merhaba kızlar;
Biliyorum ki herkes her ay ayrı ayrı umutlarla yazıyor buraya,ben yeni üye oldum bugün,artık dayanamadım :) ama sürekli merak ettiğim şeylerin cewabını almak için okuyordum yazdıklarınızı.Ben 4 yıllık ewliyim we eşimi zorla ikna ederek artık bebk yapma çabalarına başladık.Mayıs ayından bu yana olmadı,her ay içten içe yıkılıyorum,gizli gizli gözlerimi dolduruyorum we her ay kendi kendime en ufak belirtide inş. diyorum. Ben onun hayaliyle yaşıyorum,onun sıcaklığını,minicik ellerini,ayaklarını hayal edip duruyorum.Piskolojik olarak etkileniyorum biliyorum ama sanki bu ay farklı gibi,yinede kulak wermemeye çalışıyorum bu duruma sonucu kötü olur diye.Bi haftadan fazla kasıklarımda batma war özellikle otururken we uzanırken oluyor adet sancısı desem daha war, gerçi az kaldı ama adet sancılarım başladımı geçmez we adetimden bi kaç gün önce başlar bu sadece oturrken we çok ayakta kaldığımda başlıyor,şuan bile sol tarafımda baskı we batma war halsizlik we çarpıntı cabası.sat 5 Ağustos tu we bu ay yumurtlama tarihlerimi öncesi we sonrası tam anlamıyla değerlendirdim ..bilmiyorum artık okuduklarımdan we bi kaç aydır yaşadıklarımdan kafam allak bullak,ben sadece istiyorum..Allah'ım bütün isteyenlere sağlıklı bi bebk wersin.bi kaç gün sonra doğum günüm inş. banada güzel bi hediye olur :)