• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetmi bebekmi 😇

Bir yıl oldu artık her ay heveslenmek kötü aslında iki üç aydır kafamdan atmıştım bu ay beni strese sokan beklenen adet günümde yumurtlma plmasj yani 14 gün geç adet beklemek normal gününde olsa bu kadar stres olmazdım
Ben ilk bebeğimi 5 yıl bekledim canım rabbim seni ve isteyenleri bekletmesin inşallah zor biliyorum

Kızlar merhabalar
Adetlerim düzenli öncelikle onu söyliyim
Bat 2 aralık
Yumurtlama dan sonra ilk bir hafta içinde daha sık belirtim vardı
Batma
Kasıkta cekilme
Adet sancısı ama hafif
Şiddetli bel ağrısı
Sonrada oldu ama o kadar şiddetli ve sık değil yine batmalarım oldu ara sıra kasık agrım felan
Neyse adete bugün bitti sayıyorum yarın sabah tan itibaren 2 gün var ama bugün adet olacakmısım gibi bi sancıyla uyandım
Normalde adet olacagım gün sabah agrım olur öğlene olurdum hala olmadım
Oldum sanıp lavaboya gidiyorum bakıyorum beyaz akıntı var
Belimde agrımaz adet zamanı bel agrımda oluyo bu ay
Sabah testim negatifti yumurtlamadan sonra 12. Günüm yarın tekrar ilk idrarla yapıcam
Böyle olup hamile oldugunu öğrenen varmı acaba şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için 🤗🥰
Canım seni üzmek istemem ama genellikle adet sancısı 1 yada 2 gün öncesinde başlar işallah hamilesindir. Ama kafana takma adetin geçtikten sonra test yap. Sürekli yapıp negatifleri görmek insanı mahfediyo

Canım seni üzmek istemem ama genellikle adet sancısı 1 yada 2 gün öncesinde başlar işallah hamilesindir. Ama kafana takma adetin geçtikten sonra test yap. Sürekli yapıp negatifleri görmek insanı mahfediyo
Benim adet günümde olur sancı o yüzden sordum canım olmazsa üzülmem rabbimin vardır bildiği tabiki bi umut işte 🥰

Amin inşallah çevre insanı çok zorluyor yine katlanılırds işte milletn ağzı torba değilki büzesin
Amaann boşver takma sen onları bende cok duydum zamanında öylelerini olmayınca olmuyo işte ama ummadığın andada buluyo mucizen seni
Bende cok cektim o lafları ama takmadım hiç gerçekten onlara ne benim özel hayatımdan yuvamdan boşversene

Amaann boşver takma sen onları bende cok duydum zamanında öylelerini olmayınca olmuyo işte ama ummadığın andada buluyo mucizen seni
Bende cok cektim o lafları ama takmadım hiç gerçekten onlara ne benim özel hayatımdan yuvamdan boşversene
Aynen öyle Allah sağlıklı uzun ömürler versin sizede çocuğunuzada inşallah yarın sabah yapacağım testi düşündükçe kusmam geliyor ama biran önce yapıp heveslnmk istemiyorum sinirmi atmak için temxlk malzemlermde hazırladım ki kafam dağlsın😂🤣

bende o kasık batması ve şiddetli bel ağrısından sonra şüphelenip test yapmıştım, adetime 4 gün olmasına rağmen pozitif çıkmıştı. benim erken döllenmeydi. siz bi adetiniz geçince tekrar yapın bence ihtimal var gibi.

Aynen öyle Allah sağlıklı uzun ömürler versin sizede çocuğunuzada inşallah yarın sabah yapacağım testi düşündükçe kusmam geliyor ama biran önce yapıp heveslnmk istemiyorum sinirmi atmak için temxlk malzemlermde hazırladım ki kafam dağlsın😂🤣
Sende benim gibi sinirlenince temizlik mi yapıyosun en iyisi
Oturup kendini yemekten iyidir bi faydası oluyo hiç yoktan 😄😄

bende o kasık batması ve şiddetli bel ağrısından sonra şüphelenip test yapmıştım, adetime 4 gün olmasına rağmen pozitif çıkmıştı. benim erken döllenmeydi. siz bi adetiniz geçince tekrar yapın bence ihtimal var gibi.
Teşekkür ederim 🥰 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh 🤲

Amin inşallah çevre insanı çok zorluyor yine katlanılırds işte milletn ağzı torba değilki büzesin
Onlarin hicmi eksik tarafi yok.Sende onlarla vur onlari.Ben bir keresinde kadin , 1sene oldu daha yokmu yolcu dedi bana.yok dedim. 40 yasina kadar events dedik dedik evlenmedin aha iste yas gecti is bitti olmaz beklersin boyle dedi.Bende ona , e naparsin biz Senin gelin gibi aklimizi kullanip 16sinda anamizin ewinde hamile kalip , konamadik kaynana ewine dedim. 1000kere tovbe buyuk sozume.Agzimdan cikiverdi iste sinirle.Ama sonra dan baktim , cokda ise yariyormus.bidahada agzini acamadi. Herkese de demis , bana boyle dedi diye.😁Simdi hic kimse ,cesaret edip soramiyor.

Onlarin hicmi eksik tarafi yok.Sende onlarla vur onlari.Ben bir keresinde kadin , 1sene oldu daha yokmu yolcu dedi bana.yok dedim. 40 yasina kadar events dedik dedik evlenmedin aha iste yas gecti is bitti olmaz beklersin boyle dedi.Bende ona , e naparsin biz Senin gelin gibi aklimizi kullanip 16sinda anamizin ewinde hamile kalip , konamadik kaynana ewine dedim. 1000kere tovbe buyuk sozume.Agzimdan cikiverdi iste sinirle.Ama sonra dan baktim , cokda ise yariyormus.bidahada agzini acamadi. Herkese de demis , bana boyle dedi diye.😁Simdi hic kimse ,cesaret edip soramiyor.
Söylüyorm birde yakın çevre olunca sormayn olursa ben söylerm zaten siz sorunca olmuş olmyor gizlemem zaten diyorum iki gün sonra tekrar şaka gibi

Söylüyorm birde yakın çevre olunca sormayn olursa ben söylerm zaten siz sorunca olmuş olmyor gizlemem zaten diyorum iki gün sonra tekrar şaka gibi
Insani ezmekten yaralamaaktan zevk aliyorlar diye dusunuyorum. Seni kirani sende kir.icine atma , dert sahibi eder bunlar bizi.Allah kotu niyetle soranin kendi cocugunda gostersin. Cok doluyum insanlara , cooookkkkkkkkk

Back