!!!Adetiniz geçti ve negatif çıktıysa hemen adet söktürücü kullanmayın!!!

Hayırlısı olsun artik ne diyeyim inş sen hamissindir

Canım valla bende pek sanmıyorum hamile değilimdir... yani hiç ama hiç zannetmiyorum...sadece kendimi kandırıyorum gibi hissediyorum..yani ne bileyim..çok karışık kuruşuk bir hal aldı...pek bir umudum yok açıkcası...gebelik yoksa da bir an önce adet olmak istiorum...çok yıpratıcı bir süreç...kafayı yedim yani....

Sen en azından bir cesaret daha gittin kan verdin bugün...
Bense hala bekliyorum....

Bende bugün akşam üzeri dayanamadım evde bir test daha yaptım...adetim de hala gelmedi ama negatif çıktı..yani kesin ve kesin artık hamile olmadığımı biliyorum..umarm bir an önce regl olurum

Bende bugün akşam üzeri dayanamadım evde bir test daha yaptım...adetim de hala gelmedi ama negatif çıktı..yani kesin ve kesin artık hamile olmadığımı biliyorum..umarm bir an önce regl olurum

uzulme cnm ya bende negatıflerı gore gore umudum kesılıyo bazn ama genede rbbmden hyrlısını ıstıyorum ..bnm hayatmda ılk defa 19 gun gecıkdı. ıncır suyu ıctıgım ay bıde xs uzulme tatlım bnce doktora gorun bole bekleyp ıcınde kalmasın merak ettıklerın .

gunaydınnn serapcıımmm .... duygucummm ... nasılsınnızz??? kızlar sızden ayrıca bısey rıca edıcem bn pazrtesı rahım fılmı cekılcem nolur dua edın bana cok korkuyorummm....

serapcım bu arada bebısınle sen nslsn ?

kızlar selaaammmm
şimdi doktordan gelioruz. allahıma binlerce şükürler olsun ki bebeğimle tanıştık ve hatta kalp atışlarını duyduk. bebeğim 11,5 milimmiş. doktor geç yumurtlama olduğu için bebeğe göre satını tekrar düzenlicem dedi. artık satım 28 ocak değil 28 şubat. yan, bugün 7+2 yiz kızlar. zaten ben keseye göre hesap yapmıştım ve ona göre de bugün 7+2ydim. demekki bu kese hasabı doğruymuş gerçekten. çok mutluyum kızlar. allahıma şükürler olsun ki bu günleri görmeyi de nasip etti. inşallah sağlıkla doğduğu günleri de görmeyi nasip eder..

dualarım seninle canım. umarım herşey yolundadır tatlım. sen gönlünü ferah tut..

Canım sakın üzülme ... pes etmeden denemeye devam edicez .... Allah hayırlısını versin ne zaman hayırlısı olacaksa o zaman gelsin canım...sıkma canını...

canım hayırlısı olsun üzme kendini sakın. allahım ne zaman hayırlısıysa o zmn versin inşallah.

Üzülme tatlm hyrlisi buymuş demekki .rbbm bizede evlat versin ins

Kızlar kırmızı kartı gördüm bugün

Kızlar kırmızı kartı gördüm bugün
duygucum geçmiş olsun canım üzülme. bir dahaki aya inşallah. rahim bebek arıyor sanırım bu kadar gecikti adetin. inşallah hayırlı haberlerle dönersin tatlım..
Benim sinirlerim çok bozuldu hala kart görmedim

tikita kendi kendine stres yapıosun. biraz rahat olabilsen aslında bebek yoksa bile gecikmen hep bundan oluyor. bu hamilelik dşünmeye başlamak kendi başına bir hastalık gerçekten. insanın dengesi düzeni alt üst oluyor

serapcım seninle pek yazışmıyoruz ama inan seni her gün takip ediyorum hafta sonu diye giremedim sabah baktığımda bebişkonun kalp pıt pıtlarını duyduğunu yazmışsın..
çok ama çok mutlu oldum hayırlısıla sağlıklı sıhatli olur inşAllah..
bugün bende doktora gidicem yumurta takibi için inşAllah çatlamıştır.
seninde dualarını bekliyorum duamdasın sende...

canım çok teşekkür ederim, allahım sana da en kısa zamanda anne olmayı nasip eder. allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip etsin. sen de inşallah bugün hayırlı haberlerle dönersin ve ay içinde hamiş haberlerini alırız canım.. bana da haber ver mutlaka

senin olayını başından beri takip ediyorum ve bana sanki mucize yaşamışsın gibi geliyo..
içinde bi melek var şu ann:)
inşAllah banada gelicek tamam haber ederim mutlaka canım benim.
ama çok dua et nazardan korusun rabbim....

Allah gonlune gore versın ınsallah
of acıkcası bısey sorucam kac yere yazdım bısey dusunemıyorum sımdı ben 26 martta adet oldum , 16 nısandan ıtıbarende bugune kadar korunmasız bırlıkte olduk
26 gunde dongum dun reglı olmam gerekıyordu olmadım
sımdı test yapsamda ıckmaz bı kac gun oncesınde korunmasız ılıskı oldu mesela sızını gec dollenmemı yanı 8 haftalık hamıle degılsınız deıglmı sımdı?

kusura bakmayın :) damladım konuya

aynen canım tam bir mucize. doktorlar kesinlikle gebelik yok, bu değere göre kimyasal demesine rağmen benim küçük mucizem sadece biraz bekletti annesini ve geç merhaba dedi o kadar. allahıma binlerce şükürler olsun ki şimdilik herşey yolunda gözüküyor dualarım seninle canım en yakın zamanda hamile haberlerini almak dileğiyle

saol canım teşekkürler. allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. ben şuan 7+4üm canım. ama satıma göre 12+1 olmam gerekirdi bugün. yani geç yumurtalamdan dolayı bildiğin 1 ay geç öğrendik. ama doktorun yeniden düzenlediği satıma göre herşey normal, olması gerektiği gibi gidiyor. gerçi benim adet döngüm de uzun 37-38 günde bir adet oluoyorum. bu gecikmenin asıl sebebi olabilir bilemiyorum. allah sana da bu duyguları bi an önce yaşamayı nasip eder inşallah, aminn..

Canım haklısın...ilk defa başıma geldiği için stres yaptım epey...
stresim gitti...söktrücüyü bitirmemin üzerinden 7 gün geçti...3 gün daha gelmezse doktor yolu bana gözüktü...keşke senin gibi olsa da mucizeme kavuşsam bende

Mrb arkadaslar bende epey bebek istedim olmadi tedaviye basladim subatta tüp bebek yaptirdim test tarihinden önce yogun kanamamooldu.test negatif cikti.adetimi bitti 2 hfta sonra 18 martta agriyla beraber kanamam basladi meger gec dollenme olmus bende sinirden gebe olmadigim icin her türlü yorucu hareketi yaptigim icin düstü.haka adet olmadim bulantin bas donmem kasiklarimda agirlik hissivvar.ama ara ara karnima adete benzer agrilar giriyor.kesin adet olmusumdur diyorum bakiyorum bisey yok.gecen hafta kan testi negatifti idrar zaten hep negatif .artik vok yoruldum adet lolacaksam olayim bosyere ümitlenmek istemiyorum. Cünkü toparlanamiyorum.neolur dua edin cok ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…