oh iyi iyi canım belki yerleştiği yer kılcal damarlara gelmiştir ondandır daha sıkı tutunuyordur bebişin
Cinsel hayatın oturana kadar yapma demişti.Ankarada Süleyman Eserdağ'da tedavi olmuştum ben.Nedeeennn??
Cinsel hayatın oturana kadar yapma demişti.Ankarada Süleyman Eserdağ'da tedavi olmuştum ben.
Pekimadem,kendini hazır hissediyorsan sorun yok :)Hayırlısıyla hamiş olursun inş.Ben vajinismus korkumu coktan yenmistm esimde sorun ckti onu bekledim . Iliskimizde sorun yk sukur. Ama enfeksiyon kaptim kremdenilac verdi doktor gecti. Snra bi daha krem kullandk yine oldu. Hamile olablrm ihtimalyle kullanmym ilaci. Cnm aciyo .
Amin insallah tskkr edrm :)Pekimadem,kendini hazır hissediyorsan sorun yok :)Hayırlısıyla hamiş olursun inş.
bnm regly tam olarak dün bitti işte.yarın alayım başlayayım bakalım inşallah tuttururuz bu kez.ben şmdi sipariş vereym o zmn.eczanede bulunmaz mı peki cnm?canım Kasım ay 3 kasımda regl oldum 6 kasımda bitti hemen başladım 17.gün pozitif gördük ertesi gün silindi çok şükür tutmuş :) inşallah sendede ise yarar
Ovülasyon testinde pozitifi gördüğünüz günü mü yoksa silikleştiği günü mü değerlendirdiniz?ben gittigidiyor dan 35 tl ye 50 adet aldım.
laboquick ve cok sukur onun vesilesiyle hamileyim
ve ilk kez kullandım :)
eczanedə 5 tanesi 50 tl canım :/bnm regly tam olarak dün bitti işte.yarın alayım başlayayım bakalım inşallah tuttururuz bu kez.ben şmdi sipariş vereym o zmn.eczanede bulunmaz mı peki cnm?
Ovülasyon testinde pozitifi gördüğünüz günü mü yoksa silikleştiği günü mü değerlendirdiniz?
İnşallahhem pozitif günü hep ertesi günü Birtanem :) hadi inşallah bu ay tutturur yeni yıla hamış olarak girersiniz :)
inşallah cnm benim.çok zor zamanlar geçiriyorum eşim o kadar hayal kırıklığına uğrayınca artık benide kendinide yıpratma dedi.her belirtini hamilelk sanıp kendini de yıpratıosun dedihem pozitif günü hep ertesi günü Birtanem :) hadi inşallah bu ay tutturur yeni yıla hamış olarak girersiniz :)
inşallah cnm benim.çok zor zamanlar geçiriyorum eşim o kadar hayal kırıklığına uğrayınca artık benide kendinide yıpratma dedi.her belirtini hamilelk sanıp kendini de yıpratıosun dedibu ay ondan habersz sessiz sedasız çabalıycam cnm.inşallah o güzel anı paylaşabilirim onunla bu ay :)
cnm oluyor ama hani kadınlarda akıntı hemen hemen her zaman olabiliyor her hangi bir sebebe bağlı malum.ondan şansa bırakmak istemiorumBu arada kızlar yumurtlama belirtisi olan o şeffaf yapış yapış olan uzayan akıntı gelmiyor mu sizde ovulasyon için test yapıyorsunuz?
kız deli ballar,kaymaklar,pekmezler,tereyağlar.nasıl bakıorum ona bi blsen hele bi çocuk olsun sorcam şuan halnden memnuninşallah canım benim hadi bakalım :)
bende eşime soylemedim He bide pozitif günü ilk önce esine bir Türk kahvesi icir sonra ilişkibiz öğle yaptık
bnce hiçşansa brakma al hmen dene başla yani cnmBende bu ay kalmazsam ovulasyon testi alrm . Benm daha ilk duzgun denemem diyeblrm
Cnku daha yeni vajinismusu yendm:) smdiden stresliym yaa
bnce hiçşansa brakma al hmen dene başla yani cnm
cnm oluyor ama hani kadınlarda akıntı hemen hemen her zaman olabiliyor her hangi bir sebebe bağlı malum.ondan şansa bırakmak istemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?