- Konu Sahibi elanaz_efe
adetime 5 gün var fakat kasık ağrılarla birlikle koyu kahverengi az bi kanama gördümsevinsem mi üzülsem mi anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yerleşme kanamasıdır inşallah bilmiorum ama benim de içime öyle doğdu birden umarım adet günün kırmızılar gelmez bizlere de haber verirsinadetime 5 gün var fakat kasık ağrılarla birlikle koyu kahverengi az bi kanama gördümsevinsem mi üzülsem mi anlamadım
yerleşme kanamasıdır inşallah bilmiorum ama benim de içime öyle doğdu birden umarım adet günün kırmızılar gelmez bizlere de haber verirsin
adetime 5 gün var fakat kasık ağrılarla birlikle koyu kahverengi az bi kanama gördümsevinsem mi üzülsem mi anlamadım
canım bnm de adetime 2 gün kaldı birkaç gündür sarımsı akıntım var bugün çok az bir kahve leke gördüm inşallah yerleşme lakesider
canım bnm de adetime 2 gün kaldı birkaç gündür sarımsı akıntım var bugün çok az bir kahve leke gördüm inşallah yerleşme lakesider
meraba arkadaşlar 2 yıllık uğraşa ragmen hala bebişim gelmedi...aslında bu dönemde 1 düşüğüm birde zorunlu kürtajım var bu ay ilk defa serophene ve ovitrelle kullandım dr um 2 yumurtamın çatladığını söledi.reglime 4 gün kaldı canım hep ekşi şeyler istiyo halsizlik ve bel agrım var..inş bu ay kırmızıları görmem ama günler geçmek bilmiyorrrrr...
günaydın kızlar benimde 1 eylül adet günümdü ama 1-2 gün ileri atabiliyor fakat ne adet nede hamilelik belirtim yok sadece önceden idrarımı tutabilirken 2 gündür sık tuvalete çıkmaya başladım ve idrarımı tutamıyorum bu belirtimidir bilemedim bu konuyla alakalı pekte bilgim yok
ama işallah hamileyimdir
hamilelik belirtilerinden biri de sık idrara çıkma diyorlar canım inşallah hamilesindir