• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetmi bebekmi 😇

Testte cıkmadımı 😲 amanın
Hiçmi cıkmadı silik felan kanda kaç çıkmıstı o zaman
Bu arada inşallah vardır bu ay canım hayırlı sağlıklı bir evladın 🤲🥰
Şaşırmayın benimde gebelik testinde çıkmıyor kanda çıkıyor bazı insanların idrarda çıkmıyor çoğu kişide gördüm bunu

Rabbim isteyen dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin ins Allah her namazda dua ediyorum kk da ve dünyada evlat hasreti çeken herkese nasip etsin diye sizlerde dualarınizda beni eksik etmeyin ins Allah

Daha önce yaptırdınmı beta canım katlanmasına mı baktın eger bakmadıysan 2 gün sonra 2 katı olmalı hangi gün kaç çıktıgı önemli değil önemli olan katlanması
yok ilk kan testim. doktora adetim üç dört gün gecikti deyip yaptırdım kovmasın diye halbuki adetim gecikmemişti bile :confused: doktorda değeri görünce anladı zaten, erken mi yaptık testi diye bende hemen geç döllenme olmuş olabilir mi dedim :rolleyes: tekrar yaptırcaktım kan testi gerek yok dedi haftaya ultrasona gir dedi :anneadayı:

Kizlarrrrrrr😍😍😍😍
IMG-20201130-WA0002.jpeg

Yyaaaaaa cok sevindimmmmm ben kendimi beklerken bak sen cıktın maşallah sana 🧿🧿 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh
Amin canim insllah darisi basina bklemiyodum gercekten bak biliyosun yoktur bnce dedim

Kızlar onca belirtiye rağmen adet oldum bu sabah
Bir daha ki aya inşallah 🤲
Bir dahada adetim gecmeden test yapmıycam belirtilere kanıp 🤷🏻‍♀️

Kızlar onca belirtiye rağmen adet oldum bu sabah
Bir daha ki aya inşallah 🤲
Bir dahada adetim gecmeden test yapmıycam belirtilere kanıp 🤷🏻‍♀️
Konunuzu takip ediyordum belirtilerimiz benziyor diye. Test yapmadım ama sanırım bende sizin arkanızdan gelicem :) İnşallah en yakın zamanda dileğine dileğimize kavuşuruz..
Bir şeyi merak ettim akıntınız daha önce ki zamanlarda oldu mu ? Bat da yaşamışsınız ya beyaz akıntı döngünüz içinde de olmuş muydu ?

Back