- 6 Mart 2013
- 750
- 72
-
- Konu Sahibi serapbebekistiyo
Günaydın.güzel şeyler yazmak isterdim ama..adetim 7 gün geçti baya ümitlenmiştim tam 10 gün olsun öyle test yapayım diye düşünüyordum kiii...dün akşam geldi kırmızılar(( önce beyazımsı bişeyle karışık pembemsi gelince (hiç daha önce böle olmamıştı) yerleşme kanaması mı acab dedim ama sabah kalktığımda devam ettiğini gördüm ((( olmadı yani boşuna o kadar sevinmişim belirtiler psikolojikmiş demekki yada kimyasal gebelik bilemiyrum tabi orasını...iki gün sonra dr.a gidip adetin3.günü yapılan test varmış onu yaptıracağım bakalım
Aminnn..çok doğru söylüyorsun canım ama benim garibime giden niçin şimdiye kadar adet düzenimde v.s. dengesizlik yoktu da çocuk yapmaya karar verince başladı böyle şeyler.adetim 28 günde bir olur 6 gün sürerdi.çocuk yapmaya karar verdik daha uygulamaya bile geçirmeden adetim 33 günde bir olmaya başladı artı 10 gün sürdü oda yetmedi adet bittikten 7 gün sonra ara kanamam oldu.sonra bi kez deneme yaptık tahmini ovülasyon gününde belirtiler falan hep gebelik gibiydi rüya bile gördüm( adetim 7 gün gecikti sonra pat....adet oldum kendimi çok kaptırdım galiba daha ilk denemede bunları yaşayacaksam ben Allah yardımcımız olsun hamile olabilmek ne kadar da zormuş o istenmeyen çocuklar çöpte bulunan bebekler geliyo aklıma terk edilmiş ( Allah kimseyi bu duruma düşürmesin insanlara vicdan merhamet versin ne kadar kıymetli oysaki bebek bi embriyonun oluşması için göbeğimiz çatlıyo burda
bidahaki ay bakacağız artık Rabbim hayırlısını versin herkese
ben hiç ilaçla korunmadım canım ama adet düzenim ilk bozulduğu ay benim alerjim vardı ve doktor kortizon içeren bir iğne vermişti sadece bir tane .bu 1 iğne eğer üç -dört aydır dengemi bozan şeyse bilemicem tabi...bir an önce düzelir inş.ben hormon testlerini yaptıracağım ama bu adetin 3.günü yapılan testler sağlık ocaklarında oluyor mudur ? yoksa kendi doktoruma mı gideym o yönlendirsin
İnşallah canım hamileyizdir.bende şimdilik ne bulantı var ne başka bişi.arada çok nadir başım dönüyor bide akşamları genelde yatarken sol tarafımda karnımda ağrı sancı ve batma oluyor.onun dışında bişi yok ve hala regl olmadım.karnımın sol tarafı hala şiş.yarın bi test daha deneyeceğim bakalım kısmet .Rabbim güldürsün inşallah yüzümüzü.
maalesef canım dün akşam bende oldum yerleşme kanmaası v.s sandım önce ama sabah baktım şakır şakır geliyor kırmızılar :) güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.neyse hormon testi yaptıracağım randevu aldım dr.dan birdahaki aya bakacağız.seninle adet dönemlerimizde günlerimizde aynı inş.tez vakitte hemen hamile kalırız hayırlısı ile tabiiki.birbirimizi iyi takip edelim ikimizinde benzer durumları çünkü:) inşallah bebişlerimiz tez zamanda gelir
hadi allahım hayırlısını versin bi an önce göbüşün dolsun inşallahhdoğru söylüyorsun maddi olarak biraz ters bi zamana geldi ama ne yapalım...geçen ay gel dediğinde gitmedim bunları yaşadım.keşke geçen ay yaptırmış olsaydım bu tahlilleri.neyim var neyim yok öğrenmiş olurdum neyse canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
az önce dr.u arayıp randevu aldım hayırlısı bakalım
ben ovulasyon testi sipariş verdim bide 4.günü soğan suyuna başlıcam.
ben 2 3 ayda bir hormon testi yaptırıyom. şükür bişey yok.
benim yumurtlamam geç geldiği için adetim gec oluyor.
hayırlısı canım.
rabbim hiç bir kadının yüreğini evlat sevgisinden mahrum etmesin, evlat hasretiylede yakmasın.
hadi allahım hayırlısını versin bi an önce göbüşün dolsun inşallahh
evet bu hastaneler bütçeyi biraz zorluyor gerçekten ama devlet hastanelerine gidince insan daha beter hasta oluyor mecbur katlanıyoruz artık. ben de geçen hafta gittiğimde testler için 375 lira verdim içime oturdu. dedik doğuma kadar bakalım nasıl olucak. sağlıkla gelsin de annesi babası çalışır öder sorun değilben de iyiyim canım pek bi şikayetim yok öyle bulantı falan gibi. rahat bi hamilelik geçiricem sanırım böyle giderse. 4 mayısta bu cumartesi hem sonuçları alıcaz hem de bebişi tekrar görücez bakalım nasılmış ben de öğrenicem
canım ya bu test nasıl yapılıyor hiçmi hiç bilmiyorum neler yapıyorsun gidip kanmı veriyorsun nekadar sürede çıkıyor?
doktordan geliyorum şimdi.kan verdim sonuçlar öğleden sonra çıkacak ama ultrasonla baktı kist oluşmuş bu yüzden regl gecikmiş dedi( korktum ama baya dr.korkacak bişi yok yumurta çatlamamış bu yüzden olmuş çok küçük zaten kendiliğinden erir ama biz yine de ilaca başlayalım dedi.bende hamileyim sanıyordum regl olana kadar.değilmişim üstüne üstlük bide kist çıktı
doktordan geliyorum şimdi.kan verdim sonuçlar öğleden sonra çıkacak ama ultrasonla baktı kist oluşmuş bu yüzden regl gecikmiş dedi( korktum ama baya dr.korkacak bişi yok yumurta çatlamamış bu yüzden olmuş çok küçük zaten kendiliğinden erir ama biz yine de ilaca başlayalım dedi.bende hamileyim sanıyordum regl olana kadar.değilmişim üstüne üstlük bide kist çıktı
canım benim üzme kendini. çoğu kadında olan bişey bu. adetinle birlikte gidiyor. ayrıca hemile kalmana engel falan da olmaz yani. doktor da demiş zaten kendiliğinden geçeceğini önemli bişey olmadığını. sen söylediği ilaçları kullan ve bi an önce adet olup yeni çalışmalara başla. inşallah önümüzdeki ayda hamile haberlerini alırız canım..
geçmiş olsun canım.acil şifalar.
ne ilacı verdi dr