- 6 Mart 2013
- 750
- 72
- Konu Sahibi serapbebekistiyo
inşallah canım inşallah..Canım haklısın...ilk defa başıma geldiği için stres yaptım epey...
stresim gitti...söktrücüyü bitirmemin üzerinden 7 gün geçti...3 gün daha gelmezse doktor yolu bana gözüktü...keşke senin gibi olsa da mucizeme kavuşsam bende
Mrb arkadaslar bende epey bebek istedim olmadi tedaviye basladim subatta tüp bebek yaptirdim test tarihinden önce yogun kanamamooldu.test negatif cikti.adetimi bitti 2 hfta sonra 18 martta agriyla beraber kanamam basladi meger gec dollenme olmus bende sinirden gebe olmadigim icin her türlü yorucu hareketi yaptigim icin düstü.haka adet olmadim bulantin bas donmem kasiklarimda agirlik hissivvar.ama ara ara karnima adete benzer agrilar giriyor.kesin adet olmusumdur diyorum bakiyorum bisey yok.gecen hafta kan testi negatifti idrar zaten hep negatif .artik vok yoruldum adet lolacaksam olayim bosyere ümitlenmek istemiyorum. Cünkü toparlanamiyorum.neolur dua edin cok ihtiyacim var
canım allah gönlüne göre verir inşallah. allahım seninle birlikte isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin..