adetten hemen sonra tek ilişki ile hamile kalan varsa ve cinsiyetini yazarsa bizler içinde bir fikir olur
Resulullah buyuruyor:
"Nutfenin (rahme düşmesinden sonra) kırkiki gece geçti mi, Allah ona bir melek gönderir (ve onun vasıtasıyla) nutfeyi şekillendirir; işitmesini, görmesini, derisini, etini, kemiğini yaratır. Sonra melek sorar:
"Ey Rabbim! Bu erkek mi, dişi mi?" Rabbin dilediğini hükmeder, melek de yazar."
"Erkeğin suyu beyazdır. Kadının suyu ise sarıdır. İkisi birleşir ve erkeğin menisi kadının menisine üstün gelirse Allah'ın izniyle çocuk erkek olur. Kadının menisi erkeğin menisine üstün gelirse çocuk Allah'ın izniyle kız olur" .
Salih bir kimse, yatağa girince; önce İhlâs sûresini okur. (Ya Rabbi bana bir oğul ihsan edersen ismini (Muhammed koyacağım) der. Böyle duâ edenin Allahın izniyle erkek çocuğu olur.
Hadis-i şerifte,
"Hanımı hâmile iken, elini onun karnına koyup, "Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yûled, yâ Rabbi bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselâmın hürmetine, Muhammed koydum" derse, bu çocuk erkek olur." buyuruldu.
Kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur.
Erkek Çocuk İstiyenin Duası Erkek çocuk isteyen kişi, cinsi münasebetten önce besmele çekip, üç defa ihlas süresini okuduktan sonra:
"Allahümmec'alnâ min ledünke zürriyetten min tayyibaten mütiy'aten, Allahümme in terzukni min hazihil vak'ati veleden üsemmiyhi Muhammeden"
slm kizlar ben suan 10 haftalik hamileyim yumurtlama gunumu takip ederek ve yumurtlama gunumde tek bi iliskiyle hamile kaldim sonra hic iliski olmadi.bakalimm benim bebegimin cinsiyetii ne olacakk..bekleyip gorecez sizede yazarimm ogrendigimde
slm kizlar ben suan 10 haftalik hamileyim yumurtlama gunumu takip ederek ve yumurtlama gunumde tek bi iliskiyle hamile kaldim sonra hic iliski olmadi.bakalimm benim bebegimin cinsiyetii ne olacakk..bekleyip gorecez sizede yazarimm ogrendigimde
takipteyim :hulya::CüvCüv:
bende sabirsizlikla ogrenecegim gunu bekliyorumm ogrendigimde mutlaka yazicam ama daha erken bi arkadasimda hamile ona doktoru erkek demis 12. haftasinda suan oda yumurtlama oldugu gunu doktora gitmisti doktor ona bugun yumurtlama gunun iliskide bulunabilirsin demis ve suan oglu olucakk bakalim hayirlisi saglikli olsunda benim daha 10.haftam 12.haftamda doktora gidicem belki biseyler soylerr[/QUOhamile kalırsam benim de öyle olacak durumum...
sonucu ben de merak ediyorum...
takipteyim :hulya::CüvCüv:
bende sabirsizlikla ogrenecegim gunu bekliyorumm ogrendigimde mutlaka yazicam ama daha erken bi arkadasimda hamile ona doktoru erkek demis 12. haftasinda suan oda yumurtlama oldugu gunu doktora gitmisti doktor ona bugun yumurtlama gunun iliskide bulunabilirsin demis ve suan oglu olucakk bakalim hayirlisi saglikli olsunda benim daha 10.haftam 12.haftamda doktora gidicem belki biseyler soylerr
ben bu konuyu hiç anlamadım adetten hemen sonra yumurtlama baslamıyor ben 16.gün yumurtladım test kullandıgım için cok eminim suanda hamileyim yani o gün hamile kalmısımdır tıbben çünkü 8.günden beri test yapıyordum baska sekli mümkün değil
canım bazen çift yumurta oluşuyo.ilk oluşanı adetle atarken ikinci adetin bitiminde çatlıyo.eğer adetin bitiminde olursa ilk ilişki tam yumurtlama zamanı olduğu için erkek bebek olabiliyo.yanlış yazmadıysam...okuduğum yerlerde bu şekil yazıyodu
slm kizlar bugun doktordayim ve kesin olmasada bebegim erkek bidahaki kontrolde kesin olur dedi ama suan erkek gozukuyor dedi doktorum...daha once yazmistim yumurtlama takibi yaparak ve tek iliskide hamile kalmistimm iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?