• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetmi bebekmi 😇

Canim ayni belirtiyi yasiyoruz gogus agrim vr dolgunluk vr gogsumde gelip giden kasik agrilarim var adetim 1 2 gun gcikti insallah yanilmayiz cok aminnnn

Kızlar sizce varmı ilk idrar ilk 5. Dakika da çekildi bat 2 aralık

Eklentiler

• 9FFC88E7-BF84-4BF0-9493-BBB8C799B853 (1).jpeg
    9FFC88E7-BF84-4BF0-9493-BBB8C799B853 (1).jpeg
    61,7 KB · Görüntüleme: 251
  • D6FD1BB3-49D9-405D-AE60-FCED315A3C5C.png
    D6FD1BB3-49D9-405D-AE60-FCED315A3C5C.png
    401,3 KB · Görüntüleme: 225
  • IMG_20201130_064150.jpg
    IMG_20201130_064150.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 245
Çok iyi anlıyorum seni her ay aynı sahneleri bende yasıyorum ama bu sefer bilerek test bulundurmuyorum evde yok ve yapmıyorum benimde bat 2 aralık. İnan böyle beklemek çizgi var mı yok mu stresinden daha iyi
Haklısın evet benimde son testimdi zaten

Merhaba hanımlar öncelikle tebrik ederim sizi Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Ben geçen ay kimyasal yaşadım öncesindede 2 düşük ve kürtajım var. Bat ıma 5 gun var (aslında pkos oldugum için bir kaç gun gecikebiliyor) ama göğüslerim aşırı şiş, iç gaz problemim olmaz gazım var ve arada kasık ağrılarım oluyr ama artık diyorumki psikolojimin bana oynadıgı bir oyun bu..Test yapmaya o kadar korkuyorumki..Bat 5 maksimum süre verdim kendime eğer 10 una kadar olmazsam gidip test yaptırıcam tabi gidişata bağlı..İnşallah benimde mucizem vardır içimde..Düşünmiyim diyorum ama imkansız. Erken gebelik testi de almak istemiyorum bir haileliğim 5. haftalıkken 4 test yaptım hiçbirinde çıkmadı sonra aynı gun kanda öğrendim ..

Merhaba hanımlar öncelikle tebrik ederim sizi Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Ben geçen ay kimyasal yaşadım öncesindede 2 düşük ve kürtajım var. Bat ıma 5 gun var (aslında pkos oldugum için bir kaç gun gecikebiliyor) ama göğüslerim aşırı şiş, iç gaz problemim olmaz gazım var ve arada kasık ağrılarım oluyr ama artık diyorumki psikolojimin bana oynadıgı bir oyun bu..Test yapmaya o kadar korkuyorumki..Bat 5 maksimum süre verdim kendime eğer 10 una kadar olmazsam gidip test yaptırıcam tabi gidişata bağlı..İnşallah benimde mucizem vardır içimde..Düşünmiyim diyorum ama imkansız. Erken gebelik testi de almak istemiyorum bir haileliğim 5. haftalıkken 4 test yaptım hiçbirinde çıkmadı sonra aynı gun kanda öğrendim ..
Testte cıkmadımı 😲 amanın
Hiçmi cıkmadı silik felan kanda kaç çıkmıstı o zaman
Bu arada inşallah vardır bu ay canım hayırlı sağlıklı bir evladın 🤲🥰

Günaydın herkese canım paylaştığın fotografta göremedim ama varsa kan tahlili yaptır saglık ocagında idrarda 6-7 günde net çıkıyor

Kızlar merhabalar
Adetlerim düzenli öncelikle onu söyliyim
Bat 2 aralık
Yumurtlama dan sonra ilk bir hafta içinde daha sık belirtim vardı
Batma
Kasıkta cekilme
Adet sancısı ama hafif
Şiddetli bel ağrısı
Sonrada oldu ama o kadar şiddetli ve sık değil yine batmalarım oldu ara sıra kasık agrım felan
Neyse adete bugün bitti sayıyorum yarın sabah tan itibaren 2 gün var ama bugün adet olacakmısım gibi bi sancıyla uyandım
Normalde adet olacagım gün sabah agrım olur öğlene olurdum hala olmadım
Oldum sanıp lavaboya gidiyorum bakıyorum beyaz akıntı var
Belimde agrımaz adet zamanı bel agrımda oluyo bu ay
Sabah testim negatifti yumurtlamadan sonra 12. Günüm yarın tekrar ilk idrarla yapıcam
Böyle olup hamile oldugunu öğrenen varmı acaba şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için 🤗🥰
Yumurtlamadan 15 gün sonra kesin sonuç çıkar hakkında hayırlısı olsun canım

Testte cıkmadımı 😲 amanın
Hiçmi cıkmadı silik felan kanda kaç çıkmıstı o zaman
Bu arada inşallah vardır bu ay canım hayırlı sağlıklı bir evladın 🤲🥰
yok canım 5 test aldım 3 ü erken gebelik olan vede diğerlerininde en pahalısını aldım, sankii en pahalısını alınca dahada sonuç çıkıcakmış gibi bomboştu hayali çizgi bile yoktu:) akşamına ağrıdan dolayı doktora gidince genel kan testinde onada bakıldı diye çıktı yoksa ben hamile değilim diye tarlusal vs içicektim sökülmek için. ayy inşallah canım

Back