- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
Sadece göğsüm şiş ve hassas canım o da belirti değil sanırım adet belirtisi de olabilir çünküiyi tamam belirti var mı?
bizim bir arkadaş kaldı sadece göğüs hassasiyeti var dı ? Sen zaten daha önce hamile kalmıştın değil mi? benzwemiyor mu hiç onlara..Sadece göğsüm şiş ve hassas canım o da belirti değil sanırım adet belirtisi de olabilir çünkü
daha çok gençsin bunu söylemek için çok erken bence.Gunaydin mi desem tunaydin mi desem kizlarr artik kime hangisi uygunsaa ☺ nasilsiniz adet tarihime son 6 gun biraz biraz kasik agrim var acaba bebis var mi yok mu hic bi fikrim yok su an zaten bu ayda olmazsa artik umidi kesecegim surekli hamilelige odaklanmam yordu beni
Kaldım canım diğerinde göğüs hassasiyetim bata 2-3 gün kala tamamen geçmişti bi de vücudumun çeşitli yerlerine kramp fln giriyodu sürekli şu anda öyle bişey yok ama o zaman folik asit takviyesi almıyodum belki onunla ilgili olabilir diye düşünüyorum bi de adetime son 5 gün kala erken regl olucakmışım gibi kasık ağrılarım olmuştu şu anda o da yokbizim bir arkadaş kaldı sadece göğüs hassasiyeti var dı ? Sen zaten daha önce hamile kalmıştın değil mi? benzwemiyor mu hiç onlara..
Yok surekli umut kesmek degil benimki su stresi atmak sadece cok takiyorum genc ve daha tazeyiz 5 ay olacak buna ragmen cok takiyorum o yuzden bi kessem su umidi her ay hamilelik diye beklemesem daha iyi olacak banada esimede zarar bendeki bu stresdaha çok gençsin bunu söylemek için çok erken bence.
O zaman kötümüş kuzum ya kraker falan bulundur yanında leblebi vs meyve ye meyve tutar insanıyok cnm çalışıyorumve işyerinde mide bulantısı zor gidiyor
Biraz daha var sanki zamanı kuzumGunaydin kizlar sabah ilk idr ile erken basladium ovs testlerim @shojiperihan08 @gibiyim @bebegim seni bekliyorum yorumlariniza acik
yolun başı ben hiç korumasız 18 ayda kalmıştım 1 yıldan öncede dr gelmeyin diyor zaten rahat olmanı tavsiye ederim.Yok surekli umut kesmek degil benimki su stresi atmak sadece cok takiyorum genc ve daha tazeyiz 5 ay olacak buna ragmen cok takiyorum o yuzden bi kessem su umidi her ay hamilelik diye beklemesem daha iyi olacak banada esimede zarar bendeki bu stres
özellikle attım erken yumrt için 12 gün yumurtlayacağımBiraz daha var sanki zamanı kuzum
Senin benle döngün aynı canım ben de hep 12 de yumurtluyorumözellikle attım erken yumrt için 12 gün yumurtlayacağım
evet canım aynen geçen ay kaçırdım diye erken den hergün yapacağım kaçırmamak için.Senin benle döngün aynı canım ben de hep 12 de yumurtluyorum
İyi yapıyosun canım bazen değişebilir riske atmamak akıllıcaevet canım aynen geçen ay kaçırdım diye erken den hergün yapacağım kaçırmamak için.
Aynen geçen ay bende kaçırdım bu ay erken başlıycam o yüzdenevet canım aynen geçen ay kaçırdım diye erken den hergün yapacağım kaçırmamak için.
atarsın testleri bakarız. :)Aynen geçen ay bende kaçırdım bu ay erken başlıycam o yüzden
bakalım artık hayırlısı..İyi yapıyosun canım bazen değişebilir riske atmamak akıllıca
Birsey sorabilirmiyimbakalım artık hayırlısı..
tabii sorun.Birsey sorabilirmiyim
Ya nekadar bilirsin bilmiyom ama yinede paylasmak ve sormak istedim dun benim adet gunumdu ve adet olmadm ama onun oncesinden kasik aqrilarim baslamisti ve halada devam ediyo bu qebelik belirtisi olabilirmitabii sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?