- Konu Sahibi elanaz_efe
-
merhaba. inşallah bu ay bebeğinin müjdesini alırsın. annelik çok güzel bir duygu olsa gerek.düşüncesi bile insanı heyecanlandırıyor. inan aynı şekilde ben de çok istiyorum. bu ay çok umutlandım bütün belirtileri yaşadım nerdeyse ama sanırım adet olucam. sabırlı olmalıyız. moral bozmadan denemeye devam etmeliyiz.
aminn canım, inş. herkes kavuşur bu ay bebeğine.Kızlar Allah hepimize nasip etsin inşallah ya aşağı yukarı hepimizinki en geç 10 güne belli olur galiba
bakalım kimlerden fgelcek hayırlı haberler
inşallah verceklerden biride ben olurum
inş. olmazsın adet..hiç belli olmuyor ki bu belirtiter kişiden kişiye değişiyor,insanın kafasını o karıştırıyor zaten:)bende sabah kalkınca adet olacam düşüncesine kapıldım yada başka bişey wardır dedim.bu bi kaç günü başka şeylerle uğraşarak geçirmeyi düşünüyorum kafam takılmasın diye.ama gelişmeleri yazarsan sewinirim.:)
adetm 8 eylül gibi belirtilerim hala kasık ağrısı solda ama göğüslerimde bişi yok sadece bu kasık ağrısı bakalım nolucak bebeğimmi yerleşio :) ama ilk ayımız hayırlısı bide göbeğimin altında koyu çizgi belli bellirsiz oluşuo gibi banamı öle gelio bilmiyorum ama delirces galiba belirti aramaktan :)
bide saçlarım dökülüoo baktım oda belirtimş hayırlısı diyelim umutlanmıyım diyorum sonrada testmi yapsam diyorum ama daha bi hafta war adete
ben de sabaha adet olmayı bekliyordum daha bişey yok. gece bir de rüyamda tostoparlak bir erkek çocuğum olduğunu gördüm. o kadar tatlıydı ki. allahım isteyen herkese nasip etsin. senin ne zaman adet tarihin?
bende gördüm o rüyayı hatta bi çok kez...hepsinde aynı bebekti. çok rahat taswir edebiliyorum her bi yanını:) benim tarih 2'si canım 2 gün war,bugün dışarı attım kendimi daha yeni geldim ewe ağrılarım çoğaldı leğen kemiklerim ağrıyoradet olacam diye okadar korkuyorum ki,şuan tuwalete bile gitmemek için sallanıyorum.bide bende kaşıntı war burnum göz kapaklarım we arada kasıklarım kaşınıyor sendede oluyormu bunlar..
merhaba kızlar bende pazartesi günü adet olmam gerekiyor ben bugün test yaptım ve naegatif çok üzgünüm şuan sizce erken mi yaptım ne dersiniz
inşallah hadi bakalım ayın 2sine bir şey kalmamış.ama sonuç ne olursa olsun moral bozmak yok yola devam:) benim bugün adet olmam gerekiyordu olmadım. 3 akşamdır bel ağrısından oturamıyorum. göğüslerim acıyor. kasıklarım da başladı dün gece. gündüzleri iyiyim ama akşamları oturamıyorum halsizlikten. eşim doktora gidelim diye yalvarıyor. biliyorum cahillik ama napayım istemiyorum hiç birşeyle yüzleşmek. belki başka bir rahatsızlığın belirtisidir bunlar. ya da psikolojik. yani önce kendim göreyim diyorum.daha önce 2 kere bekledim o kan tahlili sonuçlarını hastane bahçesinde sonuçta ağlamaktan gözlerim kurudu adetin gecikmesini bekleyeceğim inatla. adetten 3 gün önce baktığımda negatifti.aksi gibi pazartesi de yeni bir işe başlıcam.of of ne bu kadınların çektiği kardeşim. biz bunları dert edelim adamlar tvde maç yorumu izlesin:))
sana yazdıktan sonra banyoya girdim duş almaya we adet olmuşum çok azbanyodan ağlamaktan çıkamadım başım ağrıyor,bilmiyorum şimdide ağrı falan yok normalde adet başladığı gün sancıdan ölürdüm,nekadar aptal hissediyorum ya hala kendimi kandırıyorum.bu defa kötü oldum we yorgun hissediyorum artık kendimi,inş. senin wardır bişeyler.haftasonu ewde olmayacağım yazlığa gidiyorum döndüğüm zaman senin güzel haberlerini alırım inş..
gerçekten erken. aynı hataya ben de düştüm. sonuç negatif tabiki de. psikoloji bozmaktan başka bir işe yaramıyor. başka şeylerle oyalanmaya çalış adet günün gelene kadar ya da kan tahlili yaptırabilirsin pazartesi.
arkadaşlar merhaba ben tam 7 seneyi bitirdim olmadı ama hala bekliyorum arada asılama tüp bebek tedaviler falan fistan cok denememiz oldu bakalım hayırlısı kısmet ne zaman belli değil ben bu gün adet olmam lazımdı ama bazen belli olmuyor 4 ağustosta olmuştum en gec 30 gün de bir olurum geneldede 27 günde bir olurum bekliyorum göğüslerim cok hassas adet belirtilerimi yasadım ve gecti mide ağrısı kasık hareketlşiliği falan sadece meme uçlarım cok hassas bu ay bakalım rabbimden umudumu hiç kesmedim sizde kesmeyin inşallah bebeklerimizi kucağımıza alacağız hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?