarihimde 22 nisan yani adet tarihimden hemen sonra gebe kalmisim bunu dr da soyledi ama bende erkek hisediyorum mide bulantim yok kendimi hamile bile hisetmiyorum dur bakalim cinsiyeti ne olcak cok merak ediyorum
merhaba kızlar ben de adet bitiminden 3 veya 4 gün sonra hamile kaldım korunmasız tek ilişki. 10. haftadayım. bir kızım var çok şükür bir de oğlum olsun istiyorum.
bakalım öğrenince yazarım ama okuduğum kadarıyla kız da olabiliyor bu dönemde erkek de :)
Rabbim her isteyene hayırlı sağlıklı evlat versin...