• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten 1 Gun Once Ovulasyon Testi

Oriel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
59
16
88
Arkadaslar selam herkese, bu ovulasyon testleri ile ilgili bir sorum olcak deneyimli kisilere; adete 1 gun kala gece ovulasyon testi denedim, ikinci cizgi belirgin ama digerinden silik. Bunun anlami nedir? Yumurtlama olamaz cunku gecti yumurtlamam. Acaba testler hatali mi? Bir de hep mi silik cikar bu negatif, yoksa hic cizgi cikmaz mi negatif iken? Cok soru sordum yine :)

Bu arada test markasi Laboquick

AYnı markanın ovulasyon testini kullanıyorum. Daha önce hiç çift çizgi yakalamamıştım. Geçen ayın 29'unda gördüm. Bir önceki gece birliktelik olmuştu taşınma telaşI falan derken değerlendirmedim. 4 gün önce ovulasyon testinde çok çok silik 2. Çizgi vardı. Ama çizgi kaç gündür hiç koyulaşmadı. Adet öncesi olunca acaba hamile olabilir miyim dedim ama hiç koyulaşmadığı için kaybettim ümidimi. Sizinle benzer durumdayız yani. İnşallah hamilesinizdir.

AYnı markanın ovulasyon testini kullanıyorum. Daha önce hiç çift çizgi yakalamamıştım. Geçen ayın 29'unda gördüm. Bir önceki gece birliktelik olmuştu taşınma telaşI falan derken değerlendirmedim. 4 gün önce ovulasyon testinde çok çok silik 2. Çizgi vardı. Ama çizgi kaç gündür hiç koyulaşmadı. Adet öncesi olunca acaba hamile olabilir miyim dedim ama hiç koyulaşmadığı için kaybettim ümidimi. Sizinle benzer durumdayız yani. İnşallah hamilesinizdir.
Ovulasyon testleri herzaman silik 2.çizgi veriyor cnm önemli olan 2.çizginin koyu olması...Birde gebelik olduğu zman 2.çizgi 1 .çizgiden daha koyu çıkıyormuş... ben adete birkaç gün kala yapmıştım 2 side koyu çıktı ama adet oldum..Yani adete yakın bazen koyu çıkabiliyor..

Alttaki yumurtlama günlerindeki testlerimdi..En üstteki adete bikaç gün kala yaptığım ovu.testimdi cnm....

Eklentiler

• c.jpg
    c.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 1.328
Evet ben de yazdıklarınıza benzer şeyler okuyunca kendi kendime gelin güvey olduğumu anladım. :) Bugün yarın regl olurum zaten. Açıklamanız için çok teşekkürler :)

Evet ben de yazdıklarınıza benzer şeyler okuyunca kendi kendime gelin güvey olduğumu anladım. :) Bugün yarın regl olurum zaten. Açıklamanız için çok teşekkürler :)
Gelin güvey olmak değil cnm o çok istediğimizden olmasıını istediğimiz şeyleri düşünüyoruz :) Gayet normal böyle şeyler ben de yaşıyorum hala ... adet gelicek 9 gün var ovu testi yapıyorum Hala inatla belki geç yumurtluyorumdur garanti olsun die :D Rica ederim cnm hiç önemli değil..

ya aslinda olsa mi olmasa mi bilemedim korundum cunku, cok alakasiz bir gunde oldu iliski korunmadan. simdi universite istedigim bolumu kazandim bir de :/ olsa ne yaparim aklimda deli sorular :) bakalim bugun adet gunum olmazsa yarin kan veririm. umarim sizler hamissinizdir kizlar ^^

adetimin gelmesi gereken gün gelmediği için ve evde gebelik testi olmadığı için ovülasyon testi yaptım.çift çizgi çıktı.hamile olduğumu ilk obulasyon testi ile öğrendim.ertesi gün gebelik testi yaptım onda da pozitif çıktı

Merhaba bu ay bende ovülasyon testi yaptım. pco hastasıyım ama ileri derecede degil diye düşünüyorum adetim çok dengesiz bende böyle oldu fotoraf eklemeye çalıştım ama beceremedim

adetimin gelmesi gereken gün gelmediği için ve evde gebelik testi olmadığı için ovülasyon testi yaptım.çift çizgi çıktı.hamile olduğumu ilk obulasyon testi ile öğrendim.ertesi gün gebelik testi yaptım onda da pozitif çıktı
20951945_1815319675148378_1465700837_o.jpg

Mrb arkadaşlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler var mı adetime 3 gün var ovulsaydın testim böyle çıktı :skandal:

Eklentiler

• 2A743E93-6243-4822-A6D7-9BFBE3191270.jpeg
    2A743E93-6243-4822-A6D7-9BFBE3191270.jpeg
    63,6 KB · Görüntüleme: 794
  • BC381ABD-8603-4094-ABB8-C396702A036C.jpeg
    BC381ABD-8603-4094-ABB8-C396702A036C.jpeg
    32,9 KB · Görüntüleme: 747
Benim okuduğum konularda silik değildi canım çizgiler ikisi de koyu çizgiydi. Ama siz yine de gebelik testi yapın, sabah mesela ilk idrarla yapılan ovulasyon testlerinde biraz daha koyu çıkıyor genelde

Benim okuduğum konularda silik değildi canım çizgiler ikisi de koyu çizgiydi. Ama siz yine de gebelik testi yapın, sabah mesela ilk idrarla yapılan ovulasyon testlerinde biraz daha koyu çıkıyor genelde
Ben sabah değil öğleden sonra yaptım ilk idrar değil 2. İdrara çıkmamdı ozaman. Hayırlısı bakalım bekliyorum adetime 9 gün kala yumurtladım onun için beklememe lazım normal de yarın adetim ama geç döllenme olduysa henüz çıkmaz dimi

Ben sabah değil öğleden sonra yaptım ilk idrar değil 2. İdrara çıkmamdı ozaman. Hayırlısı bakalım bekliyorum adetime 9 gün kala yumurtladım onun için beklememe lazım normal de yarın adetim ama geç döllenme olduysa henüz çıkmaz dimi
Çıkmaz canım adetinde beş gün sonra yap ama elinde varsa ovu testi yapabilirsin gittikçe koyulaşırsa bilki var yaz sonuçu bana

Çıkmaz canım adetinde beş gün sonra yap ama elinde varsa ovu testi yapabilirsin gittikçe koyulaşırsa bilki var yaz sonuçu bana
Kuzum diğer sayfaya da yazdım testim böyle yaptım az önce

Eklentiler

• E869E339-B5F5-43D9-A2B0-EC9ACC240977.jpeg
    E869E339-B5F5-43D9-A2B0-EC9ACC240977.jpeg
    56 KB · Görüntüleme: 769
Back