Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ya nekadar bilirsin bilmiyom ama yinede paylasmak ve sormak istedim dun benim adet gunumdu ve adet olmadm ama onun oncesinden kasik aqrilarim baslamisti ve halada devam ediyo bu qebelik belirtisi olabilirmi
Olabilir test yaptırın bence hemen benim de aynı o şekilde olmuştu önceki gebelikte.. Adet günü idrar testim pozitif kan testim 255 civarı çıkmıştı.. İnşallah hamilesindir

Ayy ins canim sendeki belirtiler tam olarak neydi peki
Valla göğüslerim hassastı bi de ayaklarıma bacaklarıma ara ara kramp gibi şeyler oluyodu.. Bi de çok fazla rüya görüyodum her gece kan ter içinde uyanıyodum.. Belirti mi bilmiyorum ama bunları yaşadım bi de ağrılarım fazlaydı 5 gün önce adet olucakmış gbi başlamıştı..

Tesekkurler bnde hamis olabilormiyim diye umutlanmıstım ;(
K.bakmayın. ÜMidinizi kesmeniz için söylememiştim. Benimde öyle oldu da bu zamana kdr defalrca. Tecrübemden ötürü diyorum.. Hem çok kafaya taktığınızda ters tepebiliyor.. Çok düşünmemeye çalışın. Kendinize başka meşgaleler bulun.

Ya nekadar bilirsin bilmiyom ama yinede paylasmak ve sormak istedim dun benim adet gunumdu ve adet olmadm ama onun oncesinden kasik aqrilarim baslamisti ve halada devam ediyo bu qebelik belirtisi olabilirmi
Herkeste belirti farklı şekilde olabilir ama genel olarak kasık ağrısı akıntı baş dönmesi gibi şikayetler gebelik belirtisi olarak değerlendirilebilir. Sana tavsiyem test yap.

Ins darisi basima

cnm yanlışmı anladın acaba 1 ilk idrar olmayacak. 2 testi yapmadan önce 3 saat sıvı alımı olmayacak

cnm yanlışmı anladın acaba 1 ilk idrar olmayacak. 2 testi yapmadan önce 3 saat sıvı alımı olmayacak
ya hep diyorlar 2-3 saat sıvı alımı olmayacak diye bende ilk idrarla yapayım demiştim. Ne farkı varkı 11.00 ve 08.00 de yapmanın günde 2 defa şart mı ,akşamları daha koyu oluyor da. Senin dediğni anladım da erken başladım diye öyle sabahtan bir yapayım dedim.

merhabalr kızlar adetime 4 gün kaldı bugun israr tessti yaptım net tek çizgi vardı. ihtimal var mıdır sizce yumurtlama dönemim 1 5 arasıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…