• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetmi bebekmi 😇

Üzmek istemem seni ama ben adetliyken bile 1.50 çıkmıştı 🤦🏼‍♀️ 5 den aşağı gebelik yok sayılıyor
Yok canım estağfurullah ama bazıları hani diyolar ya gittim negatifti işte 1 hafta sonra gittim pozitif falan şuan göğüslerim aşırı hassas ve damarlarım çok fazla belli oluyor adet sancılarım da yok ayrıca bilemedim ki🤔

Gebelik belirtilerine benziyor ☺️ benimde öle olmuştu cnm aynı belirtileri yaşamıştım 7 gün geçince test yapmıştım pozitif ( +) çıktı inşallah güzel haberini alırız igned
Gebelik belirtilerine benziyor ☺️ benimde öle olmuştu cnm aynı belirtileri yaşamıştım 7 gün geçince test yapmıştım pozitif ( +) çıktı inşallah güzel haberini alırız ☺️
Sizdemi catlatma ignesini kullandiniz? Hayirli Bebisleriniz olsun cok sevindim darisi Tum isteyenlere insallah🥰

Ultrasona girdiniz mi acaba ne durumdasınız
Hayır malesef. Ben ilk kan testinden sonra tekrar yaptırmadım beta hcg. Doktor ilk değerime bakıp (19.9) hamilemiyim diye şüpheye düştü tekrar beta istedi. Şuan beta hcg değerim tam 3607. Zaten gittiğim hastane ultrason için de ayrı gün vercek çok uğraştıran bir yer. Biraz daha bekleyip başka yere gitcem hem inş kalp atışınıda duyarım.

Hayır malesef. Ben ilk kan testinden sonra tekrar yaptırmadım beta hcg. Doktor ilk değerime bakıp (19.9) hamilemiyim diye şüpheye düştü tekrar beta istedi. Şuan beta hcg değerim tam 3607. Zaten gittiğim hastane ultrason için de ayrı gün vercek çok uğraştıran bir yer. Biraz daha bekleyip başka yere gitcem hem inş kalp atışınıda duyarım.

hadi hayırlısı olsun ben test yaptım direkt koyu 2 çizgi çıktı bat yarın da kan bile baktırmadım 10-15 gün geçsin eğer kanamam olmazsa ben de direkt ultrasona gircem diye düşünüyorum Boş mu kalp atışı olcak mı sıkıntısını yaşamak istemiyorum defalarca girip

hadi hayırlısı olsun ben test yaptım direkt koyu 2 çizgi çıktı bat yarın da kan bile baktırmadım 10-15 gün geçsin eğer kanamam olmazsa ben de direkt ultrasona gircem diye düşünüyorum Boş mu kalp atışı olcak mı sıkıntısını yaşamak istemiyorum defalarca girip
En iyisi. ama siz gene hastaneye gitmeden beta hcg baktırın yoksa almayabilirler ultrasona. Beta sonucunla git, direk alsınlar.

ben daha önce boş gebelik geçirmiştim o zaman gittim ultrasona aldılar hcg hiç baktırmamıştım. Özele gidince istediğin zaman alıyorlar diye biliyorum
Ha, orasını bilemem. Geçmiş olsun çok üzüldüm. inşallah bu kez sağlıklı gebeliktir, rabbim yardımcınız olsun. ben devlete gittiğim için almadılar ki gittiğim hastane sıkıntılı.

ovülasyonu bırak, sadece istediğin için kocanla birlikte ol. adetin kesildiği gün hemen ilişkiye gir bekleme. ilişkiden sonra yüz üstü uzan ve bir bacağını karnına doğru çekip en az yarım saat öyle uzan hiç kalkma. birde adet bitiminde ilişkiden sonra duş al beline yakı bandı yapıştır. daha sonra yumurtlama dönemine yakın bi daha yapıştır.

ben bunları yaptığım ay hamile kaldım. denemiştim sadce ve şuan şaşkınım :anneadayı:

Allahın izniyle olmayacak bir şey yok. Bu benim ilk gebeliğim. Rabbim sanada lütfetsin inş. Sıkma canını oluruna bırak elbet olur, eşinle vakit geçir kafanı dağıt inan bana hiç beklemediğin an olcak ve inşallah kucağına da alacaksın. Bana bu yöntemler vesile oldu. Ne iki günde bir ilişki yaptım ne de kür. Rabbim nasip ederse tek ilişkiden bile oluyor. Hiç zorlamaya gerek yok kendini soğutma. Bırak oluruna o vakti gelince olucaktır. Dilerim bunlar sanada vesile olur. Bahtın açık olsun inşallah :dua::anne::KK19:
D Deryagnay , 😍belkideeeeee?

Sen bunlari yazdigindan beri ,uyguladim. 😘 Allah in izniyle , ewet gùlùm.Farkindaysan cok uzun sure de gecmedi ustunden🤲cok sukur. Sen yazmasan , o sekil , ve yaki aklima bile gelmezdi. Menopur, ovitrelle boguşup duruyodum ben 😁😁
Çok sevindim o zaman canım vesile olmuşsam ne ala. rabbim inş kucağına da almayı nasip eder. Demekki olacağı varmış ta ben araya girmişim 😍

Back