• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetmi bebekmi 😇

Konunuzu takip ediyordum belirtilerimiz benziyor diye. Test yapmadım ama sanırım bende sizin arkanızdan gelicem :) İnşallah en yakın zamanda dileğine dileğimize kavuşuruz..
Bir şeyi merak ettim akıntınız daha önce ki zamanlarda oldu mu ? Bat da yaşamışsınız ya beyaz akıntı döngünüz içinde de olmuş muydu ?
Akıntım fazla yoktu zaten ama önceden sadece yumurtlamada oluyodu akıntım bu ay sürekli hissettim ama boşmuş 🤷🏻‍♀️

Akıntım fazla yoktu zaten ama önceden sadece yumurtlamada oluyodu akıntım bu ay sürekli hissettim ama boşmuş 🤷🏻‍♀️
Benim önceden hiç dikkatimi çekmezdi akıntı bu ay temizlik yaparken hissedilebilir derecede bi akıntı geldi herhalde dedim adet erken geldi lavaboya koşup baktım beyaz akıntı sonrasında da şeffaf veya beyaz olarak devam ediyor. Boş çıkma ihtimali var o zaman benimde çünkü belirtilerimiz benziyor. Bel kasık ağrısı vs. Ne diyelim hayırlı zamanda gelsinler inşallah canım :)

Benim önceden hiç dikkatimi çekmezdi akıntı bu ay temizlik yaparken hissedilebilir derecede bi akıntı geldi herhalde dedim adet erken geldi lavaboya koşup baktım beyaz akıntı sonrasında da şeffaf veya beyaz olarak devam ediyor. Boş çıkma ihtimali var o zaman benimde çünkü belirtilerimiz benziyor. Bel kasık ağrısı vs. Ne diyelim hayırlı zamanda gelsinler inşallah canım :)
İnşallah senin vardır canım sağlıklı bir bebeğin
Benim zaten 1 yasına girdi bugun oğlum o olunca pekde uzulmedim acıkcası ilk olsaydı uzulurdum 5 yıl her ay umut la bekledim ben oğlumu şükür ki o oldu

İnşallah senin vardır canım sağlıklı bir bebeğin
Benim zaten 1 yasına girdi bugun oğlum o olunca pekde uzulmedim acıkcası ilk olsaydı uzulurdum 5 yıl her ay umut la bekledim ben oğlumu şükür ki o oldu
Allah oğluna sağlıklı ömürler versin canım 🤗 inşallah vardır varsa sağlıkla gelsin yoksa da hayırlı olan zamanda gelsin 🤲🏻

Kızlar merhaba benim bugün adet tarihim ama olmadım neredeyse hiç bir belirti yok bende normalde bşr veya iki öğünle koca günü bitirirdim ama bu aralar durmadan acıkıyorum şuanda midem bulanıyor hafif hafif göğsüm normalde adet zamanı çok aşırı Hassaslaşır ama şuan yok dencek kadar az ve bazen sağ bazende sol kasığıma ağrı ve batma giriyor kramp gibi ve çok afedersiniz şeffaf yoğun akıntım oluyor adet olmadan iki gün önce akıntım kesilirdi ama hala devam ediyor sizce hamilemiyimdir yoksa kuruntumu yorumlarınızı bekliyorum inşallah 🙏😒

Kızlar merhaba benim bugün adet tarihim ama olmadım neredeyse hiç bir belirti yok bende normalde bşr veya iki öğünle koca günü bitirirdim ama bu aralar durmadan acıkıyorum şuanda midem bulanıyor hafif hafif göğsüm normalde adet zamanı çok aşırı Hassaslaşır ama şuan yok dencek kadar az ve bazen sağ bazende sol kasığıma ağrı ve batma giriyor kramp gibi ve çok afedersiniz şeffaf yoğun akıntım oluyor adet olmadan iki gün önce akıntım kesilirdi ama hala devam ediyor sizce hamilemiyimdir yoksa kuruntumu yorumlarınızı bekliyorum inşallah 🙏😒
Hepsini yaşadım adet gecikmesi hariç ama sonuç negatif di
Adetin geçiyosa test yap canım

Hepsini yaşadım adet gecikmesi hariç ama sonuç negatif di
Adetin geçiyosa test yap canım
Adetim şuan bir gün geç ama adet sancılarım yok sadece bi tarafta ağırlık ve batma var normalde adet olmadan önce karnım çok değişik olurdu sanki çok doluymuş gibi ama şuanda sadece tek bi tarafımda batma kramp var yasağı çiğneyip hastaneye gidesim var 😂

Adetim şuan bir gün geç ama adet sancılarım yok sadece bi tarafta ağırlık ve batma var normalde adet olmadan önce karnım çok değişik olurdu sanki çok doluymuş gibi ama şuanda sadece tek bi tarafımda batma kramp var yasağı çiğneyip hastaneye gidesim var 😂
Ne yaptın canım inşallah güzel haberlerin vardır bize

Kızlar merhaba iyi geceler size bir sorum olucak soracağım konu şu çocuk istiyoruz 5 aylık evliyim bu ay yumurtlama gününden itibaren bu 6. gün oldu ve bazı belirtilerin var ama bilmiyorum tabi psikolejim mı acaba diye de kafama takmamak istiyorum ama size sorayım geceleri uyuyamıyorum 5 gündür var bu belirtiler karnımın içinde bişey var gibi bı his var bazı zamanlar aniden ateşim yükseliyor hararet gibi dudaklarım yanıyor ve vajinam sanki düşecek gibi ağrı oluyor kasıklarımda çok nadir ara sıra batma oluyor yattigim zaman rahat edemiyorum ve karnımda şişlik var genelde adet günüme bir iki gün önce oluyor ama bu sefer yumurtlama gününden beri var bu şişlik size hamile olabilir miyim pek anlamıyorum belirtilere baktığım da çok değişik değişik belirtiler olanlar var ama döllenme belirtilerini anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ve dua eder misiniz Allah tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah 🧿🤲♥️

Kızlar merhabalar
Adetlerim düzenli öncelikle onu söyliyim
Bat 2 aralık
Yumurtlama dan sonra ilk bir hafta içinde daha sık belirtim vardı
Batma
Kasıkta cekilme
Adet sancısı ama hafif
Şiddetli bel ağrısı
Sonrada oldu ama o kadar şiddetli ve sık değil yine batmalarım oldu ara sıra kasık agrım felan
Neyse adete bugün bitti sayıyorum yarın sabah tan itibaren 2 gün var ama bugün adet olacakmısım gibi bi sancıyla uyandım
Normalde adet olacagım gün sabah agrım olur öğlene olurdum hala olmadım
Oldum sanıp lavaboya gidiyorum bakıyorum beyaz akıntı var
Belimde agrımaz adet zamanı bel agrımda oluyo bu ay
Sabah testim negatifti yumurtlamadan sonra 12. Günüm yarın tekrar ilk idrarla yapıcam
Böyle olup hamile oldugunu öğrenen varmı acaba şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için 🤗🥰
Gebelikte olan belirtiler ama yine de test yapmadan kesin diyemeyiz bir iki gün gecikmeli olması normal döngünün.Hamilelikteki belirtilerim adetten farksızdı tek bir belirti hariç; göğsümde sertlikler oluşurdu benim ve sızı olurdu

Ilk hamileligimde adetime 2 gun varken test yaptirdim 17 cikmisti sonra 2 gun sonra yine yaptirdim artmisti ins sende hamilesindir 2 gun sonra yine yaptir
Çarşamba ultrasona gitcem inş. Yaptırmadım daha bekliyom.

Back