bnm bide adet braz duzensizleşti.kasım 1 de oldum sonra aralık 2 bu ayda çarşamba olmayı brkliodum aralık btmeden 29 unda oldum cnm nasıl hesap yapam ben şmdi bunailk hamileligimde açıkçası yumurtlama günü nedir onu bilmiyordum simdi ama biliyorum ve yumurtlama gunlerimde sasmiyor surekli oluyor bu ay deneyecegim ilk kez 2. icin bakalim kismet
hayırlısı olsun cnm bnm bu çatlatma iğnesi için beni Bi bilgilendirsen ya,hangi durumlarda gerekio.sende normalde çatlama olmuyor mu ki iğne gereksinimi duyuyor doktor cnm merak ettmMerhaba.İyi geceler kızlar. Uyuyamadim yazayım dedim. Gecen ay kimyasal gebelik gecirmistim. Bu ay yumurta takibi yapıldı bugün kontrolum vardı yumurtam 21mm olmuş. Çatlatma ignesi yapılcak yarın. Çok heycanlıyim. Ins. Bu sefer hayırlısiyla bebisime kavusurum. İsteyen herkess inş...
bnm bide adet braz duzensizleşti.kasım 1 de oldum sonra aralık 2 bu ayda çarşamba olmayı brkliodum aralık btmeden 29 unda oldum cnm nasıl hesap yapam ben şmdi buna
kızlarrrr ne oldu test yaptınız mı
Bak adet günlüğü programi indir telefonuna. Senin yerine dogurganlik donemini hesaplasin ayrica adet gununu belirlesin. Iliski yasadigin gunleri bile kaydedebilirsin. Ben dogurganlik donemime bakiyorum adet günlüğü programindan gercektende o donem de yumurtam catliyor tavsiye ederim.
Benimde bu ayın 14 ü gelecek adetim. 9 gün var ve hamile olmayı umuyorum artık. Aşırı sabırsızım artık.7 aydır hep hüsran nolur dua edin kızlar.bu ay mutlu olim artık.
Şimdi canım benim adet belirtilerim her zaman 10 ,12 gün kala başlar. Göüslerim şişer agrır.vucudu şişer,gaz olmaya başlar kasılmalar başlar.duygusallaşırım,gergin olurum soguk ter atsrım,kasıklarımda sancı olur.yine öyleyim ,ama bu ay çok sıkı çalıştım bebek için hesaplmalar vs inş tutmustur diyorum. Dua et canım.:) rabim bizlere hayırlısıyla göndersin artık bebişlerimiziBenmde bu ayin 13 u :) herhangi bir belirtin var mi bnm belim agryo bi kac fsaattr
Şimdi canım benim adet belirtilerim her zaman 10 ,12 gün kala başlar. Göüslerim şişer agrır.vucudu şişer,gaz olmaya başlar kasılmalar başlar.duygusallaşırım,gergin olurum soguk ter atsrım,kasıklarımda sancı olur.yine öyleyim ,ama bu ay çok sıkı çalıştım bebek için hesaplmalar vs inş tutmustur diyorum. Dua et canım.:) rabim bizlere hayırlısıyla göndersin artık bebişlerimizi
saol canım. benim yumurtam büyüyor ve çatlıyor ama buna rağmen birtürlü hamile kalamadım. geçen ay kimyasal oldu işte. doktorumda süreci hızlandırmak için önce klomen denenen yumurta geliştirici hapı verdi onu kullandım yumurtam büyüdü çatlama boyutuna gelincede iğneyi verdi öğlen vuruncam inş. bunu yapmasının nedeni yumurtlamayı çatlamayı şansa bırakmamak. tam çatlama olduktan sonra ilişki günlerini şansa bırakmadan direk değerlendirmek yani. İnş. anlatabilmişimdir. :)hayırlısı olsun cnm bnm bu çatlatma iğnesi için beni Bi bilgilendirsen ya,hangi durumlarda gerekio.sende normalde çatlama olmuyor mu ki iğne gereksinimi duyuyor doktor cnm merak ettm
teşekkür ederim deniycem :)Bak adet günlüğü programi indir telefonuna. Senin yerine dogurganlik donemini hesaplasin ayrica adet gununu belirlesin. Iliski yasadigin gunleri bile kaydedebilirsin. Ben dogurganlik donemime bakiyorum adet günlüğü programindan gercektende o donem de yumurtam catliyor tavsiye ederim.
anladım canım teşekkür ederim.ne için yapıldığını biliyordum da hangi durumlarda kullanıldığını bilmiyordum.hadi bakalım hayırlısı olsun öyleyse güzel Bi haber ver bize bu ay :)saol canım. benim yumurtam büyüyor ve çatlıyor ama buna rağmen birtürlü hamile kalamadım. geçen ay kimyasal oldu işte. doktorumda süreci hızlandırmak için önce klomen denenen yumurta geliştirici hapı verdi onu kullandım yumurtam büyüdü çatlama boyutuna gelincede iğneyi verdi öğlen vuruncam inş. bunu yapmasının nedeni yumurtlamayı çatlamayı şansa bırakmamak. tam çatlama olduktan sonra ilişki günlerini şansa bırakmadan direk değerlendirmek yani. İnş. anlatabilmişimdir. :)
inşallah cnm ya çok istiyorum. hayırlısıyla salıkla hepimizin isteyen herkesin bebişleri gelsin artıkkAn
anladım canım teşekkür ederim.ne için yapıldığını biliyordum da hangi durumlarda kullanıldığını bilmiyordum.hadi bakalım hayırlısı olsun öyleyse güzel Bi haber ver bize bu ay :)
Rüyamda hep hamilelik testi yapıyordum hep pozitif çıkıyordu gerçek olmasini o kadar isterdim ki. Adete son 6 gün cok umutlanmak istemiyorum ama elde degil goguslerim 7 gun kala acimaya basladi uclardan bi degisik aciyo. Test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi. Hayır olsun inşallah malum olmuştur
daha 6 gün var testlerim negatif çıkıyor ama ovulasyon testi silik çıkıyo kafam çok karıştı ümitlenmek istemiyorum ama hep içimde bir ses varmış gibi hissettirio şu mübarek cuma günü Rabbim dualarımızı kabul etsn ,nş.canım ben rüyamda hamile olduğumu gördüm sonra sabah uyandım test yaptım oda ne pozitif
ben bu şekilde ögrendim
daha 6 gün var testlerim negatif çıkıyor ama ovulasyon testi silik çıkıyo kafam çok karıştı ümitlenmek istemiyorum ama hep içimde bir ses varmış gibi hissettirio şu mübarek cuma günü Rabbim dualarımızı kabul etsn ,nş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?