Güzel haberlerini bekliyorum canımAminnn cok tessekkur ederim bilgi vericm size yaptim zamn ama hic sanmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerini bekliyorum canımAminnn cok tessekkur ederim bilgi vericm size yaptim zamn ama hic sanmiyorum
Şaşırmayın benimde gebelik testinde çıkmıyor kanda çıkıyor bazı insanların idrarda çıkmıyor çoğu kişide gördüm bunuTestte cıkmadımı amanın
Hiçmi cıkmadı silik felan kanda kaç çıkmıstı o zaman
Bu arada inşallah vardır bu ay canım hayırlı sağlıklı bir evladın
yok ilk kan testim. doktora adetim üç dört gün gecikti deyip yaptırdım kovmasın diye halbuki adetim gecikmemişti bile doktorda değeri görünce anladı zaten, erken mi yaptık testi diye bende hemen geç döllenme olmuş olabilir mi dedim tekrar yaptırcaktım kan testi gerek yok dedi haftaya ultrasona gir dediDaha önce yaptırdınmı beta canım katlanmasına mı baktın eger bakmadıysan 2 gün sonra 2 katı olmalı hangi gün kaç çıktıgı önemli değil önemli olan katlanması
Ben istedim de yapmadı ya doktor. Bugün adet günüm.Merhaba normal canim benim de 4 gun kala 18-19 falandi
2 gun kala 55-60 lara geldi. . Yarin tam regl gunum son kez kan vericem
Güzel haberlerini bekliyorum canım
Ben artışı gormek icin direkt ozele gidip yaptiriyorum canim, acilden direkt odeme yapip kan veriyorumBen istedim de yapmadı ya doktor. Bugün adet günüm.
Yyaaaaaa cok sevindimmmmm ben kendimi beklerken bak sen cıktın maşallah sana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh
Amin canim insllah darisi basina bklemiyodum gercekten bak biliyosun yoktur bnce dedimYyaaaaaa cok sevindimmmmm ben kendimi beklerken bak sen cıktın maşallah sana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh
Demekki umut varmış her zaman çok sevindim yaaa kan vermeyi düşünüyomusunAmin canim insllah darisi basina bklemiyodum gercekten bak biliyosun yoktur bnce dedim
Demekki umut varmış her zaman çok sevindim yaaa kan vermeyi düşünüyomusun
İyi bakalım gözün aydın tekrar Allah tamamına erdirsin inşallahAnnemler glck bnde 2 gun kack canim 2 3 gun snra fln dusunyyorum
Insllah canim saol cok teskkur ederim darisi basinaİyi bakalım gözün aydın tekrar Allah tamamına erdirsin inşallah
Insllah canim saol cok teskkur ederim darisi basina
İnşallah canım adet olacakmıs gibi oldunmu sende günün
Evet hala oyleyim oyuzden dedim ya sna yoktur sanmiyorum diyeİnşallah canım adet olacakmıs gibi oldunmu sende günün de
Anladım canım teşekkür ederim
Du bakalım bekliyim biraz.Ben artışı gormek icin direkt ozele gidip yaptiriyorum canim, acilden direkt odeme yapip kan veriyorum
Konunuzu takip ediyordum belirtilerimiz benziyor diye. Test yapmadım ama sanırım bende sizin arkanızdan gelicem :) İnşallah en yakın zamanda dileğine dileğimize kavuşuruz..Kızlar onca belirtiye rağmen adet oldum bu sabah
Bir daha ki aya inşallah
Bir dahada adetim gecmeden test yapmıycam belirtilere kanıp