- 2 Nisan 2013
- 1.783
- 815
-
- Konu Sahibi serapbebekistiyo
Cok fena oksuruyorum ilaç almam lazım artik uyutmuyor canim ya onun içın geldim birde 15 gün oldu artik yoruldum beklemekten. 13:30 da çıkacakmış sonuç canim
Canım hayırlısı olsun
Sabredemedin mi
İNŞALLAH CANIM HAYIRLI HABERLER ALIRSIN..
NE ZAMAN BELLİ OLCAK SONUCU ?
aaa o zaman işler değişir tabii...iyi etmişsin...
beklemenin bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmezdim...o yüzden çok haklısın canım ya...
valla bende şimdi çok merak ettim..umarım gebelik müjdesini alır ve bize de söylersin..Rabbim kalbine göre versin canım :)
Amin canim inş gebeyimdir sıkıntılarım var bir daha şansım olmayabilir onun.içın.dua et. Rabbim kimseyi bu duyguya hasret birakmasin
aaa o zaman işler değişir tabii...iyi etmişsin...
beklemenin bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmezdim...o yüzden çok haklısın canım ya...
valla bende şimdi çok merak ettim..umarım gebelik müjdesini alır ve bize de söylersin..Rabbim kalbine göre versin canım :)
ah kızlar ah en iyi sizi ben anlarım...inş. bu cuma gününde Rabbim dileklerimizi kabul eder..
TİKİTA cnm ilaç kullandın ve bekliyorsun galiba Allahım neyi nasip ediyorsa o olsun cnm hakkında hayırlısı...geçenlerde bir arkadaşımız doğum etti ve 2 kutu içmiş çok tedirgindi neler yaşadı..ama sonuç melegi kollarında ben 1 kutu içtim içmez olaydım keşke ne var birazdaha beklesen diye kzııyorum kendime ama elimden birşey gelmiyor başka..ama şuan 18.haftamıza girecez şimdilik sorunumuz yok birde ben ilk bebeğimi 5.5 aylıkken kaybettim omuriliği açıktı..düşün tekrarlama riski olur diye erteledim 9 ay dayanabildim...ve aralık 3 son adet tarihim sonrasında korunmayı bıraktım 3 ocakta olmadım ve 13 gün geçti sonra kanda negatif çıkınca doktor verdi..kandaki sonucun %99 doğru olduğunu düşünmesem içmezdim..Allahım hakkımızda hayırlsıını versin..inş. sizler biranönce meleklerinize kavuursunuz..bu arada korkma git bir daha test yap ben ilaç bittikten sonra 5 gün sonra eczaneden aldım yaptım içimdeki sesi dinledim keşke önceden dinleseydim..hamilelik insanın içine doğuyor ama serap arkadaşımızın dediği gibi insan bir önce ya adet olmak isityor yada hamile olup olmadığını öğrenmek ya başka bir sorun varsa diye içtim birazda...
Canım çok teşekkür ederim öncelikle...
Yaşadıklarını yazmışsın...Daha doğrusu ben şuan ne yaşıyorsam aynılarını yaşamışsın...
Benimde ilk defa başıma geliyor.yeni yeni bebek düşünmeye başlamştık...Ben doğumkontrol hapı ile korundum 3.5 sene...Şubatın 1'inde son hapımı içtim...üstüne iki kere adet gördüm düzenli bir şekilde...SATım 8 Mart benimde...İLK defa geciktiği için heyecan yapmıştım...Önce evde gebelik testi yapmtım negatif çıktı...sonra geçen hafta 11 Nisan da kanda baktırdım negatif çıktı..eşimle en son birlikteliğim de 7 nisan :) acaba o mu tuttu diye düşünmeden edemiyorum...ama 2 gün önce idrarda baktım yine negatifti..
aslına bakarsan pek umudum yok gibi.hani sanki kendimi kandırıyormş gibi hissediyorum ara ara...
11 NİSAN da kanda da negatif çıkınca doktor şeyi ile hap içtim 10 tane ama ben sabah akşam içtim yani 5 gün...salı sabahı bitti..işte dediğin gibi adet olmayı bekliyorum..herkese göre farklı etki ediomuş
Canım çok teşekkür ederim öncelikle...
Yaşadıklarını yazmışsın...Daha doğrusu ben şuan ne yaşıyorsam aynılarını yaşamışsın...
