• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canm çok dikkat et ben o hatayı yaptım hep ayakta durdum dışarı çıktım birşey olmaz sandım ama bebeğimn kalbi durdu. iş falan yapma devamlı uzan ayaklarını dikle hafif
aa tamam canım yok dışarı çıkmayacam evdeyim ve yaticam 1 hafta.
ilaclaeimida alıyorum. Kanamada yok suan..

kizlar bu ayda nasip degilmis uzun bi sure girmicem kendinize dikkat edin rabbim hakkimizda hayirlisini versin.@visneli turtam allaha emanet ol bebisine iyi bak hepinize huzurlu gunler.by by

Üzüldüm Birtanem çok özletme ama kendini ;)
sende allaha emanet ol allah razı olsun Birtanem

Benimde iki gün geçti adetimin üstüne.. Sırtım çok ağrıyo :/ hamile arkadaşlar 4.hafta belirtileriniz nelerdi ??

Visneli turtam bugun kan testi yaptırmaya gidecektim yagmurdan gidemedim kaldi.sana bisey sormak istiyorum
Adetim gecikti ve hafif sancım var kac gundur camasırımdada ıslaklık hissediyorum bakıyorum bisey yok arada beyaz akıntım oluyo coz az ve sol tarafımda bi baskı hissediyorum bisey kasılıyo rahmimde sanki
sende olmusmuydu boyle bisey o kadar
karısıgımki bebek varmi yokmu anlayamadım

şekerim benimde şu gibi akıntı oldu.
kasigimda sanki bişi cimciklrr mis gibi oldu.
Rahim ağrısı cekmedim canım.
inanirmisin pek bişide hissetmedim aslında
sadece yumurtlama gunumden sonra göğüslerim şişti ve aciyorlar hala

Test yaptınız mı? Benim hamileliğimin 3. haftasında rahim üzeri ve de koltuk altlarım da kaşınma oldu ve de çok yoğun gaz.
Canım ben çatlatma iğnesi oldum bu ay ve iğneden 9 gün sonra dayanamadım test yaptırdım ve sonucum 4 çıktı.. Erken tahlil yaptırdığım için ve sıfır değer olmadığı için biraz içimde ümit var.. Sırtında ço yoğun bir ağrı var ve sol kasığımda iğne batırılmış gibi ağrılarım oluyo.. Adetimi iki gün geçti :( tahlili erken yapmışım değil mi??

Bakın ilk hamileliğimde adetimin üzerinden 4 gün geçmişti ve 82 idi değer hatta doktor var mı yok mu bişey diyemem 2 hafta sonra tekrarlayalım dedi. Ve ben bebeğimi dünyaya getirdim. Hamilelik olmazsa 0.100 yazıyor sanırım siizn 4 müş bence tekrarlayın testi

Canı
canım aman çok dikkat et kendine ve bebişimize :) dinlen yorma hiç kendini.doktor ne derse öyle hareket et.habersiz bırakma beni

Tamam canım donmussun çok şükür :)
ediyorum canım bebisime bişi olmasın 1 ay yatmaya razıyım yeterki kı iyi olsun o

Bakın ilk hamileliğimde adetimin üzerinden 4 gün geçmişti ve 82 idi değer hatta doktor var mı yok mu bişey diyemem 2 hafta sonra tekrarlayalım dedi. Ve ben bebeğimi dünyaya getirdim. Hamilelik olmazsa 0.100 yazıyor sanırım siizn 4 müş bence tekrarlayın testi
Testi tekrarlamak istiyorum ama eşim ısrarla Pazartesi yaptıralım diyo.. Bende onu dinleyip bu ay 5 gün gecikmeden sonra yani Pazartesi testi yaptırcam.. En doğru sonucu o zaman alırım herhalde.. İnşallah bu ay umut dolu olur..

Testi tekrarlamak istiyorum ama eşim ısrarla Pazartesi yaptıralım diyo.. Bende onu dinleyip bu ay 5 gün gecikmeden sonra yani Pazartesi testi yaptırcam.. En doğru sonucu o zaman alırım herhalde.. İnşallah bu ay umut dolu olur..

İnşaAllah Bilge Hanım hakkınızda ne hayırlı ise o olsun

Kızlar bu ovulasyon testlerinden bana hangisini önerirsiniz.yarın alcam inşallah başlayacağım.çok pahalıda olmadın bide tutturamazsam bu ayda verdiğim paraya acırım :D önerilerinizi bekliyorum umarım bu ay tuttururum

Kızlar bu ovulasyon testlerinden bana hangisini önerirsiniz.yarın alcam inşallah başlayacağım.çok pahalıda olmadın bide tutturamazsam bu ayda verdiğim paraya acırım :D önerilerinizi bekliyorum umarım bu ay tuttururum

ben gittigidiyor dan 35 tl ye 50 adet aldım.
laboquick ve cok sukur onun vesilesiyle hamileyim
ve ilk kez kullandım :)

So
Tamam canım donmussun çok şükür :)
ediyorum canım bebisime bişi olmasın 1 ay yatmaya razıyım yeterki kı iyi olsun o
ma hayatım bırakmadım sizi :) bnde yarın ovulasyon testi alcam bu ayda böyle deneyeceğim bakalım.

şekerim benimde şu gibi akıntı oldu.
kasigimda sanki bişi cimciklrr mis gibi oldu.
Rahim ağrısı cekmedim canım.
inanirmisin pek bişide hissetmedim aslında
sadece yumurtlama gunumden sonra göğüslerim şişti ve aciyorlar hala
Anladım cnm akıntı farklı geliyıyo oncekilerden sorayım dedim insallah vardır
bebis testi yaptırınca ogrenicez artık: )

Back