- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Gunaydin kizlar sabah ilk idr ile erken basladium ovs testlerimshoji @perihan08 @gibiyim B bebegim seni bekliyorum yorumlariniza acik
Gunaydin kizlar sabah ilk idr ile erken basladium ovs testlerimshoji @perihan08 @gibiyim B bebegim seni bekliyorum yorumlariniza acik
günaydın hanımlarrr . iyi bir hafta geçirmenizi dilerim. vee iyi haberlerle gelin inşlallah
Günaydın tatlım dualarını bekliyoruz
BİLİYORUM ERKEN BAŞLADIM KAÇIRMAYAYIM DİYE :)cnm biraz daha zamanın var ikiside koyu olması lazım
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar yine 4 gün gecikmeli adet oldum
aynen canım devam her sabah pik olana kadar..Silik tatlım beklemeye devam
Tarih ayni bende beklemedeyim umutsuz bi sekilde her belirtiyi hamilelige baglamaktan skildimmaaa etiketlenmişim ama bildirim gelmedi kuzuum, noolsun aynen mücadeleye devam...30 kasımda rahim filmi çektirdim, tüplerden biri açık diğerinden ilaç geçmedi 2.kez denedi doktor sonra açılmış da olabilir dedi, ama tek tüp yeter bu ay 5 yumin var git değerlendir dedi...rahim filminden sonra 3 gün kanamam oldu,ve acı da vardı ilişki olmadı o hafta 7 aralıkta ilk ilişki oldu, 10 aralık akşamı hafif pembe kananmam oldu, dün akşam da kahverengi lekelenmem vardı,doktora sordum rahim filminden sonra olabilir dedi..gün aşırı ilişkiye devam..ama sanırım bu aydan ümitlenmemeliyim, bu ara kanamalar hoşuma gitmedi... bakalım bat 20 aralık,son 8 gün , beklemedeyim bakalım kısmet..sen nasılsın kuzum bebişimiz nasıl?
aa e ilk idrarda sıvı alımı yok akşam yapayım ozaman akşamları daha koyu çıkıyor zaten ama ben bunları öylesine erken başladım kaçırmamak adına..Aslında erken başlamamın sesbebide geçen ay 12. gün yumurtlamış olmambirde cnm ilk idrar ile olmayacak en ideal saat 11 gibi akşamda 8 gibi. vede öncesinde 3 saat gibi sıvı alımı kesmen lazım. o yüzdende düzgün sonuç alamayabilirsin
senden umutluyum nedense canım bu ayGünaydın kızlar benim de 2 günüm kaldı :)
Belirti yasiyor musun canim ?Günaydın kızlar benim de 2 günüm kaldı :)
Yok valla canım galiba yaşamıyorumBelirti yasiyor musun canim ?
Ay ağzın bal yesin :) İnşallah canım o kadar isterim ki güzel haberler vermeyi.. ve tabiki hepinizden duymayı :)senden umutluyum nedense canım bu ay
Ay ağzın bal yesin :) İnşallah canım o kadar isterim ki güzel haberler vermeyi.. ve tabiki hepinizden duymayı :)
Ay geçmeden yapmayım diyorum sonra moralim bozuluyoinşaallah tesy yapsana
iyi tamam belirti var mı?Ay geçmeden yapmayım diyorum sonra moralim bozuluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?