Benimde ilk defa başıma geliyor.yeni yeni bebek düşünmeye başlamştık...Ben doğumkontrol hapı ile korundum 3.5 sene...Şubatın 1'inde son hapımı içtim...üstüne iki kere adet gördüm düzenli bir şekilde...SATım 8 Mart benimde...İLK defa geciktiği için heyecan yapmıştım...Önce evde gebelik testi yapmtım negatif çıktı...sonra geçen hafta 11 Nisan da kanda baktırdım negatif çıktı..eşimle en son birlikteliğim de 7 nisan :) acaba o mu tuttu diye düşünmeden edemiyorum...ama 2 gün önce idrarda baktım yine negatifti..
aslına bakarsan pek umudum yok gibi.hani sanki kendimi kandırıyormş gibi hissediyorum ara ara...
11 NİSAN da kanda da negatif çıkınca doktor şeyi ile hap içtim 10 tane ama ben sabah akşam içtim yani 5 gün...salı sabahı bitti..işte dediğin gibi adet olmayı bekliyorum..herkese göre farklı etki ediomuş
tikita sen adetin 3 gün geçince yapmışsın kan testini geç döllenmede olabiliyor ben 10. gün yaptım 29 çıkmıştı normalde 10 gün geçince bilmem kaç binlerde oluyr değer ama benim geç döllenme olmuş yani 3 gün geçince yapsaydım sonuç negatif çıkaçakmış seninde inş geç döllenme falan olmuştur ne diyim.
cok tsk ederim canım cevabın icin....bende kafama takmayım diyorumda elimde degil...kürtajdan sonra hastalık hastası oldum ben galibaherseyde aklıma kötü kötü seyler getiriyorum...bendede alttan bakmadı doktor...doktor ciddi bisey yok diyor ama güvenemiyorum doktora ben kürtajdan sonra ilk adetimi 29 gün sonra gördüm cok sevindim cünkü benim normaldede adetim cok düzenliydi 28-29 günde adet olurdum...ve tabiki sevindim ayyy adet düzeni bozulmadı felan diye ama simdi 2 adetimi bekliyorum bir türlü gelmiyor bak ayın 15 oldu halen hicbir belirtim yok WC her gittigimde İNSALLAH gelmisdir diyerek gidiyorum galiba cok fazla kafama takdım cok stress yapdım kendime ondan gelmiyor esim de diyor biraz rahat ol bu kadar SIKINTI yapma kendine unut kürtajıda unut adetide unut hersey olacagına varır rahat ol felan diyo sabah ise gierken bile aynısını dedi yine hani ben sabah yine üzüldüm gelmemis diye aceba kist ciddi biseymi diye esim de bak yine aynısını yapıyorsun rahat ol...beklersin 10 gün icinde gelmezse yine doktora gidersin dedi..evet galiba herseyi kafamdan silmeliyim rahatlamalıyım bu arada ALLAHIM İNSALLAH tez zamanda seninde gönlüne göre verir canım İNSALLAH tez zamanda kucagını doldurur ALLAHIM....
cnm benim bende aynı senin gibiydim bak şimdi 7 nisan son birlikteliğim diyorsun ya o tutmuştur muhtemelen..inş...şimdi ben kendimi anlatayım 3 ocakta olmam gerekiyordu ya 16 ocakta test yaptım o akşam ilaca başladım ben 6 gün içtim sabah akşam tarlusal sonra 5 gün geçti 5.günü eczaneden aldım yaptım o koyu bir şekilde çıktı doktorumu aradım ağlayarak oda birşey olmaz belki ilacı içerkende hamile kalmış olabilirsin dedi..sonra gittim keseyi gördü ama 4 veya 5 haftalık dedi sonra 2 hafta sonra çağırdı hem kalp atışını duyarız hemde son adet tarihini ultrasyona göre ayarlarız çünkü aralık 3 e göre ayarlarsak 4 hafta önce oluyoruz ki ben o kadar cahilimki yumurtlama dönemini adet öncesi ve sonrası sanıyorum :) herkesin farklıymış neyse doktor 22 aralık olarak belirledi...ve nette hesaplamalar oluyor ona göre rahime ekilme günü diye 5 ocak diyor adet olacağım günden 2 gün sonra ve ben o gün eşimle gerçekten birlikte olmuştum...işte ne zaan geleceği belli olmuyor ama kanda 3 günden sonra belli oluyor diyor o tutmuyor cnm bende anlamadım çünkü 5 ocakta ki birlikteliğimden olsa 16 ocakta test yaptım çıkardı geç döllenme galiba...biraz karışık oldu cnm kusura bakma..
