• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten 1 Gun Once Ovulasyon Testi

Ben sabah değil öğleden sonra yaptım ilk idrar değil 2. İdrara çıkmamdı ozaman. Hayırlısı bakalım bekliyorum adetime 9 gün kala yumurtladım onun için beklememe lazım normal de yarın adetim ama geç döllenme olduysa henüz çıkmaz dimi

Sanmıyorum canım, ben ovulasyon testlerine de güvenmiyorum artık gebelik testi olarak kullanılmasında. En iyisi ilişkiye girdikten 12-14 gün sonra gebelik testi yapmak, tabii geç döllenme ise süre daha da uzayabilir. Çok karışık işler zaar :işsiz:

Sanmıyorum canım, ben ovulasyon testlerine de güvenmiyorum artık gebelik testi olarak kullanılmasında. En iyisi ilişkiye girdikten 12-14 gün sonra gebelik testi yapmak, tabii geç döllenme ise süre daha da uzayabilir. Çok karışık işler zaar :işsiz:
Aynen çok karışık bekliyorum bakalım adetim 1 gün geçti dün adet olmam gerekti olmadım

Arkadaşlar benim adetime 1 gün var ovulasyon testi yaptım böyle cikti.ama

Eklentiler

• IMG-20180304-WA0001.jpg
    IMG-20180304-WA0001.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 581
  • IMG-20180304-WA0000.jpg
    IMG-20180304-WA0000.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 534
Arkadasm ben adete 2 gün kala yapmistim 2 cizgide esitti simdi hamileyim allah hakkimizda hayirlisini eylesin. Normal test yap bir de

Yaptım cikmadi.Birde normalde göğüslerde bisey olmaz bende şimdi ise uclari agriyo ve sol kasigim baya zamandır ağrıyor

Arkadasm ben adete 2 gün kala yapmistim 2 cizgide esitti simdi hamileyim allah hakkimizda hayirlisini eylesin. Normal test yap bir de
Bende ovulasyon testi yaptım adetime 6gub var sence hamile miyim bakar mısın

Eklentiler

• IMG_5563.jpeg
    IMG_5563.jpeg
    233,6 KB · Görüntüleme: 6
Back