!!!Adetiniz geçti ve negatif çıktıysa hemen adet söktürücü kullanmayın!!!

Günaydın canım :)

Ayyy daha tam bir hafta var dolmasına zamanın :S
Deli olcam yakında deli :)

Hayır yani gebelik olsa mutluluktan ölürüm
Ama şu saatten sonra regl olsam da mutlu olurum o duruma geldim...
Başka bir sorun olmasın yeter ki ....

Tarlusal içen arkadaşı tebrik ederim valla :) ne mutlu ona yavrusuna kavuştu..Allah sağlıklı uzun ömürler versin...DARISI BİZLERİN BAŞINA :)

benimde gecen ay tarlusal la geldi regl ilaç bittikten sonra 8.gün normalde ilac kullanmaya başladığımda gelirdi gecen ay gec geldi canım test için acele etme insan çok üzülüyor insan sonra bekle bakalım bir hafta inş vardır bebişin

yoktur canım yoktur. sen iyi düşün ki iyi olsun. valla benim beklediğim günler geldi aklıma hiç kolay değil biliyorum. ben de adet olmaya razıydım başka bi sağlık sorunu olmasın da diyordum. hem çalışmalara da başlayamıosun bu sefer. ama küçük mucizem süpriz yaptı bize tam da umudu kesimişken. ilaca bile başlamıştım başka türlü olamıcam diye. ama gene de içten içe o umudun oluyor adet görmedikçe. umarım senin de küçük mucizen gerçekleşir canımm

Bekliyorum işte canım...ama çok zormuş beklemek yaw

ARTIK rüyalarıma girdi...rüyamda adet olmuştum ama hemen geçmişti bir gün bile sürmemişti....insan sapıtıo ya

Canım hayırlısı olsun

Sabredemedin mi

İNŞALLAH CANIM HAYIRLI HABERLER ALIRSIN..

NE ZAMAN BELLİ OLCAK SONUCU ?

Cok fena oksuruyorum ilaç almam lazım artik uyutmuyor canim ya onun içın geldim birde 15 gün oldu artik yoruldum beklemekten. 13:30 da çıkacakmış sonuç canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…