bu ay mı başlamıştın yoksa ay öyleyse eğer bana iyice umut olacaksın canım.çok zor zamanlar atlattık bu ay.eşime güzel Bi haber vermek istiyorum bu ay.ben gittigidiyor dan 35 tl ye 50 adet aldım.
laboquick ve cok sukur onun vesilesiyle hamileyim
ve ilk kez kullandım :)
Bunu bende istedim ama 8 aydır benek düşünüyoruz ve heray olumsuz yanıtlar alınca çok üzülüyorum eşimde bu durumu sevmiyor.. O yüzden adetin biraz geçsin öyle yaparız testi dedi zaten..Bilge Hanım bi de gebelik testi yapın derim eczaneden alıp.
hemen getiriyorlar mı peki canım?
bu ay mı başlamıştın yoksa ay öyleyse eğer bana iyice umut olacaksın canım.çok zor zamanlar atlattık bu ay.eşime güzel Bi haber vermek istiyorum bu ay.
Anladım cnm akıntı farklı geliyıyo oncekilerden sorayım dedim insallah vardır
bebis testi yaptırınca ogrenicez artık: )
Kızlar daha önce buraya yazmıştım,adetime az kaldı ama sanırı hamiş değilim diye.Az önce test yaptım,size fotounu yolluyorum,galiba var gibi bir minnoş haa ne dersiniiz?
caaanııım çok teşekkür ederim,nasıl mutlu oldum yaa :)Bence var gülüm hayırlı olsun :) ben daha silik cizgiyle öğrendim
Can
caaanııım çok teşekkür ederim,nasıl mutlu oldum yaa :)
Canım kan testi için korkuyoruz eşim de ben de.Daha yolun başındayız,ya hamiş değilsek hayal kırıklığı olur ve bir dahaki seferlere umutsuz oluruz diye.ama yarın saabah da yapcam daha kırmızı çıkarsa,kan testine kesin gidicem :)kan testi ile netleştire bilirsin canım bak bu test te değerim 60 çıkmıştı.
Thé
Canım kan testi için korkuyoruz eşim de ben de.Daha yolun başındayız,ya hamiş değilsek hayal kırıklığı olur ve bir dahaki seferlere umutsuz oluruz diye.ama yarın saabah da yapcam daha kırmızı çıkarsa,kan testine kesin gidicem :)
hadi inşallah canım çok yardımcı oldun,teşekkr ediyorum :)çıkar canım kesin git gide her gün koyulasiyor çizgi :) gene Paylaş buraya hadi bakalım inşallah senledir. ama teste göre bebis gelmiş
Kızlar daha önce buraya yazmıştım,adetime az kaldı ama sanırı hamiş değilim diye.Az önce test yaptım,size fotounu yolluyorum,galiba var gibi bir minnoş haa ne dersiniiz?
oh iyi iyi canım belki yerleştiği yer kılcal damarlara gelmiştir ondandır daha sıkı tutunuyordur bebişininşallah canım Sağol yatıyorum.
çok şükür kanama yok kesildi o teselli ediyor beni agrimda yok
Kizlar kan testini ac karnina mi yaptirmak lazim ? Bide test cubuklarinda hamileysek ne kadar zaman sonra belli olur
Canım ben de vajinismusluydum,geçen sene tedavi oldum,doktorum ilk üç ay çocuk yapmayın demiştiMrb arkadaslar bnde 10 kasimda vajinismusu yendim adetime 10 gun vardi ama hasta oldm maalesef ama bu ayin 13ne adet tarihim insallah olmam. Buarada idrar yollarm enfeksyn kapmis belki hamileymdr dye ilac kullanmyrm cok rahatsizimbu arada hayrli olsn bebegn visneli turtam :* :)
Canım ben de vajinismusluydum,geçen sene tedavi oldum,doktorum ilk üç ay çocuk yapmayın demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?