- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
merhaba kızlar bende pazartesi günü adet olmam gerekiyor ben bugün test yaptım ve naegatif çok üzgünüm şuan sizce erken mi yaptım ne dersiniz
yüzünü görmesem de acını anlayabiliyorum senin. nolursun üzülme. ben de üzüldüm bak inan ki. umudunu diğer aya sakla ve moralini bozma. çünkü stres hormonları çok fazla etkiliyor. ve inan ki günün birinde mutlaka bir evladın olacaktır. geçenlerde bi bayanla tanıştım. gebe olma şansı yüzde beşmiş tedavi oluyordu tüpleri patlamış çünkü. ama o bile 2. gördüğümde hamileydi. ve en az 150 kilo falandı. allah isteyince oluyor. ki sen gayet sağlıklı bir bayansın anladığım kadarıyla. sen yazlıkta moral depola. bol bol kafanı dinle,kitap oku, yürüyüşlere çık ve hiç çocuk olayını düşünme. unutma sen mutlu ve sağlıklı olacaksın ki ileride evlatların da öyle olsun. öncelik sensin şuanda. kendine çok dikkat et. öptüm..
canım regl gününün geçmesini bekle ondan sonra testi yenile yine negatif olursa kan testi yaptır bazen idrar testinde çıkmayabiliyor umudunu yitirme bende bekliyorum bebişimin bana tutunacağı o özel günü
canım ilgin için çok teşekkürler,bunları kimseyle paylaşamıyorum eşimle bile çünkü ben taktığım zaman o daha fazla takıyor bende içime atıyorum burda paylaşmak rahatlatıyor biraz.iyiyim bugün,eşim dün gece yüzümü güldürebilmek için espiriler yapıp durduseninde dediğin gibi öncelik bizde olmalı ki sağlıklı we bizlerin istediği gibi günlerimiz olsun.desteğin için tekrar teşekkürler,yürekten diliyorum inş. sen güzel haberler alırsın :)
kızlar banada cevap veriin testi ne zaman yapmalıyım çok sabırsızım
saol canım benimde içimde birazcık umut var ama bi yanımda olmadı diyo adetimi bekliyorum bi daha ki aya inşallah olur
sende görmüşsün kırmızıları olsun sende üzülme bnde görücem biliyorum ekime hamile kalırız inşallah
kızlar adetime 5 gün falan war dün bacağıma kramp girdi karnım ağrıodu uyudum bgn uyandm hala karnım ağrıo adet olcakmışım gibi çok kötüyümbu arada benmde bacaklarımda üst tarafında dmaarlar gözüküo hamilelikte böylemi ağrıodu karnınız yoksa adet mi olucamm ne zormş beklemek ama ağrıdan ölüyorum
canın sağolsun inşallah önümüzdeki ay olur Allahım sağlık versin gerisi geliradet oldumm ama çok sancılıyımm yatıyorum sabahtan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?