Canım yap desem olmazz yapma desem olmaaz insan bekleyemiyor ama beklesekte iyi olacak işte belkide bende yok ondan böyle cıkıyo sende vardır sende cıkar belki bilemeyiz kiBnx
Bende yapmak istiyorum canim negatifi gormekten korkuyorummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yap desem olmazz yapma desem olmaaz insan bekleyemiyor ama beklesekte iyi olacak işte belkide bende yok ondan böyle cıkıyo sende vardır sende cıkar belki bilemeyiz kiBnx
Bende yapmak istiyorum canim negatifi gormekten korkuyorummm
Hadi ya bende bat 2 aralık günüm şaşmaz iki 2 gündür adet sancım var bel ağrım var ha oldum ha olucam bekliyorum testler desen böyleyok canım 5 test aldım 3 ü erken gebelik olan vede diğerlerininde en pahalısını aldım, sankii en pahalısını alınca dahada sonuç çıkıcakmış gibi bomboştu hayali çizgi bile yoktu:) akşamına ağrıdan dolayı doktora gidince genel kan testinde onada bakıldı diye çıktı yoksa ben hamile değilim diye tarlusal vs içicektim sökülmek için. ayy inşallah canım
Korkuyorum iste blmiyorum napsam kndimi adet olckmis gbi hissdiyorum 1 2 gun gciktiCanım yap desem olmazz yapma desem olmaaz insan bekleyemiyor ama beklesekte iyi olacak işte belkide bende yok ondan böyle cıkıyo sende vardır sende cıkar belki bilemeyiz ki
bekle canım geç öğrenmek daha iyi diğer türlü kese oluştumu, kimyasalmı, kalbi atıyormu diye kalbi yüreğinde yaşıyor insan. Hadi inşallh diyelim sen genede 2 sinde test al..ben 5-6 gun once test yapıpta pozitif gören biliyorum hepimizde farklı.Hadi ya bende bat 2 aralık günüm şaşmaz iki 2 gündür adet sancım var bel ağrım var ha oldum ha olucam bekliyorum testler desen böyle
Kanda veremiyorum oğlum var bırakamam kimseye
Bakalım bekliycem artık
Anam sen geciktin test yapmadın mı halaKorkuyorum iste blmiyorum napsam kndimi adet olckmis gbi hissdiyorum 1 2 gun gcikti
Bana haber ver mutlakaKorkuyorum iste blmiyorum napsam kndimi adet olckmis gbi hissdiyorum 1 2 gun gcikti
ayyy bebiş geliyor:) rabbim sağlıkla kucagına almanı nasip etsin darısı başımıza. ' katı artıyor gibi gayet güzel. Sende kaç gün önce belirti başladı da kan verdinMerhaba normal canim benim de 4 gun kala 18-19 falandi
2 gun kala 55-60 lara geldi. . Yarin tam regl gunum son kez kan vericem
Aslında öyle daha iyi ama insan ister istemez merak ediyobekle canım geç öğrenmek daha iyi diğer türlü kese oluştumu, kimyasalmı, kalbi atıyormu diye kalbi yüreğinde yaşıyor insan. Hadi inşallh diyelim sen genede 2 sinde test al..ben 5-6 gun once test yapıpta pozitif gören biliyorum hepimizde farklı.
Allah bagışlasın canım benimde 5 yaşında kızım var bakalım ikincisini istiyoruz inşallah Allah isteyenlere saglıklı hayırlı evlat nasip etsinCanım oğlum var bırakamıyorum kimseye sağlık ocagı biraz uzak havada soğuk bekliycem artık
Tamam canim ama bnimde sancilarim vr bn dha 4 bicuk aylik hamileyimBana haber ver mutlaka
ayy hadi bakalım seninde 2 gunun varmış. İnşallah bebiş vardırAslında öyle daha iyi ama insan ister istemez merak ediyo
Amiiin inşallah canım rabbim yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallahAllah bagışlasın canım benimde 5 yaşında kızım var bakalım ikincisini istiyoruz inşallah Allah isteyenlere saglıklı hayırlı evlat nasip etsin
Pardon kiz evliyim allah soyletti vallaTamam canim ama bnimde sancilarim vr bn dha 4 bicuk aylik hamileyim
İnşallah canımayy hadi bakalım seninde 2 gunun varmış. İnşallah bebiş vardır
Valla inşallah öyledir 4 bucuk ay değilde hafta olurPardon kiz evliyim allah soyletti valla
Canm eger hastalanirsam dua et bnim icin hadtalanmim hamile olmus oluyum bn doktora gtcm kontrole enazindn doktoe bi sorun yok desinde icim rahatlasinValla inşallah öyledir 4 bucuk ay değilde hafta olur
Ama olur merak etme ben 5 yıl sonra anne oldum onca iğne ilaç aşılama dan sonra
Canim benim hic bir belirtim yoktu, hcbsey yoktu bende ne uyku gali ne gaz ne akinti ne gogus agrisi .. ben sdce cuma sabah kalktim ve ben hamileyim diye uyandim yumurtlamadan 9.10 gun gecmisti hemen ise gtmeden test yaptim.minicik gormek icin kor olacak kadar bir cizik vardi aksam hemen kan verdimayyy bebiş geliyor:) rabbim sağlıkla kucagına almanı nasip etsin darısı başımıza. ' katı artıyor gibi gayet güzel. Sende kaç gün önce belirti başladı da kan verdin
İnşallahhhhhh canım rabbim gönlünden geçeni nasip etsin sana hayırlısı ileCanm eger hastalanirsam dua et bnim icin hadtalanmim hamile olmus oluyum bn doktora gtcm kontrole enazindn doktoe bi sorun yok desinde icim rahatlasin
Aminnn cok tessekkur ederim bilgi vericm size yaptim zamn ama hic sanmiyorumİnşallahhhhhh canım rabbim gönlünden geçeni nasip etsin sana hayırlısı ile
Vay beee insanlar nasıl öğreniyor bizde testlerin içine düşelim belirti peşine koşalım maşallah maşallah şaka yapıyorum canımCanim benim hic bir belirtim yoktu, hcbsey yoktu bende ne uyku gali ne gaz ne akinti ne gogus agrisi .. ben sdce cuma sabah kalktim ve ben hamileyim diye uyandim yumurtlamadan 9.10 gun gecmisti hemen ise gtmeden test yaptim.minicik gormek icin kor olacak kadar bir cizik vardi aksam hemen kan verdim