Kızlar az önce kan verdim bekliyorum inş cumalar yüzüsuyu hürmetine hayırlı haber alirim
yok canım anladm ben....valla benim beklemekten başka çarem yok şuan...bi tarafım git kanda baktır tekrardan diyor...bi tarafım da sabret otur oturduğun yerde dio :)
cnm sen daha iyisini bilirsin tabi..bekle biraz daha o zaman...ama ben sana cevap yazdıktan sonra aklıma birşey takıldı hemen araştırdım takılan soru şuydu dedim ya kanda hemen çıkıyor ve %99 net diye öyle değilmiş işte ben 5 ocakta birlikteliğim oldu dedim ya birliktelikten sonra 10 ile 20 gün arasında çıkıyormuş adet 3 gün geçince kanda çıkıyormuş anladınmı cnm yani birisinin ki birliktekilten 15 gün sonra negatif 20.günde pozitif çıkmış bende 5 ocakta birlite olmuştum ve 16 ocakta test yapmıştım..o arada rahie ekiliyor işte sende 7 nisan diyrsun ya 17 ile 27 si arasında çıkacaktır varsada ....
Canım tabii ki dua ederim...ama sende öyle düşünme canım şansım olmayabilir deme nolur....neden öyle bir fikre kapıldın ki?
mutlaka bana sonucu bildir....
ah kızlar ah en iyi sizi ben anlarım...inş. bu cuma gününde Rabbim dileklerimizi kabul eder..
TİKİTA cnm ilaç kullandın ve bekliyorsun galiba Allahım neyi nasip ediyorsa o olsun cnm hakkında hayırlısı...geçenlerde bir arkadaşımız doğum etti ve 2 kutu içmiş çok tedirgindi neler yaşadı..ama sonuç melegi kollarında ben 1 kutu içtim içmez olaydım keşke ne var birazdaha beklesen diye kzııyorum kendime ama elimden birşey gelmiyor başka..ama şuan 18.haftamıza girecez şimdilik sorunumuz yok birde ben ilk bebeğimi 5.5 aylıkken kaybettim omuriliği açıktı..düşün tekrarlama riski olur diye erteledim 9 ay dayanabildim...ve aralık 3 son adet tarihim sonrasında korunmayı bıraktım 3 ocakta olmadım ve 13 gün geçti sonra kanda negatif çıkınca doktor verdi..kandaki sonucun %99 doğru olduğunu düşünmesem içmezdim..Allahım hakkımızda hayırlsıını versin..inş. sizler biranönce meleklerinize kavuursunuz..bu arada korkma git bir daha test yap ben ilaç bittikten sonra 5 gün sonra eczaneden aldım yaptım içimdeki sesi dinledim keşke önceden dinleseydim..hamilelik insanın içine doğuyor ama serap arkadaşımızın dediği gibi insan bir önce ya adet olmak isityor yada hamile olup olmadığını öğrenmek ya başka bir sorun varsa diye içtim birazda...
ıns cnm hamılesındırr...:) ya bnde tarlusal kullandm. bıttıkden 4 gun snr adetım geldı bugun bııttı adetım pazartesı rahım fılmı cekılcemkorkuyorumm bnmde 19 gun gecıkmıstı ılk defa xs tarlusalla sokuldum. bkllm hyrlsı artık.
Canım çok teşekkür ederim...inşallah gecikmemin sebebi bebektir...yani gönlüm kalbim herşeyim bundan yana....olmazsa pazartesi giderim beklemem daha fazla gelmezse şayet :) Karmakarışığğımm valla .... eşim de üzülüyor ...[/QUOT kızlar hamile değilim
Canım çok teşekkür ederim...inşallah gecikmemin sebebi bebektir...yani gönlüm kalbim herşeyim bundan yana....olmazsa pazartesi giderim beklemem daha fazla gelmezse şayet :) Karmakarışığğımm valla .... eşim de üzülüyor ...[/QUOT kızlar hamile değilim
duygum bişi dicem koşşşşşşşşşşşş
Bugün gecikmenin 17.gunu sabah evde test yaptım negatif sabah son progestani içtim kuzu kuzu bekliyorum kırmızılarii((
Hamile değilim kızlar maalesef