cok tsk ederim canım cevabın icin....bende kafama takmayım diyorumda elimde degil...kürtajdan sonra hastalık hastası oldum ben galiba
herseyde aklıma kötü kötü seyler getiriyorum...bendede alttan bakmadı doktor...doktor ciddi bisey yok diyor ama güvenemiyorum doktora
ben kürtajdan sonra ilk adetimi 29 gün sonra gördüm cok sevindim cünkü benim normaldede adetim cok düzenliydi 28-29 günde adet olurdum...ve tabiki sevindim ayyy adet düzeni bozulmadı felan diye ama simdi 2 adetimi bekliyorum bir türlü gelmiyor
bak ayın 15 oldu halen hicbir belirtim yok
WC her gittigimde İNSALLAH gelmisdir diyerek gidiyorum
galiba cok fazla kafama takdım cok stress yapdım kendime ondan gelmiyor
esim de diyor biraz rahat ol bu kadar SIKINTI yapma kendine unut kürtajıda unut adetide unut hersey olacagına varır rahat ol felan diyo sabah ise gierken bile aynısını dedi yine hani ben sabah yine üzüldüm gelmemis diye aceba kist ciddi biseymi diye esim de bak yine aynısını yapıyorsun rahat ol...beklersin 10 gün icinde gelmezse yine doktora gidersin dedi..evet galiba herseyi kafamdan silmeliyim
rahatlamalıyım bu arada ALLAHIM İNSALLAH tez zamanda seninde gönlüne göre verir canım İNSALLAH tez zamanda kucagını doldurur ALLAHIM....