Kizlar duadaki adini "Muhammed koyacagim" sözü örnek veriliyor demi?
Sanki bu duayi okursak ve oglumuz olursa adini Muhammed koymak zorundayiz gibi hissettim.
Umarin anlatabilmisimdir.
bu konuda tecrubesi olanlar lütfen paylaşsın ben kız bebek istiyorum adet sonrasıda ilişkide bulundum bakalım nolcak sizlerle paylaşırım burda sonucu tabi hamile kalırsam:)
Kizlar duadaki adini "Muhammed koyacagim" sözü örnek veriliyor demi?
Sanki bu duayi okursak ve oglumuz olursa adini Muhammed koymak zorundayiz gibi hissettim.
Umarin anlatabilmisimdir.
banada öyle geldi canım ayrıca çocuğa peygamberimizin ismini koymayıda doğru bulmuyorum Allah korusun ağızdan bir küfür çıktığı an günaha girer insan bu kişininde çocuğumuz olduğunu ve bizi bazen sinirlendireceğinide düşünürsek koyulmamalı...:umursamaz:
slm canım.
bende kızm olsun isterim hayırlısıyla.
bende adetten hemen sonra ilişkiye girdim bakalım nolcak...
azizeciğim sanırım senin birde oğlun var umarım allah gönlüne göre verir burdan birbirimiz takip edelim sonuçları paylaşalım .Bu arada ben geçen ayda adet sonrası ilişkide bulundum ama hamile kalmadım 4 gün önce adetim bitti bakalım tutacakmı yanlız adet bitimi erkek olurmuş baksana benim inancım kayboldu birde nasıl olsa olan oldu deyip sürekli devam etme çünki ben sadece 2 sefer yaptım.
Canım peygamber efendimiz (s.a.v.) sahabi efendilerimizin,peygamberlerin,eşlerinin,çocuklarının yada torunlarının isminin müslümanların çocuklarına koyulmasında bir sakınca görmemiş.Çünkü geçmişte peygamber efendimize (s.a.v.) bu soru sorulmuş.O yüzdendirki 'ömer,osman,ali,zeynep,musa,yakup,yusuf vs ' isimler günümüzde hala çok konulan isimler arasında.Ama inan bunu öğrenene kadar bende senin gibi düşünüyordum küfür ederlerse efendimizin ismine ayıp günah derdim.Sonra dedimki benim çocuğumun ismi yüzünden iki defa günaha girmiş olacak belki küfür eden kişi.Yani küfür zaten günah,üstelik o güzel varlığın ismini taşıyan bir insana küfür dahada büyük günahtır diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?