Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi evet gibiler beni şüphelendiriyo hepİlk fotoğrafta sanki bişeyler var gibi
Çok iyi anlıyorum seni her ay aynı sahneleri bende yasıyorum ama bu sefer bilerek test bulundurmuyorum evde yok ve yapmıyorum benimde bat 2 aralık. İnan böyle beklemek çizgi var mı yok mu stresinden daha iyiVar gibi evet gibiler beni şüphelendiriyo hep
Haklısın evet benimde son testimdi zatenÇok iyi anlıyorum seni her ay aynı sahneleri bende yasıyorum ama bu sefer bilerek test bulundurmuyorum evde yok ve yapmıyorum benimde bat 2 aralık. İnan böyle beklemek çizgi var mı yok mu stresinden daha iyi
Goremedim bitanemKızlar sizce varmı ilk idrar ilk 5. Dakika da çekildi bat 2 aralık
Beta hcg değerim adete 3 gün kala 19.9 çıktı normal miCok duygulandirdin beni sabah in bu saatindeAllah razi olsun kalbi guzel Arkadasim. Sana Soz veriyorum.Rabbim nasip ederse mutlaka sana yazacam.☺
Tamam canım teşekkür ederimGoremedim bitanem
Testte cıkmadımı amanınMerhaba hanımlar öncelikle tebrik ederim sizi Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Ben geçen ay kimyasal yaşadım öncesindede 2 düşük ve kürtajım var. Bat ıma 5 gun var (aslında pkos oldugum için bir kaç gun gecikebiliyor) ama göğüslerim aşırı şiş, iç gaz problemim olmaz gazım var ve arada kasık ağrılarım oluyr ama artık diyorumki psikolojimin bana oynadıgı bir oyun bu..Test yapmaya o kadar korkuyorumki..Bat 5 maksimum süre verdim kendime eğer 10 una kadar olmazsam gidip test yaptırıcam tabi gidişata bağlı..İnşallah benimde mucizem vardır içimde..Düşünmiyim diyorum ama imkansız. Erken gebelik testi de almak istemiyorum bir haileliğim 5. haftalıkken 4 test yaptım hiçbirinde çıkmadı sonra aynı gun kanda öğrendim ..
Daha önce yaptırdınmı beta canım katlanmasına mı baktın eger bakmadıysan 2 gün sonra 2 katı olmalı hangi gün kaç çıktıgı önemli değil önemli olan katlanmasıBeta hcg değerim adete 3 gün kala 19.9 çıktı normal mi
Yumurtlamadan 15 gün sonra kesin sonuç çıkar hakkında hayırlısı olsun canımKızlar merhabalar
Adetlerim düzenli öncelikle onu söyliyim
Bat 2 aralık
Yumurtlama dan sonra ilk bir hafta içinde daha sık belirtim vardı
Batma
Kasıkta cekilme
Adet sancısı ama hafif
Şiddetli bel ağrısı
Sonrada oldu ama o kadar şiddetli ve sık değil yine batmalarım oldu ara sıra kasık agrım felan
Neyse adete bugün bitti sayıyorum yarın sabah tan itibaren 2 gün var ama bugün adet olacakmısım gibi bi sancıyla uyandım
Normalde adet olacagım gün sabah agrım olur öğlene olurdum hala olmadım
Oldum sanıp lavaboya gidiyorum bakıyorum beyaz akıntı var
Belimde agrımaz adet zamanı bel agrımda oluyo bu ay
Sabah testim negatifti yumurtlamadan sonra 12. Günüm yarın tekrar ilk idrarla yapıcam
Böyle olup hamile oldugunu öğrenen varmı acaba şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için
Canım oğlum var bırakamıyorum kimseye sağlık ocagı biraz uzak havada soğuk bekliycem artık napıyımGünaydın herkese canım paylaştığın fotografta göremedim ama varsa kan tahlili yaptır saglık ocagında idrarda 6-7 günde net çıkıyor
Teşekkür ederim canım inşallahYumurtlamadan 15 gün sonra kesin sonuç çıkar hakkında hayırlısı olsun canım
Tamam canım teşekkür ederim
Bende yapmak istiyorum canim negatifi gormekten korkuyorummmTamam canım teşekkür ederim
Merhaba normal canim benim de 4 gun kala 18-19 falandiBeta hcg değerim adete 3 gün kala 19.9 çıktı normal mi
yok canım 5 test aldım 3 ü erken gebelik olan vede diğerlerininde en pahalısını aldım, sankii en pahalısını alınca dahada sonuç çıkıcakmış gibi bomboştu hayali çizgi bile yoktu:) akşamına ağrıdan dolayı doktora gidince genel kan testinde onada bakıldı diye çıktı yoksa ben hamile değilim diye tarlusal vs içicektim sökülmek için. ayy inşallah canımTestte cıkmadımı amanın
Hiçmi cıkmadı silik felan kanda kaç çıkmıstı o zaman
Bu arada inşallah vardır bu ay canım hayırlı sağlıklı bir evladın