• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetmi bebekmi 😇

yok canım 5 test aldım 3 ü erken gebelik olan vede diğerlerininde en pahalısını aldım, sankii en pahalısını alınca dahada sonuç çıkıcakmış gibi bomboştu hayali çizgi bile yoktu:) akşamına ağrıdan dolayı doktora gidince genel kan testinde onada bakıldı diye çıktı yoksa ben hamile değilim diye tarlusal vs içicektim sökülmek için. ayy inşallah canım
Hadi ya bende bat 2 aralık günüm şaşmaz iki 2 gündür adet sancım var bel ağrım var ha oldum ha olucam bekliyorum testler desen böyle
Kanda veremiyorum oğlum var bırakamam kimseye
Bakalım bekliycem artık

Canım yap desem olmazz yapma desem olmaaz insan bekleyemiyor ama beklesekte iyi olacak işte belkide bende yok ondan böyle cıkıyo sende vardır sende cıkar belki bilemeyiz ki
Korkuyorum iste blmiyorum napsam kndimi adet olckmis gbi hissdiyorum 1 2 gun gcikti

Hadi ya bende bat 2 aralık günüm şaşmaz iki 2 gündür adet sancım var bel ağrım var ha oldum ha olucam bekliyorum testler desen böyle
Kanda veremiyorum oğlum var bırakamam kimseye
Bakalım bekliycem artık
bekle canım geç öğrenmek daha iyi diğer türlü kese oluştumu, kimyasalmı, kalbi atıyormu diye kalbi yüreğinde yaşıyor insan. Hadi inşallh diyelim sen genede 2 sinde test al..ben 5-6 gun once test yapıpta pozitif gören biliyorum hepimizde farklı.

Merhaba normal canim benim de 4 gun kala 18-19 falandi 😊
2 gun kala 55-60 lara geldi. . Yarin tam regl gunum son kez kan vericem 😊
ayyy bebiş geliyor:) rabbim sağlıkla kucagına almanı nasip etsin darısı başımıza. ' katı artıyor gibi gayet güzel. Sende kaç gün önce belirti başladı da kan verdin

bekle canım geç öğrenmek daha iyi diğer türlü kese oluştumu, kimyasalmı, kalbi atıyormu diye kalbi yüreğinde yaşıyor insan. Hadi inşallh diyelim sen genede 2 sinde test al..ben 5-6 gun once test yapıpta pozitif gören biliyorum hepimizde farklı.
Aslında öyle daha iyi ama insan ister istemez merak ediyo 🥰

Canım oğlum var bırakamıyorum kimseye sağlık ocagı biraz uzak havada soğuk bekliycem artık
Allah bagışlasın canım benimde 5 yaşında kızım var bakalım ikincisini istiyoruz inşallah Allah isteyenlere saglıklı hayırlı evlat nasip etsin🤲

Valla 😄 inşallah öyledir 4 bucuk ay değilde hafta olur
Ama olur merak etme ben 5 yıl sonra anne oldum onca iğne ilaç aşılama dan sonra
Canm eger hastalanirsam dua et bnim icin hadtalanmim hamile olmus oluyum bn doktora gtcm kontrole enazindn doktoe bi sorun yok desinde icim rahatlasin

ayyy bebiş geliyor:) rabbim sağlıkla kucagına almanı nasip etsin darısı başımıza. ' katı artıyor gibi gayet güzel. Sende kaç gün önce belirti başladı da kan verdin
Canim benim hic bir belirtim yoktu, hcbsey yoktu bende ne uyku gali ne gaz ne akinti ne gogus agrisi .. ben sdce cuma sabah kalktim ve ben hamileyim diye uyandim😊 yumurtlamadan 9.10 gun gecmisti hemen ise gtmeden test yaptim.minicik gormek icin kor olacak kadar bir cizik vardi aksam hemen kan verdim 😊

Canim benim hic bir belirtim yoktu, hcbsey yoktu bende ne uyku gali ne gaz ne akinti ne gogus agrisi .. ben sdce cuma sabah kalktim ve ben hamileyim diye uyandim😊 yumurtlamadan 9.10 gun gecmisti hemen ise gtmeden test yaptim.minicik gormek icin kor olacak kadar bir cizik vardi aksam hemen kan verdim 😊
Vay beee insanlar nasıl öğreniyor bizde testlerin içine düşelim belirti peşine koşalım 😄 maşallah maşallah şaka yapıyorum canım 🧿🧿🧿🧿🥰🥰🥰

Back