Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Sağ ol canım inşallah.. Ben bu ay ilk defa ovu. testiyle denemiştim. Bu ay da öyle yapmayı planlıyorum. Bakalım artık kısmet. Her şey Allah'tan..

Canlar adetime 10 15 gu falan var tahminen.ama du aksadan beri adetimin ilk gununde gibiyim.afedersiniz gaz,ayaklarim buz gibi,bel agrisi ve arada adet sancisi kasiklarda.boyle bsey yasayan var mi sebebi nedr?

Bu ay ben de öyleydim. Belirtilerin hepsini bire bir yaşadım ve moralini bozmak istemem ama sonunda adet oldum maalesef. İnşallah sende durum farklıdır.

Slm kızlar benim bir haftam kaldı adetime kahverengi akıntım bir haftadır var adetime yakın iki aydır mide bulantm var :) kizlar dua edin lutfenn inş hamileyimdir

Kızlar benim yarın adet gunum ama hamilelik uzerine hiç belirtım yok sadece ara ara halsiz dusuyorum o kadar onuda hamileliğe bağlamak istemıyorum merakla yarını beklıyorum dua edin adet olmayıp hamiş olayım

Nasil emin olabilirim canim bi yontemi varmi

- Evde ateşini ölçebilirsin,

Örneğin;
Ateş
1. gün 36
2. gün 36
3. 35,8 yumurtlama olacak demek hemen ilişki
4. gün 36 ilişki
5. gün 36,2
6. gün 36,4

yükselmeye devam ederse hamilesin demek

- Akıntından takip edebilirsin,

Akıntın yumurta akı kıvamına geldiğinde yumurtlayacaksın demek o gün ilişki,

-Ovulasyon testi kullanabilirsin canım..

Gebelik testine benziyor yapmadan önce 2-3 saat boyunca sıvı tüketimini kesiyorsun çift çizgi yakaladığında yumurtlayacaksın demek o gün ve ertesi gün ilişki olmalı.. İnternetten uygun fiyata bulabilirsin

İşte böyle canım.. hadi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…