- Konu Sahibi nurusima81
- #1.141
yok bende oyle yaptimda acaba dogrumu yaptm diye merak ettim..aynen bende isteklerinizi soyleyerek dua ettim..insallah rabbim...sizede saglikli hayirli evlat masip eder...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim arkadasim dualarimiz seninle Rabbim bu zor gunlerinin hurmetine dualarimixin hurmetini niyet ve ayetlerinin hurmetine Cinarinin tum sonuclari temiz ciksin insaAllah.. Herduamda sizede yer var merak etmeyin ... Sonuclar ne zaman belli olacakti ?tamam canim allah razi olsun...ne olur okurken oglum çınar ege nin kromozon testi sonucunun temiz cikmasina diye niyetlene bilirmisiniz.. daha 40 yeni cikti ve tam.kirk.gundur mahvoldum...cok caresiz kaldim uzuntuden...kimin duasinin.kabul olacgi belli olmaz...sizde duada bir yer var orayi 3, 5, veya 7 defa okuyorsunuz degilmi arkadaslar...
Allah razi olsun canim ... Bende sana niyetinle okudum 7 kere Rabbim kabul ve makbul eylesin ....Canim sana 7 defa okudum.insallah bebisin tutunmustur sana.. guzel haberlerini bizlerle paylasmayi Rabbim nasip etsin.
Amiiin canim Allah razi olsun Rabbim dualarimizi kabul eder insallahAllah razi olsun canim ... Bende sana niyetinle okudum 7 kere Rabbim kabul ve makbul eylesin ....
ekliycem canım senide sayımız biraz çoğalsın inşallah liste oluşturup başlayalım duayaListenize bende katılmak isterim