Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Hayırlısıyla atlat bugünleri...
Gecmis olsun bende dua edicem senin icin insallah bi sorun cıkmaz ..Selam kızlar doktordan geldik.
akşam 8 gibi 2 damla pembe 3-4 damla kahverengi lekeler başlamıştı hemen acile koşştuk.
kan verdik değerim 60tan 244 olmuş. doktor düşük tehlikesi olabilir dedi 1 hafta yatıcam..
Allahım bebeğimi sen bağışla bana diye hep dua ediyorum
ilaç verdi işte bakalım
İnsallah sagol :)Evet yapılıyor gönlüne göre olur inş
Gecmis olsun bende dua edicem senin icin insallah bi sorun cıkmaz ..
Galiba bu ayda tutmadi bebegim adet agrisi gibi karnim agrimaya basladi gögsumun ucu deil yan taraflari aciyor akintim dvm ediyor ov testinde silik cizgi cikti herseyden medet umar oldum Allahim ne zormus beklemek gurban oldugum allahim bebek bekleyen butun herkesi sevindir aminnnnnn[/QUOTE
İnsallah canımçok sağol gülüm inşallah atlatırız.
By arada duan için allah razı olsun .. inşallah en kısa zamnda seninde hamişlik haberini alırız
çok geçmş olsun canım iyice dinlen yorma kendini inş güzel haberler olurçok sağol gülüm inşallah atlatırız.
By arada duan için allah razı olsun .. inşallah en kısa zamnda seninde hamişlik haberini alırız
çok geçmş olsun canım iyice dinlen yorma kendini inş güzel haberler olur
Ne güzel çok sevindim bize de dua edin bol bol. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Diğer aylardan farklı birşeyler varmiydi.Kizlar kan sonucumu aldim bugun hamileymisim cok sukurrabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.
Geçmiş olsun çok dikkat etçok sağol gülüm inşallah atlatırız.
Ne güzel çok sevindim bize de dua edin bol bol. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Diğer aylardan farklı birşeyler varmiydi.
Geçmiş olsun çok dikkat et
çok geçmiş olsun canım Allah sana bağışlasın bebişini bol bol dinlen hiçbir şeycik olmaz inşallahhSelam kızlar doktordan geldik.
akşam 8 gibi 2 damla pembe 3-4 damla kahverengi lekeler başlamıştı hemen acile koşştuk.
kan verdik değerim 60tan 244 olmuş. doktor düşük tehlikesi olabilir dedi 1 hafta yatıcam..
Allahım bebeğimi sen bağışla bana diye hep dua ediyorum
ilaç verdi işte bakalım
canm çok dikkat et ben o hatayı yaptım hep ayakta durdum dışarı çıktım birşey olmaz sandım ama bebeğimn kalbi durdu. iş falan yapma devamlı uzan ayaklarını dikle hafifsağol canımın içi inşallah 8 gün sonra ultrasona giricem hayırlısı olur inşallah bebişimi görürüm
aynı şeyi bende yaşıyorum çok merak ettim şimdi neden acabaVisneli turtam bugun kan testi yaptırmaya gidecektim yagmurdan gidemedim kaldi.sana bisey sormak istiyorum
Adetim gecikti ve hafif sancım var kac gundur camasırımdada ıslaklık hissediyorum bakıyorum bisey yok arada beyaz akıntım oluyo coz az ve sol tarafımda bi baskı hissediyorum bisey kasılıyo rahmimde sanki
sende olmusmuydu boyle bisey o kadar
karısıgımki bebek varmi yokmu anlayamadım
çok geçmiş olsun canım Allah sana bağışlasın bebişini bol bol dinlen hiçbir şeycik olmaz inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?