- 2 Temmuz 2016
- 2.111
- 2.180
- Konu Sahibi nurusima81
- #1.161
Ben katılmak isterim.arkadaşlar forum aktiftir duamız tekrar başlıyor okumak isteyenler listeye isim yazdırsınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben katılmak isterim.arkadaşlar forum aktiftir duamız tekrar başlıyor okumak isteyenler listeye isim yazdırsınlar
tamam canım liseye ekliycem kişi sayısı artınca okumaya başlıycazBen katılmak isterim.
sizi de ekliyorum forumu takip edin lütfen sayımızın artması gerekiyorBen de katilmak istiyorum kizlar beni de ekleyin
Ne zaman basliyacak.KÜN FEYEKÜN DUAMIZA KATILMAK İSTEYENLER
1-BLUEDEW
2-POZİTİFHATUN
3-MİHRİSAAH
4-NURUSİMA
canım sayımız çok az ama yinede isterseniz başlayalım sizlerin isteğine bağlıNe zaman basliyacak.
Başlayalım bencecanım sayımız çok az ama yinede isterseniz başlayalım sizlerin isteğine bağlı
evet canım ilk sayfadaki dua okunuyor sıradaki arkadaşın ismi ve niyetini belirtilen yerde niyet ederek ismen dua ediyorsun mesela bana sıra gelince ben niyetimi söyliycem herkes benim için okuyacak duanın bir bölümünde yazıyor zaten burda niyet söyleniyor 3.5 yada 7 defa sırayla her arkadaşa okuycazBen ilk defa okuyacagim kizlar yardimci olursaniz sevinirim.ilk sayfadaki duayi niyet ederek okuyoruz bu kadar mi?
Teşekkür ederim canimevet canım ilk sayfadaki dua okunuyor sıradaki arkadaşın ismi ve niyetini belirtilen yerde niyet ederek ismen dua ediyorsun mesela bana sıra gelince ben niyetimi söyliycem herkes benim için okuyacak duanın bir bölümünde yazıyor zaten burda niyet söyleniyor 3.5 yada 7 defa sırayla her arkadaşa okuycaz
Rabbim sana sonsuz inanıyorum. Gönlümün muradını tez vakitte bana nasip et. "Ol" de ki olsun Allahım. Duam hayırsız ise hayırlıya çevir. Duamı bana yasat ve ömrümce sana duam için şükretmeyi nasip et Amin amin amin.arkadaşlar yarın cuma günü isterseniz bluedew arkadaşımız için duamızı başlatalım arkadaşım lütfen niyetini yaz
Yarın senin için okudum canım benim Rabbim inşallah duani kabul eder.Duam: Rabbim sana sonsuz inanıyorum. Gönlümün muradını tez vakitte bana nasip et. "Ol" de ki olsun Allahım. Duam hayırsız ise hayırlıya çevir. Duamı bana yasat ve ömrümce sana duam için şükretmeyi nasip et Amin amin amin.
M Mihrisaah pozitifhatun nurusima81
Okudum vanim rabbim dualarimizi duani kabul etsin insallahDuam: Rabbim sana sonsuz inanıyorum. Gönlümün muradını tez vakitte bana nasip et. "Ol" de ki olsun Allahım. Duam hayırsız ise hayırlıya çevir. Duamı bana yasat ve ömrümce sana duam için şükretmeyi nasip et Amin amin amin.
M Mihrisaah pozitifhatun nurusima81
Yarın senin için okudum canım benim Rabbim inşallah duani kabul eder.
Allah razı olsun rabbim hepimize duamızı yasatsın AminOkudum vanim rabbim dualarimizi duani kabul etsin insallah