Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Cinsel hayatın oturana kadar yapma demişti.Ankarada Süleyman Eserdağ'da tedavi olmuştum ben.

Ben vajinismus korkumu coktan yenmistm esimde sorun ckti onu bekledim . Iliskimizde sorun yk sukur. Ama enfeksiyon kaptim kremden ilac verdi doktor gecti. Snra bi daha krem kullandk yine oldu. Hamile olablrm ihtimalyle kullanmym ilaci. Cnm aciyo .

Ben vajinismus korkumu coktan yenmistm esimde sorun ckti onu bekledim . Iliskimizde sorun yk sukur. Ama enfeksiyon kaptim kremden ilac verdi doktor gecti. Snra bi daha krem kullandk yine oldu. Hamile olablrm ihtimalyle kullanmym ilaci. Cnm aciyo .
Pekimadem,kendini hazır hissediyorsan sorun yok :)Hayırlısıyla hamiş olursun inş.

canım Kasım ay 3 kasımda regl oldum 6 kasımda bitti hemen başladım 17.gün pozitif gördük ertesi gün silindi çok şükür tutmuş :) inşallah sendede ise yarar
bnm regly tam olarak dün bitti işte.yarın alayım başlayayım bakalım inşallah tuttururuz bu kez.ben şmdi sipariş vereym o zmn.eczanede bulunmaz mı peki cnm?

hem pozitif günü hep ertesi günü Birtanem :) hadi inşallah bu ay tutturur yeni yıla hamış olarak girersiniz :)
inşallah cnm benim.çok zor zamanlar geçiriyorum eşim o kadar hayal kırıklığına uğrayınca artık benide kendinide yıpratma dedi.her belirtini hamilelk sanıp kendini de yıpratıosun dedi bu ay ondan habersz sessiz sedasız çabalıycam cnm.inşallah o güzel anı paylaşabilirim onunla bu ay :)

Bende bu ay kalmazsam ovulasyon testi alrm . Benm daha ilk duzgun denemem diyeblrm
Cnku daha yeni vajinismusu yendm:) smdiden stresliym yaa

inşallah canım benim hadi bakalım :)
bende eşime soylemedim He bide pozitif günü ilk önce esine bir Türk kahvesi icir sonra ilişki biz öğle yaptık

Bu arada kızlar yumurtlama belirtisi olan o şeffaf yapış yapış olan uzayan akıntı gelmiyor mu sizde ovulasyon için test yapıyorsunuz?

Bu arada kızlar yumurtlama belirtisi olan o şeffaf yapış yapış olan uzayan akıntı gelmiyor mu sizde ovulasyon için test yapıyorsunuz?
cnm oluyor ama hani kadınlarda akıntı hemen hemen her zaman olabiliyor her hangi bir sebebe bağlı malum.ondan şansa bırakmak istemiorum

inşallah canım benim hadi bakalım :)
bende eşime soylemedim He bide pozitif günü ilk önce esine bir Türk kahvesi icir sonra ilişki biz öğle yaptık
kız deli ballar,kaymaklar,pekmezler,tereyağlar.nasıl bakıorum ona bi blsen hele bi çocuk olsun sorcam şuan halnden memnun

Bende bu ay kalmazsam ovulasyon testi alrm . Benm daha ilk duzgun denemem diyeblrm
Cnku daha yeni vajinismusu yendm:) smdiden stresliym yaa
bnce hiçşansa brakma al hmen dene başla yani cnm

cnm oluyor ama hani kadınlarda akıntı hemen hemen her zaman olabiliyor her hangi bir sebebe bağlı malum.ondan şansa bırakmak istemiorum

ilk hamileligimde açıkçası yumurtlama günü nedir onu bilmiyordum simdi ama biliyorum ve yumurtlama gunlerimde sasmiyor surekli oluyor bu ay deneyecegim ilk kez 2. icin bakalim kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…